Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Derdiyok » 12 jul 2017, 21:48

Signore je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Da su im oduzeli bodove shvatili bi ih ozbiljno, recimo 20 hiljada, 5 utakmica i 6 bodova oduzeti. Mislim da bi to bilo fer za jedno od najvecih ako ne i najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala.
Necemo pretjerivat, orgijalo se cetrdesetih kako se kod nas nikad nece orgijat, ali definitivno jedan od najgorih, mozda i najgori ispad na nasim tribinama. Ona dva loma po terenima ne racunam, mislim na ova skandiranja, jer meni je osobno veci problem fizicko nasilje nego ovo, ali to sad nije tema.
Problem treba sasjeci u startu. Cim imas "prljave" misli znaci da ti nije problem to ni pretociti u djelo, tj. fizicki se obracunati da se to dopusta.

Ma kakav nas savez mrtvi.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 01:44

UltraEast je napisao/la:Pa onda nemoj sam sebi biti kontradiktoran...;)
A o cemu ti pricas majke ti :lol: veze s vezom nema to sto si ti izjavio[/quote]

Spominjes fasizam u kontekstu sa Beogradom, a Beograd si vidio samo na tv-u! Konstantno pricas kako su svi fasisti, a konstantno širis mrznju po forumu, mrzis sve sto nije bosnjackog predznaka i ko je tu fasista? Pricas tu kako se zvizdi himni BiH, zasto ne kazes onda kako vi pjevate uz nju jedna si jedina, znamo dobro da to nije tekst himne (nema ga) tako da ti dodje na isto kao ovo zvizdanje jeste onda i vi fasisti?[/quote]

Ne bas fasizam ali velicanje ratnih zlocinaca da. Drugo, kad sam ja sirio mrznju po forumu? Ne glumi zatucanog debila, ja protiv takvih pisem a kako mogu mrziti sve sto nije bosnjackog predznaka (koji uopste ne postoji, samo u tvojoj zatucanoj glavi) ako ja nisam bosnjak? Fulas opasno svaku stvar koju napises, k'o da si sa marsa pao, dozovi se dok nije kasno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 13 jul 2017, 04:51

Kod nas je svaka diskriminacija ili neki vidi “neslaganja“ odmah fašizam ovo ono!

Ne kažem da je sve bajno ali kad bi sve gledali kroz prizmu navijačkih ispada ne znam stvarno gdje bi stigli! Što je najgore takvo je stanje i u društvu pa nikog to ne brine!

Da li je fašizam na vlasti u većini islamskih republika recimo S. Arabiji gdje se žene smatraju objektima ili nečim nebitnim bez prava na glas, vozačku dozvolu itd. itd.

Da li smo mi fašističko društvo jer se 90% građana ove zemlje prema Romima ponaša kao ljudskom izmetu. Jadna djeca po Mostaru, Sarajevu itd. skapavaju u nehumanim uvjetima a pored njih svi prolaze nikog nije briga jer ipak su to Cigani “šta će oni ništa ne rade“ pa kako i mogu nešto postići kad ih društvo sustavno diskriminira i gura na same margine i sutra ćeš od tog jadnog napaćenog dijeta koje možda jedva zna pisati i čitati očekivati nešto!? Da i onda kad sa 20 godina krene krasti ipak je to sam Cigan.

Davno sam rekao te uvrede s tribina mene ne tangiraju 1% i one mogu zaboljeti samo nekog tko ne vidi gdje živi. Nakon 90 min sve po starom, studenti na rubu života, umirovljenici po kontejnerima i tako u krug. Rekao bi čovjek da čim se riješimo luđaka sa tribine živjet ćemo u najmanju ruku u Norveškoj! Protiv huliganizma i bilo kakvog vida diskriminacije treba se boriti na sve načine to svakako stoji! Ali od toga praviti temu broj 1 kao pojedini mediji je suludo! Da ipak je lakše o tome pisati jer se ljude lovi na neke niske strasti i bolne rane! A pravi problemi ostaju o njima je teško pisati jel treba napisati koju smislenu!

Proveo sam 20 i kusur godina vani i zbilja tek tada čovjek uoči u kakvoj žabokrečini pojedinci žive i žele živjeti i tu gurnuti sve nas. Problem ostalih 90% normalnih ljudi ove zemlje je što se bave sa 10% budala i onda čitav dan čije su budale bolje. Bože sačuvaj i onda u krug vaši su fašisti naši huligani ovi su četnici naši ustaše … cccc. Pa živimo u 21st. budala je svagdje budala samo kod nas je bitnod a se komplicira analizira, istražuje, elaborira, preispituje, a u stvari rješenje je da je buda svagdje budala. Tek kad se ovih 90% dozove pameti i gledati u pravom smjeru možda i u ovoj državi izumre tako veliki postotak od 10% budala od koji je dobar dio na vlasti zahvaljujući tome što je meni ipak draža moja budala nego normalan i sposoban susjed!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 08:05

Kod nas ima roma sa vilama :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2017, 11:58

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jul 2017, 12:02

Virtu4l je napisao/la:Sta kazete na ovo,

http://www.vijesti.me/sport/fscg-odredi ... ata-946355
Ako sam dobro shvatio šta je ovo onda ne daj Bože da se ovo kod nas desi. :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2017, 12:05

arelinho je napisao/la:

Ako sam dobro shvatio šta je ovo onda ne daj Bože da se ovo kod nas desi. :lol: :lol:
Dobro si shvatio, Real - Barca ce biti skremblovan, i moci ces gledati samo Grbalj - Decic.
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jul 2017, 12:06

Virtu4l je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Dobro si shvatio, Real - Barca ce biti skremblovan, i moci ces gledati samo Grbalj - Decic.
Onda se iskreno nadam da se ovo neće desiti kod nas. :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2017, 12:07

Pa ono sto je zanimljivo jeste da postojini zakon koji ovo omogucava, i to uz podrsku UEFA.
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jul 2017, 12:09

Virtu4l je napisao/la:Pa ono sto je zanimljivo jeste da postojini zakon koji ovo omogucava, i to uz podrsku UEFA.
Meni je malo glupo to jer ne vidim razlog da neko nekome određuje šta će gledati. Svako neka gleda ono što želi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 jul 2017, 12:14

arelinho je napisao/la:

Ja koliko sam skuzio to su datumi koji padaju vikendom. Mrsko mi gledati raspred CG lige i termine, ali vjerujem da se u tim terminima igraju utakmice njihove lige i da u to vrijeme nece na prenosu biti ni jedan utakmice iz Engleske, Spanjolske, Francuske, Njemacke itd. Mac s dvije ostrice. Zakinut ce sve za gledanje kvalitetnog nogometa i navuci na sebe revolt, a opet ce ostaviti samo mogucnost pracenja CG lige i vjerujem da ce podici TV gledanost.

Sto se tice ovog kod nas. Ne znam, nije da bi mi nesto smetalo :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jul 2017, 12:16

Signore je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Ako sam dobro shvatio šta je ovo onda ne daj Bože da se ovo kod nas desi. [emoji38] [emoji38]
Ja koliko sam skuzio to su datumi koji padaju vikendom. Mrsko mi gledati raspred CG lige i termine, ali vjerujem da se u tim terminima igraju utakmice njihove lige i da u to vrijeme nece na prenosu biti ni jedan utakmice iz Engleske, Spanjolske, Francuske, Njemacke itd. Mac s dvije ostrice. Zakinut ce sve za gledanje kvalitetnog nogometa i navuci na sebe revolt, a opet ce ostaviti samo mogucnost pracenja CG lige i vjerujem da ce podici TV gledanost.

Sto se tice ovog kod nas. Ne znam, nije da bi mi nesto smetalo :mrgreen:
Da da to je u pitanju. Meni je to glupo, ali eto. Ne vjerujem da bi naši to uradili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2017, 12:19

Moje licno misljenje je da je ovo odgovor T-Coma na snazan udarac koji im je ovdje zadao Telemach veoma agresivnim probojem na trziste u posljednjih godinu dana. Bas sam se pitao sta ce uraditi, jer T-Com je drzava, a ovi su im otkinuli dobar dio kolaca.
Voli te tvoje Sarajevo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 jul 2017, 12:19

arelinho je napisao/la: Da da to je u pitanju. Meni je to glupo, ali eto. Ne vjerujem da bi naši to uradili.
Glupo je svima koji prate jace lige. Meni sve to dodijalo. Iskreno jos pratim HNL i PL, a za koju godinu necu ni to, posvetit cu se kantonalnoj ligi. Sto sam stariji to mi zanimljiviji antinogomet :lol: :lol:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 jul 2017, 12:51

Momci ako neko zeli da zaigra Fantasy premijer liga BIH to je u mogucnosti od ove sezone !!! Moj drug je pokrenuo ovu igricu tek je u pocetnoj fazi ali se nadam da sa porastom korisnika ce i igrica biti sve bolja !!! Pridruzite nam se izaberite svoje igrace i zabavite se !!! :thumbup:

http://www.liga.ba
ps : mozda vam mail od prijave ode u spam znalo se desavati na gmailu pa provjerite ako ne dodje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 13:09

Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM

Federalna vlada dala je saglasnost na odluku Uprave BH Telecom d.d. Sarajevo o odobravanju sredstava za nabavku reklamno-promotivnih usluga i prava prijenosa/emitiranja i eksploataciju sadržaja nogometne Premijer lige BiH.
Ugovor između BH Telecoma i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine iznosu 5,05 miliona maraka (bez PDV-a), i odnosi se na nastupe reprezentativnih selekcija BiH (A i U-21) za razdoblje od 2018. - 2020. godina i BH Telecom Premijer lige BiH za natjecateljske sezone 2017/2018, 2018/2019 i 2019/2020.

Odobrena su i sredstava za nabavku reklamno-propagandnih usluga od Udruženja za sport i rekreaciju mladih za Sportske igre mladih u iznosu od 80.000 maraka (bez PDV-a), saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 jul 2017, 13:21

@UltraEast kvaris temu.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 13 jul 2017, 17:17

MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM

Federalna vlada dala je saglasnost na odluku Uprave BH Telecom d.d. Sarajevo o odobravanju sredstava za nabavku reklamno-promotivnih usluga i prava prijenosa/emitiranja i eksploataciju sadržaja nogometne Premijer lige BiH.
Ugovor između BH Telecoma i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine iznosu 5,05 miliona maraka (bez PDV-a), i odnosi se na nastupe reprezentativnih selekcija BiH (A i U-21) za razdoblje od 2018. - 2020. godina i BH Telecom Premijer lige BiH za natjecateljske sezone 2017/2018, 2018/2019 i 2019/2020.

Odobrena su i sredstava za nabavku reklamno-propagandnih usluga od Udruženja za sport i rekreaciju mladih za Sportske igre mladih u iznosu od 80.000 maraka (bez PDV-a), saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
SkySports bi dao 2.5 miliona eura samo za reprezentaciju domaće utakmice.

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 13 jul 2017, 17:59

Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jul 2017, 20:14

BelminM23 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH odobrila ugovor BH Telecoma i NSBiH vrijedan 5 miliona KM

SkySports bi dao 2.5 miliona eura samo za reprezentaciju domaće utakmice.
Hoće li biti elektronske reklame na utakmicama?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.