Nema ni 5% sanse da predje u Milan, on da je htio otisao bi u Englesku, ne nadaj se bezvezeRomagnoli13 je napisao/la:Ovdje i dalje mnogi misle da fudbal nije čisti biznis, i da emocijama više nema mjesta. Osim ako Leonardo ne traži novi unosniji ugovor, onda ne vidim razlog zašto bi njegov agent izašao u Javnost da čovjek želi iz Juventusa? A porodica mu ne želi van Italije, tako da jedini klub koji ga sebi može priuštiti u Italiji je Milan. A Milan k'o Milan, oni nisu nikad prestali biti veliki klub, samo su zadnjih par godina imali sramotnu ekipu koja je predstavljala taj klub. To su dva različita pojma. Lično, i dalje smatram da su šanse da Leo pređe u Milan oko 10%, i to samo iz razloga što je danas u fudbalu sve moguće.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogba ode u klub koji je u ovom trenutku kao ekipa i dalje dva koraka iza Juventusa? Nije ni u Juventusu igrao za siću, dobio je legendarnu desetku, igrao bi LP-a, i to samu završnicu LP-a i opet je otišao u klub koji mu ne može to ponuditi ni za par sezona još. Mi simpatizeri/navijači se vodimo najčešće emocijama, a igrači su profesionalci i oni imaju drugačije motive, ponekad nama i neshvatljive. I opet ponavljam, ne smatram nemogućim da Leo pređe u Milan, ali šanse nisu veće od 10%. Uostalom vidjet' ćemo u narednim danima/satima o čemu je tu zapravo riječ.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pogba je otiso u klub koji mu je dao tri puta vecu platu , i otiso u najatraktivniju ligu kod Mourhina....a dje ce ovaj otic iz najaceg tima u tim koji tek treba da ufati Lp , o titulama da ne pricam i to za istu platu....mislim koji je tu motiv....
I djabe se nadas kad je frajer jutros objavio da ide ponovo u novu sezonu s Juventusom..
I djabe se nadas kad je frajer jutros objavio da ide ponovo u novu sezonu s Juventusom..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam iznio svoje mišljenje. U današnje vrijeme me ništa više ne može iznenaditi po pitanju nekog igrača. I sve dok postoji šansa da jedan vrhunski igrač pređe u klub koji simpatišem imam pravo da vjerujem da je to moguće. Samo sam napisao ono što smo svi mogli da pročitamo od sinoć.
A to što je objavio neko sliku, to ne znači ništa. Naravno da će igrač poštovati klub u kojem se nalazi, i tako će biti sve dok je službeno igrač tog kluba. Eno i Biglia će početi pripreme sa Laziom pa će u Milanu završiti vjerovatno.
A to što je objavio neko sliku, to ne znači ništa. Naravno da će igrač poštovati klub u kojem se nalazi, i tako će biti sve dok je službeno igrač tog kluba. Eno i Biglia će početi pripreme sa Laziom pa će u Milanu završiti vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bigglia se buni nije otiso s ekipom.....ovaj je odma ujutro objavio ono...a evo jos jedne....

Mozda mu Milan ponudi da igra prednjeg veznog,ionako mu je zelja igrati u veznom redu.
Naravno,uz to ide i da izvodi prekide od 18 do 40 m od gola,da ima pravo da ih sve suta na gol.
Naravno,uz to ide i da izvodi prekide od 18 do 40 m od gola,da ima pravo da ih sve suta na gol.
Marotta ce danas kontaktirat Fassonea vezano za Bonuccia.
I Agresti i Di Marzio prenose.Haman da imami zelju da ga prodamo.
I dont mind.
I Agresti i Di Marzio prenose.Haman da imami zelju da ga prodamo.
I dont mind.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Burberry46
- Kontakt:
Onda ce se danas definitivno znati hoce li postati nas igrac ili necePogba je napisao/la:U toku su novi medicinski za Schicka.
1946
HmmmPogba je napisao/la:La Juve offre 20 mln + Pjaca per Bernardeschi
Juve zeli 45m Milan nudi 30 za Bonuccia.
Di Marzio.
Di Marzio.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Bolje ga pokloniti onda..
Jesu ovi nasi pošli s mozgom?
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Jesu ovi nasi pošli s mozgom?
#ALLEGRIOUT
Hoce da mjenja sredinu a izgleda da nije ni u dobrim odnosima sa mnogima u klubu.Dovoljno je dao sad je red da ga se unovci.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Znači opet nastavljamo poklanjati igrače..
Gdje su oni likovi što kažu kako treba kupovati talijane jer nas neće nikad napustiti lololo
Gdje su oni likovi što kažu kako treba kupovati talijane jer nas neće nikad napustiti lololo
#ALLEGRIOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ide to blizu 40M i De Sciglio. Bonucci navodno sam forsira odlazak iz kluba jer nije u dobrim odnosima sa nekim ljudima u klubu( čitaj Allegri).Sissoko je napisao/la:Juve zeli 45m Milan nudi 30 za Bonuccia.
Di Marzio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma neka ide u pm vise i on i njegove aferice. Neka ga puste besplatno..
Ma male su to cifre, koliko god on imao 30 godina to za stopera ne znači puno jer brat-bratu ima 5 sezona u nogama.
Pitanje je koliko je istina oko cifre jer Mediaset nije baš pouzdan. Ali ono što je sigurno da malo-malo neko od igrača ima problem s Maxom što će reći da nije baš sve do igrača je li.
Nuđeno je više od strane Citya i Chelsea i čak i da želi da ide ne može se pristajati na tako male cifre, jedan Rudiger da više košta nema logike, na stranu što je mlađi, to je samo kap u moru primjera. Ono što je sigurno je da je priča više nego realna, a da on zbog djece ne želi van Italije, tim više jer je mali Matteo bio životno ugrožen.
Pitanje je koliko je istina oko cifre jer Mediaset nije baš pouzdan. Ali ono što je sigurno da malo-malo neko od igrača ima problem s Maxom što će reći da nije baš sve do igrača je li.
Nuđeno je više od strane Citya i Chelsea i čak i da želi da ide ne može se pristajati na tako male cifre, jedan Rudiger da više košta nema logike, na stranu što je mlađi, to je samo kap u moru primjera. Ono što je sigurno je da je priča više nego realna, a da on zbog djece ne želi van Italije, tim više jer je mali Matteo bio životno ugrožen.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma nije problem nikakav ako ga puste, problem je cijena..zacepis jedno 60mill pa nek plate za top3 stopera svijeta.
Ako ode za 40 to je poklanjanje u rangu vidala.
Ako ode za 40 to je poklanjanje u rangu vidala.
#ALLEGRIOUT
Pjaca je veći potencijal. Nadam se da se zezaju, mislim da i previše šamara dobijamo od Berlina, Cardiffa i odlazaka te našeg merhametluka.Marvin je napisao/la: Hmmm10+ Pjaca mozda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.