Nema vise zajednickog koeficijenta, tako da moraju izmisliti drugi razlog.High je napisao/la:Ma šta znaju neznalice koje onanišu na njih ispred TV-a zbog koeficijenta, a oni im iza fotelje sa satarom.Virtu4l je napisao/la:Ne zaboravite drage kolege da automatski navijate za ovo,
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gazi nejac !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica" 
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ne smeta te kada oni nekrofili iz moldavije onanišu nad FK S. Čuj onanišu koji si ti šupljak. Češa, drća, mantavica...obuzela.High je napisao/la:Ma šta znaju neznalice koje onanišu na njih ispred TV-a zbog koeficijenta, a oni im iza fotelje sa satarom.Virtu4l je napisao/la:Ne zaboravite drage kolege da automatski navijate za ovo,
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
Coromandel
- Kontakt:
nigdje veze porediti listicu sa svinjskim. ljudi su neopterećeni krstom za razliku od fašista. pravi su sportski kolektiv za kojeg igra više bošnjaka i srba, nego hrvata. da ne spominjem da je Mostar jedno od najkorektnijih gostovanja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta bi na Wimbledonu? Izem ti Zrinjski
Šteta što ga primiše, nije Maribor zaslužiio vodstvo ovdje. Da je Bilbija zabio penal ko zna u kakvom bi smjeru otišla utakmica, jer je Zrinjski krenuo baš silovito na početku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ok je Zrinjski, nit smrde ko Siroki nit mirisu. Nako tu i tamo.
Mada da se razumijemo apsolutno mi je svejedno ha izgubili ha pobjedili puca mi qrac
Mada da se razumijemo apsolutno mi je svejedno ha izgubili ha pobjedili puca mi qrac
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ganjali su ih Manijaci, a ne HZ. Ne izmisljajte, sve i jedan momak koji je na onom videu tuce je navijac Zeljeznicara, i to sve i jedan medju istaknutijim i vidjenijim.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
Životni saputnik! 1921
Nisam ja za njih (Viole), ja sam protiv katolifije, mogao je veceras biti bilo ko umjesto Maribora.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djokovic predao mec.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta bi na Wimbledonu? Izem ti Zrinjski
Ti si u sukobu s mozgom.Virtu4l je napisao/la:Nisam ja za njih (Viole), ja sam protiv katolifije, mogao je veceras biti bilo ko umjesto Maribora.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Žigolo fašizma, ni makac.maxmore je napisao/la:Ne smeta te kada oni nekrofili iz moldavije onanišu nad FK S. Čuj onanišu koji si ti šupljak. Češa, drća, mantavica...obuzela.High je napisao/la:Ma šta znaju neznalice koje onanišu na njih ispred TV-a zbog koeficijenta, a oni im iza fotelje sa satarom.Virtu4l je napisao/la:Ne zaboravite drage kolege da automatski navijate za ovo,
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ok nisu Hz ali svejedno svi su bili protiv njih i (levskog, lecha) i ono zajedno za grad i drzavuEisenbahner1921 je napisao/la:Ganjali su ih Manijaci, a ne HZ. Ne izmisljajte, sve i jedan momak koji je na onom videu tuce je navijac Zeljeznicara, i to sve i jedan medju istaknutijim i vidjenijim.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- bosnacazin
- Kontakt:
Ja ne razumijem ove "Bošnje" što navijaju protiv Zrinjskog u Europi samo zato sto je klub sa hrvatskim prefiksom, a očukuju da Hrvati iz BiH navijaju za našu repku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jesu li ono bas istaknuti i viđeniEisenbahner1921 je napisao/la:Ganjali su ih Manijaci, a ne HZ. Ne izmisljajte, sve i jedan momak koji je na onom videu tuce je navijac Zeljeznicara, i to sve i jedan medju istaknutijim i vidjenijim.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Odavno nesto gluplje nisam procitao.bosnacazin je napisao/la:Ja ne razumijem ove "Bošnje" što navijaju protiv Zrinjskog u Europi samo zato sto je klub sa hrvatskim prefiksom, a očukuju da Hrvati iz BiH navijaju za našu repku.
@Mortem
Pitaj vase sa tribine, znaju ih.
Životni saputnik! 1921
Jednog su dobro upoznali na vašem istokuMortemHz je napisao/la:A jesu li ono bas istaknuti i viđeniEisenbahner1921 je napisao/la:Ganjali su ih Manijaci, a ne HZ. Ne izmisljajte, sve i jedan momak koji je na onom videu tuce je navijac Zeljeznicara, i to sve i jedan medju istaknutijim i vidjenijim.Bordomen je napisao/la:jbg kad ste se ganjali(HZ I TM) sa "Violama" nisu vam valjali a sad ste za njih protiv "Plemica"
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.