Koja je tvoja domovina, kralju?UltrasMostar94 je napisao/la:
Rasizam? Nismo mi Sarajlije kojima je samo u interesu pljuvat druge, cak vam je i provokacija kad neko voli svoju domovinu. A to su kompleksi zato sto nemate svoju domovinu.... prije nego sto pocnete srat, sjetite se ko prvi proziva i provocira, inace ne bi nikad ni komentiro na ovu temu ili na ovom forumu.High je napisao/la:Aferim. Još im i kaznu za rasizam uručiti.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
High je napisao/la: Svakako. Ovaj rasizam upućen Tavaresu nije rasizam već noćni pejsaž opisan onomatopejom. Zatucanom šljamu, vama i onim mučenicima iz Lištice, smeta svako ukazivanje na vaše divljaštvo koje promovirate. I vas takve da smatramo predstavnicima BiH? Ne poštujete ni zemlju u kojoj živite, kao ni ove druge boje kože. Divljaci.
"Ostat ćemo uvik isti, nikad se nećemo minjat..."
Što se tiče utakmice, igrači Zrinjskog su mentalni patuljci što je karakteristično za sve naše ekipe, od prvaka PL do HNK Šujice.
Žali Bože megabajta na mobu kojih sam potrošio gledajući utakmicu na poslu.
- invincible1921
- Kontakt:
Objektivno teško je bilo očekivati da će Zrinjski proći sve i da je 1:0 dobio, ali također objektivno rečeno Plemići su bili bolji i usudio bi se reći da su i pobjedu zaslužili
=\_1921_/=
Ma meni se cini da mi je sve teze shvatiti kad se ponovi iznova.Mokes je napisao/la:Nije da nismo navikliSignore je napisao/la:Odigras dobro, budes bolji i ides u goste ganjati dva gola minusa. BRAVO JBT!!!
Realno nemaju nekih sansi. Samo zbog dobre igre danas ja im dajem 5% sanse za prolaz, ali moj se post odnosio na to da su trebali pobijediti danas, a ne ici gore s dva gola minusa. Oni ce ta dva gola minusa ganjati, jer u suprotnom nema smisla ni ici na gostovanje. Koliko ce zavrsiti ostaje nam da vidimo. Bio bih sretan da upisu bilo kakvu pobjedu, pogotovo ako prodju, ali je realnost da ce Maribor na svom terenu to rutinski odraditi.avenija je napisao/la:Ko ide ganjati ? Druze da je 1-1 to je zavrseno , ovako im samo dodje lijep izlet u Sloveniju.Signore je napisao/la:Odigras dobro, budes bolji i ides u goste ganjati dva gola minusa. BRAVO JBT!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto bi nekome bila provokacija ako volis svoju domovinu, Bosnu i Hercegovinu?UltrasMostar94 je napisao/la:
Rasizam? Nismo mi Sarajlije kojima je samo u interesu pljuvat druge, cak vam je i provokacija kad neko voli svoju domovinu. A to su kompleksi zato sto nemate svoju domovinu.... prije nego sto pocnete srat, sjetite se ko prvi proziva i provocira, inace ne bi nikad ni komentiro na ovu temu ili na ovom forumu.High je napisao/la:Aferim. Još im i kaznu za rasizam uručiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izazov.Zamislite da objašnjavate ovaj post od UM94 nekom strancu.Overheat.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jos je samo Željo ostao da nesto uradi u europi.Siroki isti mislim da ce danas 3 kom primiti.. Zrinja je izletio penalom Bilbije..sarajevo isto penalom Crnkica... Mozda da danas uleti jedan penal pa da ga ZZ zakuca

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Evolve
- Kontakt:
Zrinjski sinoć da je imao ekipu od prošlog prvenstva, LAGANO, znači LAGANO bi prošao... Al jbga. Jako težak rezultat za gonjat u gostima, al što Baka reče, nema predaje Zrinjevci!
NK Široki Brijeg
ajde skupljaj gloginje i pripremaj sjeno za zime, šta ti smetaju ribe iz Lištice šta se blamiraš što u školu nisi išao
Svakako. Ovaj rasizam upućen Tavaresu nije rasizam već noćni pejsaž opisan onomatopejom. Zatucanom šljamu, vama i onim mučenicima iz Lištice, smeta svako ukazivanje na vaše divljaštvo koje promovirate. I vas takve da smatramo predstavnicima BiH? Ne poštujete ni zemlju u kojoj živite, kao ni ove druge boje kože. Divljaci.
- ASD
- Kontakt:
Nebi, i sinoc su imali kvalitetan tim i dobro su se drzali pa su opet izgubili.Evolve je napisao/la:Zrinjski sinoć da je imao ekipu od prošlog prvenstva, LAGANO, znači LAGANO bi prošao... Al jbga. Jako težak rezultat za gonjat u gostima, al što Baka reče, nema predaje Zrinjevci!
Hoće bit TV prenos Širokog ?
Utakmica koju će bit gušt odgledat. Široki pod vodstvom Sabljića igra veoma dopadljivo, sa mnogo šablona, odličnim kretnjama igrača, a isto važi i za otočke zemlje. Iako nisam neki fan Širokog jedva čekam utakmicu
Utakmica koju će bit gušt odgledat. Široki pod vodstvom Sabljića igra veoma dopadljivo, sa mnogo šablona, odličnim kretnjama igrača, a isto važi i za otočke zemlje. Iako nisam neki fan Širokog jedva čekam utakmicu
- Evolve
- Kontakt:
Nije to uopće ista ekipa što bi bila sa tomićem, petrakom i mešanovićem, po kvaliteti mislim... Kad im je Zrinjski mogao i to jako dobro parirat sa ovom ekipom, šta bi bilo onda sa navedenim trojcem još... Ali nikad nećemo ni znat.ASD je napisao/la:Nebi, i sinoc su imali kvalitetan tim i dobro su se drzali pa su opet izgubili.Evolve je napisao/la:Zrinjski sinoć da je imao ekipu od prošlog prvenstva, LAGANO, znači LAGANO bi prošao... Al jbga. Jako težak rezultat za gonjat u gostima, al što Baka reče, nema predaje Zrinjevci!
NK Široki Brijeg
Nitko osim Aberdeenove TV nece prenositi, a tu tko zeli gledati morat ce platiti 8 funti. Ja ipak vjerujem da ce biti neki stream.haris004 je napisao/la:Hoće bit TV prenos Širokog ?
Mislim da ce Siroki odigrati utakmicu kao i u Kazahstanu, tj. pokusat ce tako odigrati. Nece tu bit neke kombinatorike kao kad su Ordabasy docekali na Pecari, jer ce pokusati umrtviti protivnika, igrati izmedju dva sesnaesterca i ne izgubiti utakmicu koja nece obilovati velikim brojem prilika. Barem ja vjerujem da ce Sablic kopirati taktiku iz Kazahstana, jer sumnjam da Siroki moze ista napraviti ako napadne. Te napade ostaviti za Pecaru gdje ocekujem dopadljiviju utakmicu koju vrijedi pogledati. Samo da danas ne izgube.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 13 jul 2017, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
daj nam jednu prognozu ze zeljuSignore je napisao/la:Nitko osim Aberdeenove TV nece prenositi, a tu tko zeli gledati morat ce platiti 8 funti. Ja ipak vjerujem da ce biti neki stream.haris004 je napisao/la:Hoće bit TV prenos Širokog ?
Mislim da ce Siroki odigrati utakmicu kao i u Kazahstanu, tj. pokusat ce tako odigrati. Nece tu bit neke kombinatorike kao kad su Ordabasy docekali na Pecari, jer ce pokusati umrtviti protivnika, igrati izmedju dva sesnaesterca i ne izgubiti utakmicu koja nece obilovati velikim brojem prilika. Barem ja vjerujem da ce Sabljic kopirati taktiku iz Kazahstana, jer sumnjam da Siroki moze ista napraviti ako napadne. Te napade ostaviti za Pecaru gdje ocekujem dopadljiviju utakmicu koju vrijedi pogledati. Samo da danas ne izgube.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kako ide to s tim placanjem moze netko proceduru pojasniti
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Bit ce gusto, bit ce 4-3irfo je napisao/la: daj nam jednu prognozu ze zelju
Ma mislim da ce biti tvrda utakmica. Gosti su vjerojatno kvalitetnija ekipa, ali ne toliko da domaci teren Zelji ne moze donijeti pobjedu. Bojim se da ce na cijeloj utakmici biti 2-3 prave prilike i da bi nedostatak pravog strijelca, u ovom slucaju Lendrica mogao kostati Zelju pobjede. Moglo bi lako biti 0-0 ili 1-0. Nadam se samo da necemo gledati reprizu Zrinjskog od sinoc. Ako Zeljo vec treba izgubiti onda neka bude nadigran i da se covjek lako pomiri s cinjenicom da je izgubio od boljeg i da nije imao sanse.
Registrujes se ovdje,UstanikSBII je napisao/la:Kako ide to s tim placanjem moze netko proceduru pojasniti
https://redtv.afc.co.uk/tv/dashboard
Uplatis karticom i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno, komšije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Veceras pucaju Svedzani Svedzanke lopte stative precke Ali mislim da CE bit 1-1 a more i nebude.
Večeras će AIK po drugi put nastupiti u Sarajevu. Prvi put su igrali protiv Sarajeva jula 1964. kada su poraženi sa 2-0. Ne bih imao ništa protiv da se istorija ponovi, ali ne i ona iz Štokholma, jer bi onda uslijedili produžeci... a možda i (ne d'o bog) penali.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.