AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 13 jul 2017, 07:44

Romagnoli je najbolja stvar koja nam se desila zadnjih 6 godina. Sve nek diraju samo njega NE!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 jul 2017, 07:59

Ovo je van svake pameti,dajes mladog i dobrog stopera,za odličnog ali stopera u godinama. Imamo ekipu za 2-3 mjesto realno,a dolazak Lea nece nas pomaci stepenicu vise.Jednostavno ne vidim svrhu,a gubis potecijalnog kapitena Milana i Italije.Mozda ima problema sa koljenom,al imao ih je i Grant Hill,ako znate ko je,pa su ga u Sunsima vratili u zivot i igrao je u NBA do 40-te,a trebao je sa 27 zavrsiti karijeru.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 jul 2017, 08:33

Ljudi samo malo ohanite i pustite da sad ide sve svojim tokom,koga kod dovedemo na ovu ekipu(Bigilu vec racunam da je nas)je plus, a govoriti da Bonnuci ne bi nista donjeo je beamisleno,pa realno je lik top3 stopera na svijetu,Juve je uzeo Pirla u godinama pa svi znamo kako je maestro odigrao i sta im je sve donjeo,tako da ako ima ikakve sanse da Leo dodje treba ga donjeti na rukama iz Torina ;)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 09:07

Ovo za Bonnucia je čista patka. Čovjek je klasa i imao bi mjesto u svakoj ekipi a tek u Milanu ali ne bih dao Roma ni u zamjeni 1:1.
Ne mislim da je Rom bolji ali mogao bi biti na njegovom nivou. Rom tek treba da uđe u najbolje igračke godine, plus je lijevak što je danas teško naći na toj poziciji a još nismo vidjeli kako bi on izgledao sa dobrim igračem pored sebe, sa normalnim bekovima i veznim redom koji ga ne bi ostavio na streljani.

Ghezzala treba obavezno potpisati. Treba nam širine na toj poziciji a doveo bi se za dž.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 jul 2017, 09:29

Ne znam da li je patka, jer su skoro svi mediji u Italiji prenijeli vijest. Jedino sto bih volio je to ako su vec odlucili pokusat dovest Lea, da ne diraju Roma. Nek iskoriste Siljkana jer ga ovi ionako zele dovest.

Bolje da su se prvo angazovali na rjesavanje napadaca, a kad sam vec kod napadaca, da li je tacno da Silva nece putovati sa ekipom u Kinu, ako jest, koji je razlog??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 09:48

Bonucci upravo na svom insta profilu

slika

Let's get back to work. Ready to start once again!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 09:52

Hakovali mu profil :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 jul 2017, 09:54

Juventus je prepoznao da bez jakog Milana nema ni jakog Juventusa te su nakon Inzaghia jos jednom izasli u susret cijenjenom rivalu. Kakav gospodski klub! :tokralju:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 10:04

Prvo je počelo kao zezancija rekao bih.A već od sinoć je to vijest objavilo na desetine medija, tako da to više nije šega niti je patka. I sam agent je rekao da rade na prodaji Bonuccia, a porodica samog igrača ne želi nigdje van Italije, tako da je Milan jedina realna opacija ma koliko god to suludo zvučalo. Dalje, za Milan igrač kao što je Romagnoli apsolutno nije na prodaju, i on je van svake moguće kombinacije oko tog posla.

Juventus želi De Sciglia, i obje ekipe ga procjenjuju na 10-12M, a SKY kao i ostali mediji prenose da Juve želi najmanje 50M za Leonarda, ili u najgorem slučaju 40-45M+ De Sciglio. Realno to je cijena koju Milan može da plati bez problema. A u budžetu je još preko 100M za transfere, pa uradite računicu, Biglia oko 18M, Bonucci 45M, Auba oko 60M ( na dvije rate vjerovatno, dakle 30M), Ghezzal kao free agent, i eventualno još jedan vezni za rotacije, najviše se spominje Benassi ( 10-12M).. Ali vidjet ćemo..

Silva ne ide u Kinu jer je dobio produženi odmora, ne znam šta je tu čudno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 10:27

Mislim ako stvarno zeli da ide iz ovakvog Juventusa u trenutno takav Milan za istu platu , ja bi da sam Beep poklonio bi ga, i dao bi mu nagradu za glupana godine...otic iz Tima koji napada sve trofeje u tim koji ne igra ni Lp , i pitanje je ocel igrat sljedece godine ( uz duzno postavonje prema svim pojacanjima ) stvarno moras da nemas ni gram mozga...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 10:35

jelle je napisao/la:Mislim ako stvarno zeli da ide iz ovakvog Juventusa u trenutno takav Milan za istu platu , ja bi da sam Beep poklonio bi ga, i dao bi mu nagradu za glupana godine...otic iz Tima koji napada sve trofeje u tim koji ne igra ni Lp , i pitanje je ocel igrat sljedece godine ( uz duzno postavonje prema svim pojacanjima ) stvarno moras da nemas ni gram mozga...
Milan mu nudi blizu 7M, koliko ima u Juventusu u to nisam upućen? Ako je tu negdje, onda je nelogičan potez.Ali opet Milan je ogroman klub, koji je imao sramotno loše ekipe zadnjih 5 sezona, ali očito imaju fantastičan projekat i mnogi igrači žele biti dio toga. Budimo realni, neće Milan pogoditi sa svim igračima koje je doveo ili će dovesti, to je nemoguće, ali isto tako samo naivan čovjek može povjerovati da sv igrači koje je Milan doveo nisu mogli otići u praktički bilo koji tim u Evropi.Osim Borinija. :mrgreen: Jer radi se o mladim igračima koji imaju dosta talenta a i prostora za napredak. Milan im je očito ponudio nešto što je vrijedno dolaska u tu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 10:40

U Juventusu ima 6.5 mil.....Milan je ogroman klub al trenutno 5 stepenica iza Juventusa.....opet ti kazem...ako stvarno zeli da ide iz Juventusa u Milan ja bi ga poklonio.....valjda mu nije motiv vise napadat Lp i osvajat cup i ligu , nego napadat 4 mjesto u Ligi....ako je tako zavezo bi mu jos masnicu....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 10:46

Milan kao ekipa je još uvijek iza Juventusa, i to će ostati još godinu najmanje, pa i dvije. Ali taj gap će se ubrzo smanjiti i već jeste. Ali kao klub zna se gdje su Juve i Milan i u kakvim su odnosima i o tome suvišno raspravljati. Što se mene tiče ako postoji i promil šanse da takav igrač pojača Milan, vjerujem da će Mirabelli i Fassone uraditi sve što je do njih da do toga dođe. I tako i treba da rade, jer svaki milimetar na tržištu treba pokušati iskoristiti.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 10:50

Lijepo se nadat ...uzivaj...ja sam reko da bi ga odma dao za Roma i 35 mil... :mrgreen:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jul 2017, 10:55

Doduše,ove godine su mu veće šanse da uzme LP sa Milanom nego sa Juventusom :mrgreen:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 13 jul 2017, 11:04

Ma daj ba ljudi dzaba se raspravljate nit će Bonuci u Milan nit Romanjoli u Juve :D malo se pojedini mediji zaigrali i to je to:D

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 11:06

It was Bonucci's agent Lucci who approached Milan and not the other way around. Teško da neki agent može da radi nešto bez odobrenja svog klijenta, osim ako taj agent nije Raiola. :mrgreen: Još nekoliko medija je od jutros potvrdilo informaciju da Romagnoli nije uključen u eventualni posao oko Bonuccia.On je za Milan jedan od nekoliko igrača za koje se ponude neće razmatrati. De Sciglio i 40ak M je jedina opcija.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 11:06

ma nema tu ni 2% šanse da ga uzmemo, tako da možemo lagano zaboraviti na to i okrenuti se drugim stvarima :zzz:

iako je musaka definitivno najslabija karika od svih pojačanja (ne računajući borinija jer on svakako ni nije "pojačanje"), mislim znam da je tek prva utakmica u novom klubu, ali mi je dosta plivao u odbrani protiv lugana i imao zakašnjelih reakcija i on je definitivno prvi kandidat kojeg ćeš morati mjenjati boljim igračem.

a wc stopera bih potpisao svaki dan i dao koliko god novca traže, yebo aubamejanga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 11:10

Jučer je Roup imao dobrih izjava, ali evo danas otpisa Musacchia nakon jedne potpuno nevažne utakmice. Welcome back Rope! :mrgreen:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 jul 2017, 11:12

Vratija se Sime/Rope
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.