Zrinjski je dostigo taj nivo oni su jači hoće naše igrače, a tamo će gurat svoje hrvatstvo kako to naši blesavi igrači ne kontaju bolje i manje da dobije al da bude u pravom klubu.Nek idu u pm ako nisu u stanjuu dat za pravog igrača pa večeras će zaradit 200k maraka **** ih dan ludi.Neymar11 je napisao/la:Cenan Na aparatima.. Pinki jos mi nismo dostigli taj nivo da bi doveli Amera , Subica, Vukotica, Amer nam je trazio 11.000km platu, u ovom trentuku sigurno Zeljo nemoze dati te pare, prvrstveno sto imamo i dugova koje treba vracati, ali i zbog kesa koji nemozemo dati Slobodi i Ameru.. Neka nema je Bog na pomoci veceras i u PrvenstvuLjoZee je napisao/la:https://****/vijest/nista-od-inostranstva-ordagic-odlazi-sa-tusnja-ali-ostaje-u-premijer-ligi-bih-256702
Ordagic ce vjerovatno u Zrinjski.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@Dimitrije druze, inace pare za Amera ce dati najbogatiji covjek u Hercegovini Dika Slezak najverovatnije ce je prihvatit, Amer nema mozga ni malo misli ce da ce se lakse prodati iz Zrinje neg iz Zelje odma ga treba **** neka ide u Zrinjudimitrije21 je napisao/la:Zrinjski je dostigo taj nivo oni su jači hoće naše igrače, a tamo će gurat svoje hrvatstvo kako to naši blesavi igrači ne kontaju bolje i manje da dobije al da bude u pravom klubu.Nek idu u pm ako nisu u stanjuu dat za pravog igrača pa večeras će zaradit 200k maraka **** ih dan ludi.Neymar11 je napisao/la:Cenan Na aparatima.. Pinki jos mi nismo dostigli taj nivo da bi doveli Amera , Subica, Vukotica, Amer nam je trazio 11.000km platu, u ovom trentuku sigurno Zeljo nemoze dati te pare, prvrstveno sto imamo i dugova koje treba vracati, ali i zbog kesa koji nemozemo dati Slobodi i Ameru.. Neka nema je Bog na pomoci veceras i u PrvenstvuLjoZee je napisao/la:https://****/vijest/nista-od-inostranstva-ordagic-odlazi-sa-tusnja-ali-ostaje-u-premijer-ligi-bih-256702
Ordagic ce vjerovatno u Zrinjski.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Izgleda da i Dzindo mora na operaciju koljena. Zato je vjerovatno i skinut sa spiska za drugo pretkolo.Imamo samo tri stopera trenutno.[emoji57]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ordagic je navijac zelje od malih nogu,sumljam da je novac u pitanju...ima tu nesto drugooo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nisu oni dostigli naš nivo i nikad ga neće ni dostići. Problem je naše transparentno poslovanje i plaćanje svih obaveza koje idu uz plate. Mi plaćamo sve doprinose i plata od deset hiljada KM na kraju bude skoro duplo veća. Igrača to naravno ne zanima, on hoće svoje, a kako ćeš ga isplatiti to ga ne zanima.dimitrije21 je napisao/la:Zrinjski je dostigo taj nivo oni su jači hoće naše igrače, a tamo će gurat svoje hrvatstvo kako to naši blesavi igrači ne kontaju bolje i manje da dobije al da bude u pravom klubu.Nek idu u pm ako nisu u stanjuu dat za pravog igrača pa večeras će zaradit 200k maraka **** ih dan ludi.
Izabrali smo mnogo skuplju opciju, a do kad ćemo izdržati to ćemo da vidimo. Samo pogledajte ove kriminalne ugovore Slobode sa igračima, par njih se može naći na internetu i vidjećete koliko smo mi ludi da ne kažem glupi. Sa druge strane zamisli poreske institucije u BiH koje sve to imaju servirano i ne reaguju na čistu krađu države. Ne sumnjam da je u Zrinjskom slična situacija i u svim ostalim klubovima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
crvenobijeli je napisao/la:Ordagic je navijac zelje od malih nogu,sumljam da je novac u pitanju...ima tu nesto drugooo
Samo je novac u pitanju 100%. Zbog naseg nacina rada nasa ponuda nije ni blizu ponude zrinjskog
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Jedino u Bosni klubovi koji posluju po zakonu su u gorem polozaju od onih sto krse sve redom.
Jbg, to su ti paradoksi samo nama svojstveni. Glavnu riječ u fudbalu nam vodi ekipa koja je prodala tri igrača u posljednjih deset godina za ukupnu vrijednost pola miliona KM, a ima para da ponudi veću platu svakom igraču. Niko da se zapita zašto je to tako i da ih malo pročešlja. Mi zvanično imamo bar tri puta veće prihode od njih, a ne možemo im parirati u ovakvim slučajevima.LjoZee je napisao/la:Jedino u Bosni klubovi koji posluju po zakonu su u gorem polozaju od onih sto krse sve redom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
istrpit se jos koju godinu, kad tad ce svi morati preci na sistem koji mi poslujemo, ordagic bi bio dobro pojacanje, ali ako ne dodje nije kraj svijeta, imamo jos i vremena i para da dovedemo jednog dobrog igraca koji ce unaprijedit nasu igru, samo moramo pogodit sa njim 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo sto se danas objavilo u medijima sam ja ovdje pisao prije par dana. Nista jos nije gotovo nasa prednost je Zuban pa sacekat cemo jos koji dan
Sanjao sam sva tri boda pa pa paranoja
**** Zeljo aik stokholm pa pa paranojaaaaaaaa
VOLIM TE ZELJO
Sanjao sam sva tri boda pa pa paranoja
**** Zeljo aik stokholm pa pa paranojaaaaaaaa
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ima li njihovih navijaca.
Bilo je sinoc nekih starudija Pod Lipom sjediliAlipasino je napisao/la:Ima li njihovih navijaca.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Hajde vise dovedite Ordagica, radi se o fantasticnom igracu na njemu nemogu izgubiti, garant prodat ce ga za 5 puta vece pare. Sigurno najjaci igrac u ligi na svojoj poziciji.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
3 utakmice u 3 razlicita dresa [emoji3] 

Ako Bog da večeras pobjeđujemo.
Sretno ako Bog da Želji i Željovcima!
Sretno ako Bog da Želji i Željovcima!
ima li kakav stream za nas koji nismo u mogućnosti gledati uživo tekmu?
Vidi dresa, trebali smo u ovoj garnituri gore igrat kad ga zabije Asim Zec u 91oj za pobjedu i prolaz dalje, i kako unistava prije svega srca Pitića a zatim i navijaca AIK-a

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vrijeme je da se krene. Nek nam je sretno braco. Pomozi nam Boze veceras.[emoji120]
Hajde Bajiću prodaj se! Kad bi još pobijedili Aik-a onda bi komotno već sutra mogli potpisati Ordagića.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-po ... ige/244526
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-po ... ige/244526
-
- Kontakt:
Sretnooo momciiii

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!