Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ovi naši u upravi prolupali poslije finala, ne ne znam jesu uradili jedan pametan potez ili dali nornalnu izjavu.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Ja zaista ne vidim nista lose u prodaji Bonuccia.
Idealno vrijeme za unovcit ga.Liku trideseta plus ocigledno hoce promjenu cim mu LP nista ne znaci, sto bi igrao sa Juventusom.
Plus ove pare 35m plus De Sciglio nisu lose.
Idealno vrijeme za unovcit ga.Liku trideseta plus ocigledno hoce promjenu cim mu LP nista ne znaci, sto bi igrao sa Juventusom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sky je u samo 10 minuta prvo prenio da Juve traži 35M+ De Sciglio, da bi nešto kasnije objavili da se radi o cifri od 40M bez De Sciglia. Istina je negdje u sredini. Ali Moratta je sve samo ne glup i čisto sumnjam da nema neki plan kako zamjeniti Leonarda. Doduše i 50M je malo za ponajboljeg stopera današnjice.Pogba je napisao/la:Ma male su to cifre, koliko god on imao 30 godina to za stopera ne znači puno jer brat-bratu ima 5 sezona u nogama.
Pitanje je koliko je istina oko cifre jer Mediaset nije baš pouzdan. Ali ono što je sigurno da malo-malo neko od igrača ima problem s Maxom što će reći da nije baš sve do igrača je li.
Nuđeno je više od strane Citya i Chelsea i čak i da želi da ide ne može se pristajati na tako male cifre, jedan Rudiger da više košta nema logike, na stranu što je mlađi, to je samo kap u moru primjera. Ono što je sigurno je da je priča više nego realna, a da on zbog djece ne želi van Italije, tim više jer je mali Matteo bio životno ugrožen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uvijek sam pisao da je ovo idealno vrijeme da se proda Leo. 30godina cifra od 40+mil idealno. Mislio sam da jos u redu stoji Man.city al evo od njih nista. Jos bih dodao da je napravio mnogo sr.nja u Juventusu, samo prosle godine ono sa Portom i na kraju u finalu je bilo to sta je bilo. Nikad ga nisam volio nesto posebno. Sto se mene tice, sretan mu put, i jedan veliki trofej sa repkom. Njegov transfer otvorio bi nam jos dodatnih mogucnosti na transfer trzistu. Naravno, njegoc odlazak podrazumjeva dolazak Caldare. Ovo za Pjacu, hmm. Mozda mu je firenca idealno mjesto za vracanje na prvi kolosjek. Uzeti za njega nakon ovakve povrede 20miliona je idealno. Uprava radi fantasticno, realno im se ne moze naci ni najmanja greska 
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 13 jul 2017, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Malo je. Rudiger 40M neki dan, tamo neki David Luiz 2x prodat za cifre 50-60M, a isto godina, mislim ono.Sissoko je napisao/la:Ja zaista ne vidim nista lose u prodaji Bonuccia.
De Sciglio je uvreda, prvo je problem što se igrač takvih kvaliteta uopće dovodi u vezu sa nama, a da ne govorim o cifri 10-12M. Ne vrijedi ni 5.
50+M i neka ide ako hoće.
Ja uopće nemam problem s prodajom, kao što sam rekao, nakon Cardiffa mogu svi ići osim Sandra. Akcenat na top klase naprijed i da se izađe iz kalupa i luzerskog mentaliteta. Nazad smo više nego popunjeni i sad, bez Caldare.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve želi isključivo 40M i to skoro bez mogućnosti da Milan dalje pregovara o nekom popustu, to je najnovija informacija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
JuventinoVero je napisao/la:Ovi naši u upravi prolupali poslije finala, ne ne znam jesu uradili jedan pametan potez ili dali nornalnu izjavu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Otkud sad za 40 Mil da ide kad su odbijali 60 i 70 koliko vec od Engleza?
Jedino de siljo i onaj mali pa da pričamo uz 35-40 mil
Jedino de siljo i onaj mali pa da pričamo uz 35-40 mil
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Treba se zapitati zašto svake godine najbolji igrači žele da idu iz juventusa, nije to slučajno.
Zapitajte se za koliko bi real prodao ramosa koji je godinu stariji, da li bi ga prodavao uopšte.
Zapitajte se za koliko bi real prodao ramosa koji je godinu stariji, da li bi ga prodavao uopšte.
#ALLEGRIOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko od vas će ostati pri stavu da je Leo najbolji ili jedan od top 3 stopera na planeti, s obzirom da je sad oko 12% mogućnosti da će preći u Milan? 
- IlCapitano
- Kontakt:
Zapitaj se zašto praviš paralele sa klubovima s kojima se Juventus ne može porediti u tom smislu. Postaje smiješno više.JuventinoVero je napisao/la:Treba se zapitati zašto svake godine najbolji igrači žele da idu iz juventusa, nije to slučajno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne moze se Juve poredit sa PSG, City,UTD, Barselona, Real, Chelsea i Bayern kada je finansijska struktura i merkato upitanju tako da ko to shvati nece mu tesko pasti ovakvi transferi ala Bonucci a ko odluci da to zanemari uzalud ce se bezze nervirat.Al et 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Ostavio sam svoj komentar na vasoj temi u vezi svega ovoga.Romagnoli13 je napisao/la:Koliko od vas će ostati pri stavu da je Leo najbolji ili jedan od top 3 stopera na planeti, s obzirom da je sad oko 12% mogućnosti da će preći u Milan?
#ALLEGRIOUT
Nikada ga nisam smatrao najboljim, ali jeste jedan od, recimo top 4-5. Čak sam ovdje prije par godina prizivao njegovu prodaju, sjetit će se ovi što su duže tu. Nikada nisam volio njegovu igru 1 vs. 1, tačnije za mene je relativno loš u tim situacijama. I spor je. To isto vidim i u Ruganiu i ne bih volio da ostane takav. Uvijek sam smatrao da ga sistem pomalo izvlači. Da je Barzagli mlađi ne bih imao dileme nikakve ko je najbolji, a to svjedoče moji postovi još od 2011-te. Što se tiče igrača koji započinje napade od pozadi i nekog čitanja igre je sigurno top. Ako je ovo jedini način da mlađi preuzmu - super, iako je Barza pred penzijom, i Chiellini, ali Rugani i Caldara prije svih trebaju i moraju preuzeti i to me raduje.Romagnoli13 je napisao/la:Koliko od vas će ostati pri stavu da je Leo najbolji ili jedan od top 3 stopera na planeti, s obzirom da je sad oko 12% mogućnosti da će preći u Milan?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 jul 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što se tiče tebe i tvog mišljenja, to sam već upratio.Već me zanima mišljenje drugih kolega sa foruma, da vidim je l' ostaju pri svom stavu ili će popljuvati i Bonuccia i Morattu.A ubjeđen sam da ovaj drugi itekako zna kako nadoknaditi gubitak takvog igrača i da radi sve u korist Juventusa, pa koliko god to nekome nelogično izgledalo.Pogba je napisao/la:Nikada ga nisam smatrao najboljim, ali jeste jedan od, recimo top 4-5. Čak sam ovdje prije par godina prizivao njegovu prodaju, sjetit će se ovi što su duže tu. Nikada nisam volio njegovu igru 1 vs. 1, tačnije za mene je relativno loš u tim situacijama. I spor je. To isto vidim i u Ruganiu i ne bih volio da ostane takav. Uvijek sam smatrao da ga sistem pomalo izvlači. Da je Barzagli mlađi ne bih imao dileme nikakve ko je najbolji, a to svjedoče moji postovi još od 2011-te. Što se tiče igrača koji započinje napade od pozadi i nekog čitanja igre je sigurno top.Romagnoli13 je napisao/la:Koliko od vas će ostati pri stavu da je Leo najbolji ili jedan od top 3 stopera na planeti, s obzirom da je sad oko 12% mogućnosti da će preći u Milan?
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Imamo najbolju upravu, imamo najbolje igrače a ne možemo nikoga bitnog zadržati, tj ko nije pitao marrotu za igrača nije ga mi kupio, nismo selling club samo eto igrači sami žele da idu..
Toliko je kontradiktornosti u vašim izjavama koji se prema upravi ponašate kao da su bezgrešna bića da ste slijepi na njihove pogreške.
Samo cu reći da je svaka cijena ispod 60mill **** katastrofa.
Toliko je kontradiktornosti u vašim izjavama koji se prema upravi ponašate kao da su bezgrešna bića da ste slijepi na njihove pogreške.
Samo cu reći da je svaka cijena ispod 60mill **** katastrofa.
#ALLEGRIOUT
A ko je tvrdio da je top3?
Ja se ne sjecam.
Ja se ne sjecam.
Leo je u top 5 stopera svijeta...
50 milki i neka ide. Sretno.
50 milki i neka ide. Sretno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoVero
- Kontakt:
A bolji od bonnya su barzagli, rugani, chiellini, caldara..logično da nije u top3.
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 13 jul 2017, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.