Cekaj da zraka uzmem....Coromandel je napisao/la:saši ti rečenicu u jednom dahuAlipasino je napisao/la:Jej to Baka igro na Maribor,ja sam uvjek navijo za nase klubove u evropi,za Zrinjski necu nikad nakon Bijeljine ali to nema veze sa nacijom nego cisto sa Klubom Zrinjskim a i Bakom,sutra navijam za Siroki klub apsolutno me ne tangira odakle su iz BiH i koje su nacije.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
whiteknight
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Otac ulica mater Torcida...
-
sinergija2017
- Kontakt:
Stize isto kao i na Grbavicu.SemirSema je napisao/la:Stize li titula u Bijeljinu?sinergija2017 je napisao/la:Za blamiranje u Evropi,neka se spremi Zeljo!
Ne može vama stići ako će nama stićisinergija2017 je napisao/la:Stize isto kao i na Grbavicu.SemirSema je napisao/la:Stize li titula u Bijeljinu?sinergija2017 je napisao/la:Za blamiranje u Evropi,neka se spremi Zeljo!
Nema Bandica da svira penale, vrati se ko bumerang.
Ima da boli Baka.
Ima da boli Baka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zrinjski dobro odigrao. Opet ce biti prvi kandidat za prvaka. Toni Jovic je promasaj, totalni. Nedostaje napadac koji ce krenuti na prvu. Prekidi su im ocajni. Sudjenje bilo vrhunsko.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Jesi prestao navijati za Zelju nakon pet nedosudjenih penala u pet utakmica zaredom i pet suspendovanih sudija?Alipasino je napisao/la:Jej to Baka igro na Maribor,ja sam uvjek navijo za nase klubove u evropi,za Zrinjski necu nikad nakon Bijeljine ali to nema veze sa nacijom nego cisto sa Klubom Zrinjskim a i Bakom,sutra navijam za Siroki klub apsolutno me ne tangira odakle su iz BiH i koje su nacije.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Steta. Ne vidim bas puno sansi da Zrinjski zabije dva u Sloveniji...
- kupus army
- Kontakt:
Da je Zrinjski zadrzao ekipu,hladno bi prosao ovog Maribora.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Joj price svakakve a opet se vidilo kako je zrinjski los, a Jos losija nasa liga. Pa Halo igras treci put sa mariborom jeli ? Zrinjski, zeljo i opet zrinjski ? I ispadas 3 Puta !!! Pa gdje su ti silni strucnjaci ove lige, gubis 3puta od istog protivnika koji je sve gori i gori, samo prazna prica uvjek pred kamerama , a nemoze se nac taktika i igra da se prodje jedan maribor koji se muci u mrtvoj slovenskoj ligi sa rudarom, krskom goricom ... To je samo dokaz kako smo losi cijeli fudbal, kad nema jedan strucnjak da prostudira protivnika sa kojim igras 3 puta i 3 puta ispadas
..sve iste suplje price svake godine. Pricamo o mariboru a ne o gladbachu, lyonu,Milanu itd ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Aferim. Još im i kaznu za rasizam uručiti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Toni Jovic???? Ja ne znam jesmo li gledali istu tekmu...po meni naj borbeniji prvih 45...sve suteve kornere ubacJe preko njega. Fali Tomic i to se odma vidi.crozla je napisao/la:Zrinjski dobro odigrao. Opet ce biti prvi kandidat za prvaka. Toni Jovic je promasaj, totalni. Nedostaje napadac koji ce krenuti na prvu. Prekidi su im ocajni. Sudjenje bilo vrhunsko.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Penal, crveni, pa da je Želji bilo ovako suđenje mi bi ih satrali na Koševu
Re: RE: Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Maribor je dosta slabiji u odnosu na onaj Maribor koji je igrao protiv Zelje prije par godina, ali nase ekipe su isto tako puno slabije u odnosu na taj period.bhfanatic14 je napisao/la:Joj price svakakve a opet se vidilo kako je zrinjski los, a Jos losija nasa liga. Pa Halo igras treci put sa mariborom jeli ? Zrinjski, zeljo i opet zrinjski ? I ispadas 3 Puta !!! Pa gdje su ti silni strucnjaci ove lige, gubis 3puta od istog protivnika koji je sve gori i gori, samo prazna prica uvjek pred kamerama , a nemoze se nac taktika i igra da se prodje jedan maribor koji se muci u mrtvoj slovenskoj ligi sa rudarom, krskom goricom ... To je samo dokaz kako smo losi cijeli fudbal, kad nema jedan strucnjak da prostudira protivnika sa kojim igras 3 puta i 3 puta ispadas..sve iste suplje price svake godine. Pricamo o mariboru a ne o gladbachu, lyonu,Milanu itd ...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Dajte ba, mađari nastavljaju svoju tradiciju u Evropi. Po jednom su prošli predstavnike Malte, Lihtenštajna, San Marina, Andore i Kazakhstana (kad ovi nisu bili jaki), sve ostalo su dobili po labrnji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemam pojma, nisam gledao prvih 12 minuta, al' ostalo sto sam gledao, iz aviona se vidi da on nije igrac za taj visi nivo, ni tehnicki, ni fizicki, previse dodira. Nerezonski se trosi. Osobno mi se nije svidio.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Toni Jovic???? Ja ne znam jesmo li gledali istu tekmu...po meni naj borbeniji prvih 45...sve suteve kornere ubacJe preko njega. Fali Tomic i to se odma vidi.crozla je napisao/la:Zrinjski dobro odigrao. Opet ce biti prvi kandidat za prvaka. Toni Jovic je promasaj, totalni. Nedostaje napadac koji ce krenuti na prvu. Prekidi su im ocajni. Sudjenje bilo vrhunsko.
Sve, sve što era sazdala je ova,
- ASD
- Kontakt:
Ni meni, puno peglao loptu.
-
UltrasMostar94
- Kontakt:
Rasizam? Nismo mi Sarajlije kojima je samo u interesu pljuvat druge, cak vam je i provokacija kad neko voli svoju domovinu. A to su kompleksi zato sto nemate svoju domovinu.... prije nego sto pocnete srat, sjetite se ko prvi proziva i provocira, inace ne bi nikad ni komentiro na ovu temu ili na ovom forumu.High je napisao/la:Aferim. Još im i kaznu za rasizam uručiti.
Svakako. Ovaj rasizam upućen Tavaresu nije rasizam već noćni pejsaž opisan onomatopejom. Zatucanom šljamu, vama i onim mučenicima iz Lištice, smeta svako ukazivanje na vaše divljaštvo koje promovirate. I vas takve da smatramo predstavnicima BiH? Ne poštujete ni zemlju u kojoj živite, kao ni ove druge boje kože. Divljaci.UltrasMostar94 je napisao/la:
Rasizam? Nismo mi Sarajlije kojima je samo u interesu pljuvat druge, cak vam je i provokacija kad neko voli svoju domovinu. A to su kompleksi zato sto nemate svoju domovinu.... prije nego sto pocnete srat, sjetite se ko prvi proziva i provocira, inace ne bi nikad ni komentiro na ovu temu ili na ovom forumu.High je napisao/la:Aferim. Još im i kaznu za rasizam uručiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.