Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BeyKopites
- Kontakt:
Roger će igrati dok mu Mirka bude dozvoljavala
2013/14 sam mislio da mu je došao kraj, izgledalo je kao da se zasitio tenisa al' onda se presabrao i promijenio neke stvari u svojoj igri i da nije bilo Novaka u prajmu sigurno bi Federer imam još 1-2 GS titule, makar sa Wimbledona '14 i '15.
Čovjek nema razloga da se oprosti sve dok ga tijelo bude služilo (a služi jer mu stil igre u mladosti nije polomio tijelo, a sad se čuva pod stare dane) i dok bude imao volje, a glad za trofejima kod šampiona i velikana kao što su Rafa i on uvijek postoji.
Što se tiče tekućeg Wimbledona, jasno je da je Roger favorit. Mogu ga ugroziti preostala trojica jer im stil igre pogoduje ovog podlozi, ali opet sve će zavisiti od Federerove igre, ako bude na nivou, titula je njegova.
2013/14 sam mislio da mu je došao kraj, izgledalo je kao da se zasitio tenisa al' onda se presabrao i promijenio neke stvari u svojoj igri i da nije bilo Novaka u prajmu sigurno bi Federer imam još 1-2 GS titule, makar sa Wimbledona '14 i '15.
Čovjek nema razloga da se oprosti sve dok ga tijelo bude služilo (a služi jer mu stil igre u mladosti nije polomio tijelo, a sad se čuva pod stare dane) i dok bude imao volje, a glad za trofejima kod šampiona i velikana kao što su Rafa i on uvijek postoji.
Što se tiče tekućeg Wimbledona, jasno je da je Roger favorit. Mogu ga ugroziti preostala trojica jer im stil igre pogoduje ovog podlozi, ali opet sve će zavisiti od Federerove igre, ako bude na nivou, titula je njegova.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Undecimabodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
27.10.2020
Undecima.. Kako to ne znaš? Sjeti se reala samobodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zelim osjetiti okus tvojih suza kada Babuka digne trofej u nedelju! Jesu li gorke ili slatke?bodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
Naviknuti na sabur i cekanje maja/juna stari Rafanovci, pa medjedi idu u novembru u hibernaciju a vi cekate na proljece od ljeta!
Sjecas se one kalkulacije i mog postulata, mora da je i to jako bolno. Sad je -3, u nedelju -4, znaci jos 4 godine valja docekati pariski proljetni svinjac i valjenje po blatu da se u egal dovede. Nedo Bog i Babuke jos samo slijedecu sezonu na sceni sto znaci jos barem 2-3 titule, pa morace Rafan da igra do 45e u Parizu da se izjednaci je li?
A jos jedan riziko faktor. Thieminator sazrijeva!
Al evo jedna jaruga za tebe da bude lakse, da znas da nas ima i koji suosjecamo:
P.S. Zar nije lakse pokloniti se pred najvecim, priznati poraz i reci ko je GOAT kojeg niko nece skinuti? Zar nije lakse to nego prosipati se dzabe?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Radi Reala i pitam, znam da znaju ovi španci, a nisam upratio te nazive, dodecima bi mogla biti 12 po nekoj logiciDANTES je napisao/la:Undecima.. Kako to ne znaš? Sjeti se reala samobodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
Effe care
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 jul 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne vadi ga Effe

Cuj rekuperati.

Gore zvuci nego "tenisač".
Gore zvuci nego "tenisač".
Nazor glumi Marin Hrvata, a ne stoji mu nikako
sto Effe trosi Bodija

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Duodecima je 12 a po google transtale dodecima ne postoji.bodi123 je napisao/la:Radi Reala i pitam, znam da znaju ovi španci, a nisam upratio te nazive, dodecima bi mogla biti 12 po nekoj logiciDANTES je napisao/la:Undecima.. Kako to ne znaš? Sjeti se reala samobodi123 je napisao/la:A u suštini samo će jedan teniser imati svoju decimu, doduše možda to bude i nešto više, hajde ovi španci neka nam kažu kako se zove 11 titula, dodecima?
Effe care
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hahahahah trosi ga ko smirgl papir, trlja auspuh od dvice s njimdelinjo je napisao/la:sto Effe trosi Bodija![]()
Effe kralj, cuj pariski svinjac
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
prepucavanje u pozitivnom duhu na forumu, je li me oci varaju
Effe zapravo jedini ima smisla i potencijala onih s pravih prepucavanja, Edo, delinjo i ovi ostali Rogerovci nemaju kuveta, da im je a ne znajuToffie je napisao/la:prepucavanje u pozitivnom duhu na forumu, je li me oci varaju
kako on njemu i pjesme postavi,nista mu nije mrsko hahahah ....bratEdin TM87 je napisao/la:Hahahahah trosi ga ko smirgl papir, trlja auspuh od dvice s njimdelinjo je napisao/la:sto Effe trosi Bodija![]()
![]()
Effe kralj, cuj pariski svinjac
@bodi brate kako ti upari Rafu i Sarajevo...pa da si pikadom gadjao mozda bi imao bolji izbor
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lijepo sam objasnio što znači i gdje se govori, ali ne, ti ćeš mi govoriti iz Zagreba, Bosne ili odakle si već.Uncut123 je napisao/la: Rekuperirati, ne rekuperati, kad se vec pravis pametan
I ta rijec se koristi u hrvatskom jeziku od kada pratim sport.
Zadnji post u vezi ovoga, neću više smarati, obećavam.
Zadnja izmjena: Zed98, dana/u 13 jul 2017, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto delinjo paša moj
Najveći fudbalski klub države i najveći teniski šampion
uvijek te J**+ jedna stvar ....u fudbalu Zeljo u tenisu Roger....da nema toga zivot bi bio savrsen priznajbodi123 je napisao/la:Zašto delinjo paša moj
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Garbine se zagrijava, a niko ni riječi o ženskim polufinalima. 
[quote="delinjo"]
uvijek te **** jedna stvar ....u fudbalu Zeljo u tenisu Roger....da nema toga zivot bi bio savrsen priznaj
[/quote]
Da me Roger nekad malo J**+ ko na AO dočekao sam poslije godina i godina šamaranja na svim podlogama, al da me Željkan J**+ to još nisam dočekao, kad to dočekam kraj će biti blizu
Sretno večeras sa skandinavcima, hoćete li moć prekoračit 10 milja na evropskoj grbavici?
Da ne bude off topic sve
Marin do titule
uvijek te **** jedna stvar ....u fudbalu Zeljo u tenisu Roger....da nema toga zivot bi bio savrsen priznaj
Da me Roger nekad malo J**+ ko na AO dočekao sam poslije godina i godina šamaranja na svim podlogama, al da me Željkan J**+ to još nisam dočekao, kad to dočekam kraj će biti blizu
Sretno večeras sa skandinavcima, hoćete li moć prekoračit 10 milja na evropskoj grbavici?
Da ne bude off topic sve
Marin do titule
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 jul 2017, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.