FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
On se samo sa Saidom slika od igracaBelminM23 je napisao/la:Haris Duljević, vjerovatno novi ugovor sa nama potpisuje, ne vidim drugačije objašnjenje njegovog druženja sa našim fudbalerima i slikanjima za društvene mreže.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sutra odoh do Jahorine i uradit ću par fotografija. Znači li to da sam s planine?BelminM23 je napisao/la:Haris Duljević, vjerovatno novi ugovor sa nama potpisuje, ne vidim drugačije objašnjenje njegovog druženja sa našim fudbalerima i slikanjima za društvene mreže.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kenjaš Muhamede. Možda svi ti kilometri kojima si udaljen od Sarajeva ti pružaju drugu sliku. Ali veoma, veoma bezobrazno se ponašaš prema ljudima koji dvije godine dudlaju kurrac svakodnevno. Mi ne navijamo za Bayer pa da smo odsječeni od atmosfere oko kluba i znamo samo ono što vidimo online eventualno preko TV na nekoj utakmici.
Svakodnevno krećemo se gradom i susrećeš se sa navijačima, a i sa onima "s druge strane Miljacke" - ne budi toliko bezobrazan, popusti s tim više. Okej shvatamo, tebi je mediokritet okej, nekome ko je svaki dan "na izvoru" i u kafiću, supermarketu, taxiju stalno okružen ovom situacijom - mediokritet gori od onog na vrišlama nikako ne ide niz želudac.
Svakodnevno krećemo se gradom i susrećeš se sa navijačima, a i sa onima "s druge strane Miljacke" - ne budi toliko bezobrazan, popusti s tim više. Okej shvatamo, tebi je mediokritet okej, nekome ko je svaki dan "na izvoru" i u kafiću, supermarketu, taxiju stalno okružen ovom situacijom - mediokritet gori od onog na vrišlama nikako ne ide niz želudac.
Samo Saraj'vo.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Mi pljuvaci najavljujemo jednu katastrofalnu godinu bez trofeja jer izgledi za nesta drugo su nemoguci.muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Ponovit cu ako treba 1000 puta, Cala je gospodin, nikada mu opsovat necu ili nesto slicno ali uvijek cu reci da je VIC od trenera.
O upravi ne vrijedi trositi rijeci, sve jasno vec duze vrijeme.
JA NAVIJAM ZA SARAJEVO, KOJE JE NAJVECI KLUB U DRZAVI, KOJE IMA VLASNIKA MILIJARDERA, KOJI NEMA DUGOVA I HOCU SVAKE GODINE TITULU !!!muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
STA JE PROBLEM? ko navija za klubb bez nekih ciljeva, ima bosna visoko, capljina i slicne ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jesmo li prodali klub?muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
P.S. Ordagic najvjerovatnije u Zrinjskom.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kruze price da se Said priprema za narednu sezonu. Nezvanicno, on je na odmoru, vise psihickom, pa ce kad starta sezona lagano u trenazni proces, pa na polusezoni punom parom i aBd ce naredne sezone prepisati sva tri veznjaka koja imamo u timu.
Btw, kakav je ovaj Ordagic igrac?
Btw, kakav je ovaj Ordagic igrac?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kada vi doveli Stojceva, uz Velkoskog u napadu i Rahmanovica u vezi sa Saricem ovo bi bila skroz druga ekipa.
Imali bi odlicnu ofanzivu, a radije bi dao Hebibovicu da igra nego Crnkicu bolidu, koji se i van terena pokazao kao debil
Imali bi odlicnu ofanzivu, a radije bi dao Hebibovicu da igra nego Crnkicu bolidu, koji se i van terena pokazao kao debil
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Toliko o Ordagicu, nema potreba da ga se vise spominje jer odlazi u Zrisnjki ili mozda ipak konama mada su ovi prvi blizu.
Cestitam jos jednom upravi, odlican posao obavljate
Cestitam jos jednom upravi, odlican posao obavljate
Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ha ja, kad vec mastamo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa mi iz naše lige ne možemo da dovedemoAVNOJ je napisao/la:Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Znas li kolika je njegova plata bila u Dinamu, pa u Kini, pa opet u Dinamu?AVNOJ je napisao/la:Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.
Dok je bio u Kini, bio je najplaceniji "Hrvatski" igrac na svijetu.
Sammir (Hangzhou Greentown) - 6,4 milijuna eura godišnje
Bivši hrvatski reprezentativac preselio je na istok prije nekoliko godina i bijesno se obogatio. Ime u Kini stvorio je u jednom od najboljih tamošnjih klubova, Jaingsuu, a 2015. godine otišao je na posudbu u Greentown. Prije nekoliko mjeseci klub je odlučio otkupiti njegov ugovor i dao mu povišicu pretvorivši ga u najplaćenijeg hrvatskog nogometaša sa 6,4 milijuna eura na godinu.
pa jbt ga, ako je spao na to da dolazi u Premijer ligu BiH onda neka smanji ocekivanjaEvander je napisao/la:Znas li kolika je njegova plata bila u Dinamu, pa u Kini, pa opet u Dinamu?AVNOJ je napisao/la:Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.
Dok je bio u Kini, bio je najplaceniji "Hrvatski" igrac na svijetu.
Sammir (Hangzhou Greentown) - 6,4 milijuna eura godišnje
Bivši hrvatski reprezentativac preselio je na istok prije nekoliko godina i bijesno se obogatio. Ime u Kini stvorio je u jednom od najboljih tamošnjih klubova, Jaingsuu, a 2015. godine otišao je na posudbu u Greentown. Prije nekoliko mjeseci klub je odlučio otkupiti njegov ugovor i dao mu povišicu pretvorivši ga u najplaćenijeg hrvatskog nogometaša sa 6,4 milijuna eura na godinu.
Pyro is not a crime !
"Dinamo mu je ugovorom zagarantirao 20 tisuća eura mjesečno, jednokratnu isplatu od milijun i 260 tisuća eura te polugodišnju bruto naknadu za sezonu 2016./17. u iznosu od 510 tisuća eura. Stigao je iz Kine, potpuno nespreman i bez ozbiljnih utakmica u nogama. Danas mu se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na milijun eura, puno manje nego što je zaradio u šest mjeseci uživancije u Zagrebu".
Sunce ti, gdje smo mi a gdje je, ne Europa, gdje je Hrvatska.....
Sunce ti, gdje smo mi a gdje je, ne Europa, gdje je Hrvatska.....
- TobeYarabi
- Kontakt:
da je dovesti jos jedno krilo i bili bi top
btw - i ja sam pljuvac, ali braco da li vi navijate za FKS ili za ordagica, duljevica ili nekog iz uprave?? boli njih racku sto vi necete dolaziti na utakmice, to im samo olaksava posao..nezadovoljstvo se pokaziva na tribinama, a neodlazak na utakmice je odobravanje onog cime ste nezadovoljni i priznavanje poraza..otprilike kao nezadovoljstvo stanjem u drzavi-svi su nezadovoljni, ali kad su izbori mi sjedimo u kuci i pustimo one koji nam godinama kroje sudbinu da nas i dalje yebu u ovo malo mozga sto imamo..tako se ne bori za svetinju..
SVI NA STADION!!!
btw - i ja sam pljuvac, ali braco da li vi navijate za FKS ili za ordagica, duljevica ili nekog iz uprave?? boli njih racku sto vi necete dolaziti na utakmice, to im samo olaksava posao..nezadovoljstvo se pokaziva na tribinama, a neodlazak na utakmice je odobravanje onog cime ste nezadovoljni i priznavanje poraza..otprilike kao nezadovoljstvo stanjem u drzavi-svi su nezadovoljni, ali kad su izbori mi sjedimo u kuci i pustimo one koji nam godinama kroje sudbinu da nas i dalje yebu u ovo malo mozga sto imamo..tako se ne bori za svetinju..
SVI NA STADION!!!
muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Upravo ovi "pljuvaci" protezu tu pricu, kao mi smo neka sila. Pa covjece mi svakih 8 godina budemo prvaci i busamo se da smo neka sila! Wtf
5 titula u 70 godina kluba. 3 u zadnjih 20. Daleko smo od neke sile cak i za ovu ligu. Jos ono podcjenjivanje drugih klubova, tipa selo kod Kaknja i slicno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eh večeras kad ovim iz Moldavije pukne petarda, opet će me duša zaboliti kao i prošli četvrtak.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Treba na cast biti sto se nismo obrukali protiv takve fudbalske velesile.SiouxLukavac je napisao/la:Eh večeras kad ovim iz Moldavije pukne petarda, opet će me duša zaboliti kao i prošli četvrtak.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.