valjda zato što prva 4 nositelj nisu u polufinaluHarika je napisao/la:a što?bodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zasto?bodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako nisu ? Roger ce ici u polufinale a on je treci nositeljS3lva je napisao/la:valjda zato što prva 4 nositelj nisu u polufinaluHarika je napisao/la:a što?bodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Čilić mi inače od početka turnira izgleda najbolje i rekao bih da je trenutno 50-50 između njega i babuke. Naravno, navija se za babuku, al ne bi mi mrsko bilo ni da Cilic osvoji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Babuka izi
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
@delko pa nisu sva 4
Pa los je zato sto ce Babuka rutinski ovo uzeti
a guzonja davno kuci otiso.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uzet ce babuka bez izgubljenog seta najprestizniji turnir na svijetu
Steta za Novaka, bio bi zanimljiv mec sigurno sa Rogerom.
27.10.2020
Bravo Roger, sad odmori i protiv Berdiha isto tako nastavi aBd.
Težak je Raonić, naporan protivnik do bola, naporan ti meč slijedi Roger i u sljedećem kolu, to jeste polufinalu.
Kakav return na 3:0.
Idemo Roger, samo da si zdrav i da nam fino igraš
( kuc kuc o drvo )
p.s.
Bodi trenutno svim silama navija za Čilića, Berdiha, Querreya, mislim komentar da je ovo najlošiji Wimbledon ikad je žešća glupost, Nadal ti je ispao, ne moraš hejtati turnir sada, niđe veze fakat, isto ja kažem RG je smećarski i najlošije organizovan turnir, da ne pričam o žrijebu i klasičnim prašinarima što svake godine samo na RG mogu daleko, ma daj.
Težak je Raonić, naporan protivnik do bola, naporan ti meč slijedi Roger i u sljedećem kolu, to jeste polufinalu.
Kakav return na 3:0.
Idemo Roger, samo da si zdrav i da nam fino igraš
p.s.
Bodi trenutno svim silama navija za Čilića, Berdiha, Querreya, mislim komentar da je ovo najlošiji Wimbledon ikad je žešća glupost, Nadal ti je ispao, ne moraš hejtati turnir sada, niđe veze fakat, isto ja kažem RG je smećarski i najlošije organizovan turnir, da ne pričam o žrijebu i klasičnim prašinarima što svake godine samo na RG mogu daleko, ma daj.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 12 jul 2017, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nemoze niko igrat sa ovim maestrom nikad na ovoj planeti !!! Uzmi ovo doktore, i opet se smjeskaj sa trona! Gdje su ovi mladici svi bolesni nemogu meda, gdje su te nove fitness metode ili ta posebna jela Bez mesa Bez zeljeza i Bez cega Jos ... starac ima sve sto oni nemaju zato se i sa 36 igra sa ovim mladicima. Doktore
kakva milina ga je gledat 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hajde starohane, pometi i ovaj brlog do kraja. Osma titula se smijesi! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Svi znamo da je najtalentovaniji igrac svih vremena, ali meni je nestvarno kako se poigrava sa tourom u 36oj godini, pa samara ove mladice ybt, vise covjek od njih pretrci, to je nevjerovatno, svaka mu cast, zivio nam 100 godina.bhfanatic14 je napisao/la:Nemoze niko igrat sa ovim maestrom nikad na ovoj planeti !!! Uzmi ovo doktore, i opet se smjeskaj sa trona! Gdje su ovi mladici svi bolesni nemogu meda, gdje su te nove fitness metode ili ta posebna jela Bez mesa Bez zeljeza i Bez cega Jos ... starac ima sve sto oni nemaju zato se i sa 36 igra sa ovim mladicima. Doktorekakva milina ga je gledat
27.10.2020
Shvatio sam da mislis kako niko od njih nijeS3lva je napisao/la:@delko pa nisu sva 4
RF
P.S. Roger ako osvoji ide na mjesto broj 3 ?
Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Uzima ovo Roger bez izgubljenog seta, kakvi Cilic i Berdych. 
u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Ja mislim, i vrlo blizu drugog mjesta biti ce. A sad prema US openu covjek nista ne brani, nije iskljuceno prvo mjesto na kraju godine definitivno.delko je napisao/la:Shvatio sam da mislis kako niko od njih nijeS3lva je napisao/la:@delko pa nisu sva 4jbg sta da kazem - da su mogli bili bi
![]()
RF
P.S. Roger ako osvoji ide na mjesto broj 3 ?
Sa ovakvom igrom i protivnicima koji su ostali, Wimbly se ne smije jednostavno vise ispustiti.
27.10.2020

Jedna za bodija
Bodi se već prepao da Federer osvaja 19tu, mi ćemo da sačekamo da dobije Berdiha pa Kverija/Čilića uz potpunu podršku Rogeru
Federer sada treba opušteno, ne treba mu bezveze pritisak jer to donosi bespotrebne gluposti i nesigurnost, samo lagano Roger i igraj tenis onako kako ti znaš i Wimbledon će biti tvoj aBd.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 12 jul 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Svi znamo da je najtalentovaniji igrac svih vremena, ali meni je nestvarno kako se poigrava sa tourom u 36oj godini, pa samara ove mladice ybt, vise covjek od njih pretrci, to je nevjerovatno, svaka mu cast, zivio nam 100 godina.bhfanatic14 je napisao/la:Nemoze niko igrat sa ovim maestrom nikad na ovoj planeti !!! Uzmi ovo doktore, i opet se smjeskaj sa trona! Gdje su ovi mladici svi bolesni nemogu meda, gdje su te nove fitness metode ili ta posebna jela Bez mesa Bez zeljeza i Bez cega Jos ... starac ima sve sto oni nemaju zato se i sa 36 igra sa ovim mladicima. Doktorekakva milina ga je gledat
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.