FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 12 jul 2017, 14:26

sljivo je napisao/la:Opasan se medijski, marketinški hajp napravio oko Hame, napokon da i mi zaplivamo u te vode, napokon shvatiše odakle puše vjetar.
Ti si se rodio ponovo nakon ovog transfera, ispunjena ti je zelja :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 14:37

Naravno, demografija i socijologija konzumenata bayernovih proizvoda se promjenila iz plavokosog germana iz šume u bubuljičavog uzgajivača maka i konzumenta derivata istog tako da je ovo drugo preče da bude ciljana grupa čemu se i ja radujem da se radi na tome. Još ostaju ovi uzgajivači riže.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 jul 2017, 14:48

Robben propusta ovu ljetnu turneju, problem s desnim listom. Ozlijedio se dok je igrao tenis :facepalm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 jul 2017, 15:00

Ja se ne sikiram za Mullera on ce svoj doprinos da da i sa klupe, on je taj koji voli ovaj klub i nece praviti problem jer je na klup, svabo je to.A ukoliko vrati formu klupirat ce on i Jamesa.Bitno je da imamo širinu jos da nam je taj beckup napadac dodje i super.Smatram da robery ove sezone nece puno tekmi startati,bit ce podeseni kao specijalni duo koji ce se tempirati tako da kad je najpotrebnije bude na nivou.Narocito roben koji jos moze da bude karika koja ce velike tekme da rijesava.Coman ce u vatru a nadam se i Gnabri
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 15:22

Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"
Ni u kući više nije broj jedan. :rol:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 jul 2017, 15:41

sljivo je napisao/la:
Rummenigge: "I have today heard my wife and my daughters say that James looks very good"
Ni u kući više nije broj jedan. :rol:
hoš reći da nije lijep? :mrgreen:
slika

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 12 jul 2017, 16:04

Dvije trecine njegovih follower-a su zene koje sigurno ne znaju o kakvom se igracu radi. Nadam se da ce na terenu zaboraviti da je maneken.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 16:17

Kaže Kalle da se broj klupskih folovera preko noći povećao za 6 cifara.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jul 2017, 17:24

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 jul 2017, 18:13

Bayern111 je napisao/la:Kad ne ta tekma sa Arsenalom nedva cekam da ga vidim u crvenom dresu
Bas me interesuje sta ce biti s tim ugovorom koji james imam sa adidasom da uvjek mora nositi broj 10 na ledjima a robben tesko da ce dati 10 bilo kome
19og se igra prva utakmica s arsenalom ...
Nije problem sa brojem dresa jer je james preuzeo costinu 11-icu a robbenu ostavio broj deset,navodno adidas uopce nije ni zahtjevao da james nosi desetku...
Rummenige kaze da prijelazni rok jos traje ,da nista nije planirano i da ce se trziste motriti sa svih strana
Jos razmisljam gdje i james to mogao uskociti ali nekako mi jos transfer ne ide u glavu ,evo cak i mataus za zdf kaze da je sada muller u najvecem problemu,po meni je također trebao igrac drugacijih karakteristika ali posto je bio carlov glavni izbor za ovi prijelazni rok onda vjerovatno ima nekakav plan

Nakon odlaska munchena sa stadiona klub ce iduce ljeto stadion preurediti po bayernovskim standardima

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jul 2017, 18:56

Costina posudba je sa opcijom nije obaveza. Ukoliko flopa, eto ga nazad.

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 12 jul 2017, 19:16

sljivo je napisao/la:Costina posudba je sa opcijom nije obaveza. Ukoliko flopa, eto ga nazad.
On ce biti jedan od boljih igraca u Serie A ove sezone. Mislim da se nece vratiti.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 jul 2017, 19:25

Vjerujem da klubovi unatoc mogucnosti da vrate igraca na kraju uvijek i otkupe ugovore
Slicni primjer je sa benatiom koji nije odigrao tri postene u juventusu a sve jedno su ga otkupili ,nesto slicno je i sa comanom kod nas

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 12 jul 2017, 19:31

Odlican transfer sa sportske i marketing strane, James u Bayernu moze postati samo jos bolji, a o popularnosti da i ne govorim, samo na marketingu ce se zaraditi za otplatiti njegov transfer i nadam se da ce to utjecati na promjenu misljenja glavnih ljudi u klubu da shvate da nije problem pljunuti ni 50 + mil ako je igrac uz nogometne kvalitete i popularan jer to ce se sve to vratiti s kamatama.

Jedina mana je sto nije krilo, jer na toj poziciji nam i dalje skripi...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jul 2017, 19:31

Meni nije jasno zašto je James toliko popularan ? Nit' je Kolumbija veličine Brazila (ni prostorno-geografski ni demografski), a i iz Južne Amerike dolazi mnogo velikih igrača. Ono, nije neki endem.

U svakom slučaju dobra stvar za nas, marketinški, još samo da bude igr'o lopte kako zna i pun pogodak.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 12 jul 2017, 19:44

Bundesliga je napisao/la: Nisu mene druže navratili, jednostavno sam mišljenja da i pored dolaska Rodrigueza Bayernu fali svježine na krilima, a moglo bi se lako desiti da zafali i klase. Pitanje je kakvi će biti Robben i Ribery i koliko će uopšte igrati. Coman je isto podložan povredama, Gnabry će na posudbu. Rodriguez je najbolji na 10-ci. Teško da će mijenjati sistem jer se još uvijek oslanjaju na Riberya i Robbena, plus nema zamjene za napadača (nadam se da će je biti do kraja prelaznog roka). Jednostavno, previše veznjaka a premalo klasnih zamjena za Riberya i Robbena, a to je ključ. Nije nam falio igrač tipa Jamesa, ono što nam nedostaje nije popunjeno.

Istog sam misljenja, ovo je kljuc svega.
A nista, Riberyja u prijevremenu (zasluzenu) mirovinu i dovesti Carrasca, sljedece sezone Dembelea i onda smo vrh :mrgreen:

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 12 jul 2017, 19:59

Centre forward je napisao/la:Meni nije jasno zašto je James toliko popularan ? Nit' je Kolumbija veličine Brazila (ni prostorno-geografski ni demografski), a i iz Južne Amerike dolazi mnogo velikih igrača. Ono, nije neki endem.

U svakom slučaju dobra stvar za nas, marketinški, još samo da bude igr'o lopte kako zna i pun pogodak.
Pa zar ga nisi vidio kako uz salsu slavi golove? :D Frajer maneken a i jedan je od najboljih fudbalera iz Kolumbije trenutno. Opet kažem, ta popularnost je više djelo ženskog spola.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jul 2017, 20:05

dsulejm je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Meni nije jasno zašto je James toliko popularan ? Nit' je Kolumbija veličine Brazila (ni prostorno-geografski ni demografski), a i iz Južne Amerike dolazi mnogo velikih igrača. Ono, nije neki endem.

Pa zar ga nisi vidio kako uz salsu slavi golove? :D Frajer maneken a i jedan je od najboljih fudbalera iz Kolumbije trenutno. Opet kažem, ta popularnost je više djelo ženskog spola.
E, to je baška. Ma samo nam je maneken treb'o. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 jul 2017, 20:16

dsulejm je napisao/la:
Kad brojiš pare za dres ili naručuješ preko neta niko te ne pita za spol... Probaj naručiti dres :mrgreen: Već je "Sold out" i "Available again soon."

Btw svi ste zapeli nije krilo i nema brzinu... Okey nije šprinter ali tip ima prodornost i stabilnost na nogama... Velika je mogućnost i da bude uspješan na krilu jer uglavnom igramo protiv postavljene odbrane gdje je vizija i magičnost više potrebnija od brzine.

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 12 jul 2017, 20:24

thulkazal je napisao/la:
dsulejm je napisao/la:
Kad brojiš pare za dres ili naručuješ preko neta niko te ne pita za spol... Probaj naručiti dres :mrgreen: Već je "Sold out" i "Available again soon."
Pita. Ili ces zenski ili muski dres? :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []