I to ne na način neke razmjene igrača, već čisti keš.nextterrain je napisao/la:Sve više medija kažu da smo zainteresovani za Bonuccija
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:I to ne na način neke razmjene igrača, već čisti keš.nextterrain je napisao/la:Sve više medija kažu da smo zainteresovani za Bonuccija
doduše treba nam treći štoper za rotaciju
Ehh kad bi fkt doveli Bonnucija to bi bio samar nejvecem rivalu,bas da predje kod nas
Al sto rece kolega iznad treba nam treci stoper za rotacije
Moze nam se
Evo upravo i Di Marzio objavio da smo kontaktirali zvanicno agenta od Bonnucija
Al sto rece kolega iznad treba nam treci stoper za rotacije
Moze nam se
Evo upravo i Di Marzio objavio da smo kontaktirali zvanicno agenta od Bonnucija
Nije cisti kes nego Romagnoli i kesh vjerovatno...tako di marzio kazeRomagnoli13 je napisao/la:I to ne na način neke razmjene igrača, već čisti keš.nextterrain je napisao/la:Sve više medija kažu da smo zainteresovani za Bonuccija
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neko od nas dvojice je slab sa Italijanskim, jer Di Marzio tvrdi da taj posao ne ukljucuje Romagnolija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
http://gianlucadimarzio.com/en/milan-co ... m-juventus
After then deeper conversations between the clubs would take place. Romagnoli may be involved as a counterpart in the deal, but the intention is not to involve other players.
Roma mozda bude al ostali nece...tj vjerovatno zavisi od nasih ocel ga u deal ili ce samo kesh...
After then deeper conversations between the clubs would take place. Romagnoli may be involved as a counterpart in the deal, but the intention is not to involve other players.
Roma mozda bude al ostali nece...tj vjerovatno zavisi od nasih ocel ga u deal ili ce samo kesh...
- nextterrain
- Kontakt:
BREAKING FROM BONUCCI'S AGENT
"We are working on Bonucci's sale" [via @tvdellosport]
znam da nije istina, ali eto
Ne bih volio Romagnolija da prodaju, ima potencijal da bude bolji od Bonuccija, ali štoperska veza Bonucci-Romagnoli
Ne bih volio Romagnolija da prodaju, ima potencijal da bude bolji od Bonuccija, ali štoperska veza Bonucci-Romagnoli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli mi je jedan od najdrazih igraca u Milanu.Volio bih da ostane cijelu karijeru tu, ali stanje sa njegovim koljenom je izgleda hronicnog karaktera..To sam nesto citao zadnjih dana.U prevodu, svake sezone ce otprilike propustiti 10-15 utakmica..
Daj ga nama....On , Cladara i Rugani da stasaju zajedno dok su Chelo i Barzza tu da uce od najboljih...
Re: RE: Re: AC Milan
Jedina ljepota je Caldara-Rugani-Rom uz starije Chiella i Benatiu.nextterrain je napisao/la:BREAKING FROM BONUCCI'S AGENT
Cilj vase uprave je da transfer rok krunise kapitalcem kao sto smo mi 2011 sa Pirlom, Vidalom i sl. Zato se ganja on ili Auba, da se stavi slag na tortu.
Mi koji razmisljamo ispred vremena, a malo nas je, prihvatamo ovaj transfer za dobrobit oba tima na kraju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
A sta cemo ako dodju Auba,Leonardo i ostane Romagnoli?Pogba je napisao/la:Jedina ljepota je Caldara-Rugani-Rom uz starije Chiella i Benatiu.nextterrain je napisao/la:BREAKING FROM BONUCCI'S AGENT
Cilj vase uprave je da transfer rok krunise kapitalcem kao sto smo mi 2011 sa Pirlom, Vidalom i sl. Zato se ganja on ili Auba, da se stavi slag na tortu.
Mi koji razmisljamo ispred vremena, a malo nas je, prihvatamo ovaj transfer za dobrobit oba tima na kraju.
Pa tesko da bas toliko imate kesha.....Leo je najmanje 65+ mil a Abu 80+ mil....plus plate...
- nextterrain
- Kontakt:
There are even some indications it was Lucci who told Milan that the centre-back was open to a transfer.
For months now there have been suggestions of tension between Bonucci and Coach Max Allegri, while he is also seeking a new challenge.
Manchester City and Chelsea would’ve seemed more likely options, but his family is not eager to leave Italy, so Milan represent the only real alternative.
I sad vidim kao kaže se price tag 40-45M€, uzimajte
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gospodin Li je odobrio dodatnih 60M+ novac od prodaje igrača, gdje se očekuje oko 60M.Tako jos dosta novca ima, Auba, Biglia, Bonucci ii dosta od nas.jelle je napisao/la:Pa tesko da bas toliko imate kesha.....Leo je najmanje 65+ mil a Abu 80+ mil....plus plate...
Ajde vidit cemo.....ako coro ne uzme Romu u deal jbtcu sve.... 
Ma kakav Bonući i to u čisto transferu, pa nisu ovi iz Juventusa magarci yebote, džaba da im Milan dadne i 100 miliona za Lea, kad zamjena za njega ne postoji, čovjek ponajbolji stoper današnjice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sky tvrdi da se radi o 45M u kešu.Jer Moratta ne želi nezadovoljnog igrača u ekipi.A Leo bi imao 6.5M po sezoni u Milanu.Ali i dalje ne vjerujem u ovo 
Marottine magicne rijeci su da igrac koji je nezadovoljan moze ici. Samo sto ih onda daje ispod svake cijene, ali mislim da ovaj put tesko da ce biti tako.
Sto se tice toga, Juve jos nije upoznat, navodno je Milan iskoristio suradnju s Lucciem i raspitao se o situaciji. Naravno, suskalo se i ranije da bi njega Juve mogao unovciti i ovo je rekao bih idealna prilika.
Ruku na srce, mislim da je sve suplja.
Sto se tice toga, Juve jos nije upoznat, navodno je Milan iskoristio suradnju s Lucciem i raspitao se o situaciji. Naravno, suskalo se i ranije da bi njega Juve mogao unovciti i ovo je rekao bih idealna prilika.
Ruku na srce, mislim da je sve suplja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
celikmilan
- Kontakt:
Nakon što čitav dan nisam ulazio na net dođem da vidim ima li šta novo za Bigliu ili Aubameyanga kad ono ima šta da vidim. Daju najperspektivnijeg italijaskog štopera za Bonuccija. Jedino ako ne diraju Romagnolija i pošalju De Sciglia tako može. Ipak nam treba neka zamjena za par Romagnoli Musacchio a i nisam baš najbolje upoznat kakav je ovaj naš novi argentinac.
A ako je Bertolacci stvarno otišao ipak se nešto dobro desilo danas.
A ako je Bertolacci stvarno otišao ipak se nešto dobro desilo danas.
Nek nam daju Bonu i nešto kesha i eto im "Il Capitano"
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.