AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jul 2017, 15:33

Romagnoli13 je napisao/la:Najnovije informacije govore kako su Juve i Milan blizu džentlmenskog dogovora, 40M u kešu za Lea, a Milan neće praviti probleme Juventusu u slučaju De Sciglia, gdje Juve nudi oko 10M a Milan traži 18M.
Ako ćemo realno bonny za 40mill i de sciglio za 15ak nije džentlmenski dogovor nego uvaljivanje qrcine našoj upravi do balčaka.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:41

BREAKING: There is an agreement between Milan and Juventus to make the Bonucci-De Sciglio deals two separate ones. Juventus don't want to pay more than €10m for De Sciglio, the distance is €5m [Sky Sport]
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 jul 2017, 15:45

Romagnoli13 je napisao/la:Najnovije informacije govore kako su Juve i Milan blizu džentlmenskog dogovora, 40M u kešu za Lea, a Milan neće praviti probleme Juventusu u slučaju De Sciglia, gdje Juve nudi oko 10M a Milan traži 18M.

Pa sto se to ne potpise vise nema razloga da se ceka :pray:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:46

Galliani i Berlusconi godinama nisu mogli da shvate da u Italiji moraš imati jaku odbranu ako želiš neki rezultat, a to su Mirabelli i Fassone odmah shvatili.Pa Conte je sa Matrije i Vučinićem uzeo titulu bez poraza.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 15:47

JuventinoVero je napisao/la:
Ako ćemo realno bonny za 40mill i de sciglio za 15ak nije džentlmenski dogovor nego uvaljivanje qrcine našoj upravi do balčaka.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Definitivno bi to bila ogromna stvar za Milan, u svakom pogledu.

Isto tako sam siguran da Juventus ima neki plan i da nista ne rade napamet.
Ja se divim radu Marotte i ljudi oko njega. Igrali su 2 finala LP u kratkom razmaku sa potpuno drugacijim igrackim kadrom.
Sto znaci da ne zavise od pojedinih igraca vec imaju sistem i plan.

Svakako ne vjerujem da moze doci do ovog transfera.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:48

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 15:49

znači leo će u konačnici ispasti oko 30-35 miliona (ako pretpostavimo da će se za onu ublehu dobiti 10 miliona) što je nerealno mala cijena i katastrofalan posao uprave juventusa :crazy:
mislim znam da već imaju dosta kvalitetnih stopera u rosteru i da ih možda neće toliko potresti leov odlazak, ali preglupo su ovi odradili... ako je već došlo dotle da je pukla tikva i da je zatražio transfer mogli su ga uvaliti englezima za duplo više (mada mu 60 miliona u današnjem fudbalu i jeste neka realna vrijednost), a ne da se završi na ovaj način.

da ga yebeš ja bih ga radije na tribine šutnuo nego trpio nečije hireve i zahtjevanje da se pređe u rivalski klub, pa i po cijenu da izgubim 30 miliona :mrgreen:

ali na stranu juventus, ovo bi za milan bilo vrhunsko pojačanje, nema bolje :tokralju:

još ako im onog bogalja uvale hahahahahaha :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:51

Leo ima dogovor sa Milanom, 6.5M po sezoni. Pregovori teku munjevitom brzinom, više detalja će se znati u večernjim satima.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 jul 2017, 15:59

Romagnoli13 je napisao/la:https://twitter.com/evil11angel/status/ ... 9281523712

Pregovori za De Sciglia. :urnebes:
:rol: vjerujem da je i rope negdje tamo da gura Silju prema izlazu :P
Forza Milan
Pivopije

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 jul 2017, 16:00

rope11 je napisao/la:znači leo će u konačnici ispasti oko 30-35 miliona (ako pretpostavimo da će se za onu ublehu dobiti 10 miliona) što je nerealno mala cijena i katastrofalan posao uprave juventusa :crazy:
mislim znam da već imaju dosta kvalitetnih stopera u rosteru i da ih možda neće toliko potresti leov odlazak, ali preglupo su ovi odradili... ako je već došlo dotle da je pukla tikva i da je zatražio transfer mogli su ga uvaliti englezima za duplo više (mada mu 60 miliona u današnjem fudbalu i jeste neka realna vrijednost), a ne da se završi na ovaj način.

da ga yebeš ja bih ga radije na tribine šutnuo nego trpio nečije hireve i zahtjevanje da se pređe u rivalski klub, pa i po cijenu da izgubim 30 miliona :mrgreen:

ali na stranu juventus, ovo bi za milan bilo vrhunsko pojačanje, nema bolje :tokralju:

još ako im onog bogalja uvale hahahahahaha :urnebes:
Ponajbolja uprava na svijetu je mogla uzeti duplo više, ali iz hira ga prodaju za ovu cijenu. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 16:03

ovo nije normalno majke mi :rol:

koliko je on to zarađivao u juventusu, da mu nije malo ovih 6 miliona? :think:

boga ti pitaj šta se to desilo između njega i juventusa pa se dešava ovo što se dešava, da mi je ko pričao da će doći do ovoga ne bi mu povjerovao, ustvari još ne vjerujem i neću povjerovati dokle god ga ne vidim u casi milan sa dresom na sebi.
još ja popljuva jučer hudnike sa mediaseta da su uvreda za novinarstvo, neka mi halale... :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 16:05

rope11 je napisao/la:ovo nije normalno majke mi :rol:

boga ti pitaj šta se to desilo između njega i juventusa pa se dešava ovo što se dešava, da mi je ko pričao da će doći do ovoga ne bi mu povjerovao, ustvari još ne vjerujem i neću povjerovati dokle god ga ne vidim u casi milan sa dresom na sebi.
još ja popljuva jučer hudnike sa mediaseta da su uvreda za novinarstvo, neka mi halale... :mrgreen:
Kolege sa forma rekoše da je i u Torinu imao 6M, ali sam čitao da ta cifra nije prelazila 4M.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 13 jul 2017, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jul 2017, 16:05

sta kaze Lucas Biglia :kafa:
mada mi opasno ide na k i on i citava ova prica, bojim se da ce se ovo otegnut do kraja mercata

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 16:07

Chinaglia je napisao/la:sta kaze Lucas Biglia :kafa:
mada mi opasno ide na k i on i citava ova prica, bojim se da ce se ovo otegnut do kraja mercata
Ček' da prvo riješimo Bonuccia pa onda dolazimo po Bigliu i da mu želju ispunimo. Svakako smo se smilovali i povećali ponudu na 17M.. :kafa:

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 jul 2017, 16:11

Bigliu ostavljamo vama imamo trenutno drugih problema zar ne vidis kakvi su pregovori za Silju naseg
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 16:12

Izgleda će Montella ipak igrati 3-5-2, to znači da je Suso na prodaju jer je u ovoj formaciji nepotreban, za njega već ima ponuda od 30ak M. Dakle, Romagnoli-Bonucci-Musacchio u zadnjoj linij, Kessie i Biglia kao zadnji vezni, Hakan tek malo ispred njih, Conti i RR po bokovima, a Silva i Kalinić/Auba u napadu. Također to znači da i Jack postaje samo opcija sa klupe, ali on može igrati više pozicija pa imat' će opet zavidnu minutažu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2017, 16:16

rope11 je napisao/la:ovo nije normalno majke mi :rol:

Cak cu I tad biti skeptican, jer mi odmah naumpadne ona smijurija Biabiani (il kako vec bijase, sto na kraju izvisi u Interu). :urnebes:
Majkemi, ne smijem ni povjerovati da bismo ipak mogli gledati Bonucija u Milanu. Nije da nismo imali I boljih u Milanu, nego sam se odvikao od takvih igraca.

Ghezzal bi mogao biti fin igrac za rotacije, pogotovo sto bi napokon mogli imati Hakana kao AMF igraca, da ga se ne gura odmah na krilo pa da flopne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 jul 2017, 16:20

Opet smo u razgovorima i za Belotija. Pokusavamo im utrpati Nianga Paletu i Lapadulu i jos eura. Mislim da je dogovor daleko al cisto da se zna da nismo odustali od Andree

Jos nema nista za Ghezala ni da smo se dogovorili ni da nismo
Forza Milan
Pivopije

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 jul 2017, 16:24

Nevjerojatno zaista, totalno neočekivano sve ovo sa Bonnuciem. Ko zna sta nam ova dvojica jos spremaju, ako smo toliko čekali da obasja sunce Milan bas smo dočekali i to bas :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 13 jul 2017, 16:41

Bonucci je na korak od prelaska u Milan. Posao bi mogao biti zavrsen vec veceras, jer Milan zeli da ga povede na turneju u Kinu. #LaStampa
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.