Ja ali to je manje-vise samo gdje zeljini navijaci pisu jer nema niko drugi, nije multi kultiRaonffa je napisao/la:Pa kad odeš na Željin podforum na drugom portalu, onda shvatiš da nije ni puno naše raje pisalo ovdje. Tamo je za godinu i pol dana napisano oko 143k postova ili oko 7k stranica, dok je ovdje na Željinoj temi za 8 godina napisano oko 325k postova ili oko 16k stranica. Plus je tamo još izbrisana prva tema o Želji, a i tu je bilo oko 1400 stranica, što ti dođe brojka oko 8,5k stranica za godinu i pol, što je stvarno brutalno.Evolution87 je napisao/la:Posto si starosjedioc, valjda znas da je dosta nase raje bojkotovalo ovaj forum dugi niz godina zbog slucaja Vedran Puljic, mada neki i dan danas ga bojkotuju.Virtu4l je napisao/la:Razbiše pitari na anketi, nema veze što nas ni godinu i pol nakon bojkota nisu stigli sa brojem postova na pdf
Za koga navijate
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Za koga navijate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko imate?Virtu4l je napisao/la:manje nego mi na orgu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa dobro, to sad nema veze da li je "multi kulti", ko hoće pisati na nekoj temi pisat će na njoj bez obzira da li postoji samo jedna ili postoji još hiljadu i jedna na cijelom forumuMortemHz je napisao/la: Ja ali to je manje-vise samo gdje zeljini navijaci pisu jer nema niko drugi, nije multi kultista mislis koliko smo mi na infu zakucali
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
malo manje od dva miliona postova
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako nekako.Virtu4l je napisao/la:malo manje od dva miliona postova
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobro jutro radni narode tuzle, dobro jutro svim navijacima slobode. Rastemo iz dana u dan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
GOSK Gabela
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, laznokrilo, Maestro^^, samirr i 46 gostiju.