Nije da nismo navikliSignore je napisao/la:Odigras dobro, budes bolji i ides u goste ganjati dva gola minusa. BRAVO JBT!!!
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Čist je bio penal, Stojkić nije dirao loptu.Lillard je napisao/la:Pero izbi loptu i penal...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Jeste Zrinjski igrao bolje od maribora.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj Maribor je definitivno ispod Rijeke trenutno, prije par godina to nije bio slucaj. Sta li se njima desi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
sinergija2017
- Kontakt:
Za blamiranje u Evropi,neka se spremi Zeljo! 
Ko ide ganjati ? Druze da je 1-1 to je zavrseno , ovako im samo dodje lijep izlet u Sloveniju.Signore je napisao/la:Odigras dobro, budes bolji i ides u goste ganjati dva gola minusa. BRAVO JBT!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Meni na prvu se učinilo da je izbio prije, al yebaji ga svakako. Da Bilbija zabi penal, pričali bi sad o pobjedi siguran sam. Al ne zamjeram mu, nesreća jbg.Raonffa je napisao/la:Čist je bio penal, Stojkić nije dirao loptu.Lillard je napisao/la:Pero izbi loptu i penal...
Raduje me Ćavar, samo mladost uvodit u prvih 11.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stize li titula u Bijeljinu?sinergija2017 je napisao/la:Za blamiranje u Evropi,neka se spremi Zeljo!
- JohnCleese
- Kontakt:
Neka ovo Plemicima bude skola za ubuduce 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Uvijek ista prica sa nasim timovima, cini mi se...
Pozdrav Bijeljini i Radniku. 
-
Coromandel
- Kontakt:
sutra će Stevo Nikolić da urinira po stokholmskoj nejaci...
Stvarno šteta, niste zaslužili poraz večeras. Da je ostalo 1:1 pa da se i nadate, ovako teško.Lillard je napisao/la:Meni na prvu se učinilo da je izbio prije, al yebaji ga svakako. Da Bilbija zabi penal, pričali bi sad o pobjedi siguran sam. Al ne zamjeram mu, nesreća jbg.Raonffa je napisao/la:Čist je bio penal, Stojkić nije dirao loptu.Lillard je napisao/la:Pero izbi loptu i penal...
Raduje me Ćavar, samo mladost uvodit u prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zavrnuta pipa i to su im odmah zavrnuli pipu, a ne postepeno.MortemHz je napisao/la:Ovaj Maribor je definitivno ispod Rijeke trenutno, prije par godina to nije bio slucaj. Sta li se njima desi..
-
Coromandel
- Kontakt:
ne bih se složio. svinjski ako im uvali par komada, prolazi dalje.avenija je napisao/la:Ko ide ganjati ? Druze da je 1-1 to je zavrseno , ovako im samo dodje lijep izlet u Sloveniju.Signore je napisao/la:Odigras dobro, budes bolji i ides u goste ganjati dva gola minusa. BRAVO JBT!!!
Mislio sam da Zrinjski moze barem bod izvuci u dvomecu, al qurko..
Jej to Baka igro na Maribor,ja sam uvjek navijo za nase klubove u evropi,za Zrinjski necu nikad nakon Bijeljine ali to nema veze sa nacijom nego cisto sa Klubom Zrinjskim a i Bakom,sutra navijam za Siroki klub apsolutno me ne tangira odakle su iz BiH i koje su nacije.
Evo gledam Wardar u Svedskoj sa Malmom igro 1-1.Talasika su ovi plavokosi.Mada predvidjam nulu neku sutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Coromandel
- Kontakt:
saši ti rečenicu u jednom dahuAlipasino je napisao/la:Jej to Baka igro na Maribor,ja sam uvjek navijo za nase klubove u evropi,za Zrinjski necu nikad nakon Bijeljine ali to nema veze sa nacijom nego cisto sa Klubom Zrinjskim a i Bakom,sutra navijam za Siroki klub apsolutno me ne tangira odakle su iz BiH i koje su nacije.
što se tiče tekme ko se imalo razumije u taktiku zna da veći posjed lopte zrinja nije imao što je bio bolji ili dominirao, nego viole su ih pustilče da se igraju tu na centru, golu nisu ni primirisali da valja (2 šuta u okvir gola) sve ostalo neki dalekometni pokušaji. Maribor par puta prema naprijed krenuo dade dva gola i gotova priča.
U Sloveniji će to biti jedan lagani kec
U Sloveniji će to biti jedan lagani kec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.