A Hadzic? Ili su ga samo kupili da igra U19?Goalgetter je napisao/la:Vrijeme je da se Dzenis Burnic dovede pod nasu zastavu, mislim da bi se mogao ove sezone izboriti za solidnu minutazu u Stuttgartu.
Danas prvi nastup.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
On ce prvo u U19 - mislim da on jos nije razvijen kao igrac kao sto je to Dzenis. Ali moguce da ce trenirati sa A-Timom s vremena na vrijeme, moguce da je ova godina jos prerano za skok.Vucevich je napisao/la:A Hadzic? Ili su ga samo kupili da igra U19?Goalgetter je napisao/la:Vrijeme je da se Dzenis Burnic dovede pod nasu zastavu, mislim da bi se mogao ove sezone izboriti za solidnu minutazu u Stuttgartu.
Danas prvi nastup.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ovo ako je za Jozu Simunovica istina...to bi bila kapitalno pojacanje za nasu zadnju liniju narednih 10 godina...po meni medju top 10 igraca koje smo doveli dosad pod nasu zastavu...ali ovo mi zvuci previse dobro da bilo istinito...Doveden je u Celtic kao zamjena za Virgil van Dijka za 7.5 miliona sa tek 21-om godinom ,i establirao se vec u prvi tim,momak je prosao bukvalno svaku omladinsku kategoriju od Hrvatske U-14 pa do U-21 i misterija mi je zasto nije pozivan dosad bar za prijateljsku...nadam se iskreno da nije samo ovo supljak novinarski 
Garantujem da ga se Hrvati nikad nece odreci!
Mislim da je ovo medijska priča sa namjerom da stvori paniku i da Šimunoviča 'gura' u HR repku, kao što je uradio Gudelj.
Šimunovic i Burnic bi već sada mogli biti pojačanja za A reprezentaciju.
Vrijeme je da se nadigne halabuka oko Burnica! Mesa i savez su tvrdili da je nas, pa se usutili 
Simunovic ako je radi mladosti onda ok ali nije instant pojacanje.
Burnic je neka druga prica I po mogucnosti odmah.
Burnic je neka druga prica I po mogucnosti odmah.
bas obrnuto
Simunovic igra poziciju koja nam najvise skripi, i ima iskustvo igranja za jak tim
Burnic nema jos
Simunovic igra poziciju koja nam najvise skripi, i ima iskustvo igranja za jak tim
Burnic nema jos
Simunovic je osrednji igrac a prodan je znanjem veletrgovca cije ime svi znamo.theKuPuS je napisao/la:bas obrnuto
Burnic nema jos
Za razliku od njega Burnic je polivalentan igrac koji znamo gdje je stasao. Primarna mu je pozicija sa kojom smo u proslosti tako dugo muku mucili(DM) a moze I na stopera. Ne bih imao ni sekunde dvojbe izmedju njih dvojice.
Na kraju bih dodao da su obojici sanse da zaigraju minorne jer nam na klupi sjedi trener koji siri izbor igraca ka broju 30 a u principu koristi njih 13.
Nisu u Celticu bas tolike budale, da istresu 7.5 miliona za osrednjeg igraca.dubrovnik je napisao/la:Simunovic je osrednji igrac a prodan je znanjem veletrgovca cije ime svi znamo.theKuPuS je napisao/la:bas obrnuto
Burnic nema jos
Za razliku od njega Burnic je polivalentan igrac koji znamo gdje je stasao. Primarna mu je pozicija sa kojom smo u proslosti tako dugo muku mucili(DM) a moze I na stopera. Ne bih imao ni sekunde dvojbe izmedju njih dvojice.
Na kraju bih dodao da su obojici sanse da zaigraju minorne jer nam na klupi sjedi trener koji siri izbor igraca ka broju 30 a u principu koristi njih 13.
Jedino ako su i Skoti Mamiceve taldzije u pranju para, a to mi bas ne lici na njih. U svakom slucaju, kamo srece da brzo obojica zaigraju za nas.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hajradinovic u prvih 11 haugesunda, protiv lecha (Buric klupa).
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nama bi Jozo svakako valjao zbog širine, i djeluje kao solidno perspektivan igrač na osnovu dosadašnje karijere. Ali je malo pretjerano nazivati ga kapitalcem u ovom momentu.
Još jednom ću spomenuti Bojana Nastića iz Genka, zamjena za Kolašinca nam je kritičnija od svih drugih pozicija...
Još jednom ću spomenuti Bojana Nastića iz Genka, zamjena za Kolašinca nam je kritičnija od svih drugih pozicija...
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Nije tacno,mi na lijevom beku uvijek imamo bar dvije solidne alternative bio to Zukan ili Pavlovic,sto ne znaci da ne treba Nastica vrbovat naravno....desni bek je nasa najkriticnija pozicija,tu nemamo nijednog prirodnog beka sem Avdije koji ulazi u 32-u godinu,uvijek su tu Bico ili Vranjes koji su CB pozicija ili neka rotacija npr. sa Stevanovicem...ja ti garantujem da bi Simunovic odmah se ustalio u prvom timu nakon dvije-tri utakmice,jer je bolji nego Sunjic i Vranjes skupa u zadnjoj linijiZglavkar je napisao/la:Nama bi Jozo svakako valjao zbog širine, i djeluje kao solidno perspektivan igrač na osnovu dosadašnje karijere. Ali je malo pretjerano nazivati ga kapitalcem u ovom momentu.
-------Bešić-----
--Pjanic---Burnic

--Pjanic---Burnic
Sad ce te sarajlije ubiti (zbog Gojka)jasmin10 je napisao/la:-------Bešić-----
--Pjanic---Burnic
![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da stavim i Duljevića na krilo ?sajo10 je napisao/la:Sad ce te sarajlije ubiti (zbog Gojka)jasmin10 je napisao/la:-------Bešić-----
--Pjanic---Burnic
![]()
![]()
-
edinjo-bih
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:-------Bešić-----
--Pjanic---Burnic
![]()
![]()
bravo!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Evo gola hajradinovica 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hajradinovic strijelac protiv Lecha. 2-0 za Haugesund.
Ovaj momak sve bolji i bolji. Mora se uskoro naci na nekom uzem spisku (potencijalni reprezentavica) jer trebamo igraca kao njega sto nije stidan povuci loptu i proci svog igraca.
Ovaj momak sve bolji i bolji. Mora se uskoro naci na nekom uzem spisku (potencijalni reprezentavica) jer trebamo igraca kao njega sto nije stidan povuci loptu i proci svog igraca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!