Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
U svakom slucaju to bi moralo biti finale, sve drugo bi bilo iznenadjenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja se odmah sjetio onog US Opena kad su Nishikori i Čilić ostali tako da se ne nadam ničemu do prve meč lopte u finalu.leorey je napisao/la:Ja mislim, i vrlo blizu drugog mjesta biti ce. A sad prema US openu covjek nista ne brani, nije iskljuceno prvo mjesto na kraju godine definitivno.delko je napisao/la:Shvatio sam da mislis kako niko od njih nijeS3lva je napisao/la:@delko pa nisu sva 4jbg sta da kazem - da su mogli bili bi
![]()
RF
P.S. Roger ako osvoji ide na mjesto broj 3 ?
Sa ovakvom igrom i protivnicima koji su ostali, Wimbly se ne smije jednostavno vise ispustiti.
Ja od njegovog prvog meča to govorim. Baš zayebano izgleda.Pogba je napisao/la:Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BABO!

Pravi Babuka, Querrey i Cilkan [emoji144] [emoji144]
Mugray [emoji107]
Pravi Babuka, Querrey i Cilkan [emoji144] [emoji144]
Mugray [emoji107]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Federer je bio rovit baš kao i Murray ove godine, identično, nekako je izvukao QF kao što je mogao i danas Endi. Sve i da je dobio, izgubio bi u SF od Marina. Dva ozbiljna igrača na turniru i ove i prošle godine, Endi i Lošmi i sad Roger i Marin i to je to. Ista stvar, isti turnir.bodi123 je napisao/la:Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Zašto niko ne spominje Kverija? Jel on loše igra? Jel već izgubio od Marina?
Samo sto je ovaj Roger za klasu jaci od tog Rogera koji je izgubio na US Openu.Pogba je napisao/la:Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
27.10.2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čilić je favorit protiv Querrya, danas se pripremio za taj meč
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
KayserSose
- Kontakt:
Daj mi Čilkana i Rođu u finalu da bude win-win. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Nećemo da jinxamo, ali ako Federer odigra naredne mečeve na ovom nivou, osvojiće Wimbledon aBd.
De ti Bodi meni reci da li je ovogodisnji RG bio interesantniji od ovog sada Wimbledona bgti?bodi123 je napisao/la:Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Eto na RG-u je bilo nesto bolje, bez obzira na svu dominaciju Nadala...bodi123 je napisao/la:Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
Upravo to. Da je Roger igrao na sljaci, bar bi pruzio jaci otpor od svih ostalih protiv kojih je Rafa igrao. I kako onda da se nadas nekom novom broju 1, da neki klinac ispliva, kad nisu sposobni da budu sampioni jednostavno- bar ne dok je velika cetvorka tu.Federer17 je napisao/la:Eto na RG-u je bilo nesto bolje, bez obzira na svu dominaciju Nadala...bodi123 je napisao/la:Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
Ovo sto Roger radi u 2017 godini granici sa nenormalnim, poslije pola godine pauze, covjek igra bolje nego 2015 godine, u 36oj godini zivota. Da mi je to neko rekao da ce se dogoditi, mislio bi da nije normalan.
I sad se ljudi uzdaju u Cilkana i Berdiha- ne bih da mu jinxam, ali ja sumnjam da ce mu otkinuti i set. Zivi bili pa vidjeli.
27.10.2020
Bodi mnogo si licimjeran...
Pa normalno, ispao mu ljubimac gaconja, pa se sad vadi na to i moli Boga da babuka ne uzme 19iBelmin6 je napisao/la:Bodi mnogo si licimjeran...
27.10.2020
Kao nikad losiji Wimbl,samo zato sto ispade Rafa,a Roger dominira iako je frajer dobio daleko najtezi zrijeb do evenutalnog finala,a kad su na RG svi ispali onda se nije govorili nikad losiji RG,sto bi rekao Zeljko Komsic - ma hajte molim vas 
Nego babuka lagano do 19-og bez izgubljenog seta u 36-oj god..strasno sta lik radi,ako zadrzi ovakvu formu i da bude odmoran ne sumljam da ce i na US openu dogurati do kraja,jer kako je igrao na hardu na pocetku god ne vjerujem da mu ko sta moze,a tad bi onda lagano mogao da zauzme i NO1
Nego babuka lagano do 19-og bez izgubljenog seta u 36-oj god..strasno sta lik radi,ako zadrzi ovakvu formu i da bude odmoran ne sumljam da ce i na US openu dogurati do kraja,jer kako je igrao na hardu na pocetku god ne vjerujem da mu ko sta moze,a tad bi onda lagano mogao da zauzme i NO1
i ja
Loading...
nego je li neko gledao na sport klubu prvo novakovu konferenciju za štampu pa onda i direktni intervju .... kaže moglo bi mu se desiti da "izostane u drugom polugodištu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.