Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ako je "opcija otkupa" 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Orsolini na dvogodisnju posudbu u Atalantu.
Valjda ce imati Atalanta pravo otkupa a Juve kontraotkup isto.Ili vec kako se to na bosanskom kaze
Valjda ce imati Atalanta pravo otkupa a Juve kontraotkup isto.Ili vec kako se to na bosanskom kaze
2 je puno, primjer Spinazzole kojeg nismo mogli opozvati. Ako ima klauzula poslije jedne sezone - super. Također bilo kakva opcija kupovine njima je glupost. Ali svakako je sve do njega. Bolje da su ga dali godinu pa evaluirali. Nekad se pitam zašto smo merhamet toliki. 
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jul 2017, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Atalanta mora imati neke koristi od ovoga, nisu toliko mali da nam igrača razvijaju za ništa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma jasno, nakon što su suvlasništva ukinuta to je jedino rješenje. Ali opet, izlazimo svima golemo u susret. Šta ako pokida sezonu, a nama zatreba odmah? Ili, šta ako flopne pa ga oni klupiraju, a mi bi ga mogli drugome dati da igra? Jeste šbb-kbb, ali zato kažem, mogli su jednu, ipak je riječ o momku koji baš obećava i koji je bio prvi strijelac nedavnog U-20 mundijala.IlCapitano je napisao/la:Atalanta mora imati neke koristi od ovoga, nisu toliko mali da nam igrača razvijaju za ništa.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Odnosi između klubova su vjerujem takvi da bi u tim slučajevima našli neko rješenje i dobili igrača nazad. Spinazzola ostaje jer vjerujem da i Sandro ostaje i nema potrebe da se sad vraća.
Ako ništa ambijent je zdrav tamo, dobar trener i igrat će Evropu.
Shick:
Shick:
Dakle, navodno su manji srčani problemi. Ne znam kako ti problemi mogu biti manji, ali eto. Sutra navodno nastavak pretraga.Domani ulteriori accertamenti, sarebbe emerso problema cardiaco
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Je l' dovoljno 60M za Bonuccia i to na tri rate? 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Je l' dovoljno 60M za Bonuccia i to na tri rate?
50+De Sciglio
De sciglio plus 35 miliona....moze za sturara. Mlad igrac,ima iskustvo lige sampiona,moze vasim igracima pomoci u razvoju i borbi za cetvrto mjesto.
Ps. Bonuci je izdanak intera,ne bi on nikad u milan
Ps. Bonuci je izdanak intera,ne bi on nikad u milan
Re: RE: Re: Juventus FC
Kod Marotte su u modi sad dvogodisnje posudbe s pravom otkupa.Romagnoli13 je napisao/la:Je l' dovoljno 60M za Bonuccia i to na tri rate?
Ja bih prihvatio tu cifru, kao sto bih je prihvatio i onda kada se spominjalo da je City nudio. Nikada nisam bio fan igraca, a nakon Cardiffa mi je zaista postalo svejedno za odbranu, Juve ce uvijek imati dovoljno dobru odbranu i akcenat mora ici na ofanzivni dio tima i vezu.
Naravno, ovo moje razmisljanje ne dijeli nekih 99% Italijana (mislim na prodaju Bonnucia), a ni bosanskih juventina. : mrgreen:
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Evo i sam agent je izjavio da radi na prodaji igraca.Taj lik je svakih par dana u Milanu.Ali svi su mislili da se razgovara samo o CuadraduPogba je napisao/la:Kod Marotte su u modi sad dvogodisnje posudbe s pravom otkupa.Romagnoli13 je napisao/la:Je l' dovoljno 60M za Bonuccia i to na tri rate?
Ja bih prihvatio tu cifru, kao sto bih je prihvatio i onda kada se spominjalo da je City nudio. Nikada nisam bio fan igraca, a nakon Cardiffa mi je zaista postalo svejedno za odbranu, Juve ce uvijek imati dovoljno dobru odbranu i akcenat mora ici na ofanzivni dio tima i vezu.
Naravno, ovo moje razmisljanje ne dijeli nekih 99% Italijana (mislim na prodaju Bonnucia), a ni bosanskih juventina. : mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gojzerica
- Kontakt:
Dozovite se
- IlCapitano
- Kontakt:
60+ miliona ili razmjena za Romagnolija ili onog Danca iz Čelzija i može ići 
-
gojzerica
- Kontakt:
Nemere.
Ja bih Bonuccia prodao in a heart beat
Hahaha gledaj majke ti ovih likova, cuj ono bi kupilo Bonija
Koja sramota haha.
Koja sramota haha.
De se uozbiljite oko bonuccia... covjek proslo ljeto odbio chelsea i contea za mnogo vece pare a da predje u milan...
Otprilike nivo trac informacije kao onda kad se tvrdilo da je juventus messia dogovorio... cak se debili uzbudili da je tacno.... toliko je otprilike i realno da ce bonucci preci u milan... ekvivalenti odnos...
Cak i da juventus nekim cudom pristane kao proslo ljeto, bony ce staviti embargo... i blokirati transfer...
Otprilike nivo trac informacije kao onda kad se tvrdilo da je juventus messia dogovorio... cak se debili uzbudili da je tacno.... toliko je otprilike i realno da ce bonucci preci u milan... ekvivalenti odnos...
Cak i da juventus nekim cudom pristane kao proslo ljeto, bony ce staviti embargo... i blokirati transfer...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje i dalje mnogi misle da fudbal nije čisti biznis, i da emocijama više nema mjesta. Osim ako Leonardo ne traži novi unosniji ugovor, onda ne vidim razlog zašto bi njegov agent izašao u Javnost da čovjek želi iz Juventusa? A porodica mu ne želi van Italije, tako da jedini klub koji ga sebi može priuštiti u Italiji je Milan. A Milan k'o Milan, oni nisu nikad prestali biti veliki klub, samo su zadnjih par godina imali sramotnu ekipu koja je predstavljala taj klub. To su dva različita pojma. Lično, i dalje smatram da su šanse da Leo pređe u Milan oko 10%, i to samo iz razloga što je danas u fudbalu sve moguće.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma druže koji je izazov bonnyu da pređe u milan, da bi osvojio ligu?
Ima ih 6 već.
Jedino ga može privući CL ili pare..a ne vjerujem da mu milan može ponuditi bolje uslove od juventusa ni u jednom slučaju.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ima ih 6 već.
Jedino ga može privući CL ili pare..a ne vjerujem da mu milan može ponuditi bolje uslove od juventusa ni u jednom slučaju.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.