Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Effenberg
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 13 jul 2017, 17:50

Venus - Grassbiñe (odlicna na travi pa zato naziv) finale!

To se trazi. I ako izgubis od Venus halal bilo kraljice. Bitno da je lazna Britanka ispala i da se Viktorija Bekam i britanska aristokracija fatala za glave na tribinama. Sta ce jadni ubjedio ih Daily Telegraph i BBC da je Konta velika igracica i jos veca Britanka! :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 13 jul 2017, 17:52

Ovaj Skugor isti Mike Phelps. :shifty:
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 13 jul 2017, 18:09

ronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke :)
Jos je zanimljivije bilo citati kako se umanjuje Rafin uspjeh na RG gdje je konkurencije bila strasna a ovaj WB pola igraca doslo povrijedjeno i kako da kazes da je dobar turnir... :damn:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgori su mi ovi "najbolji svih vremena" sto se ne smiju pojaviti na nekom od GS iako su potpuno spremni al jbg niko nije tako siguran u sebe kao kralj teniske igre ma kakva podloga bila...Koliko su samo ovi Rogerovci poplaseni i kako mole boga da uzme ovaj WB jer znaju da su mu ovo zadnji trzaji...Bice jos malo pa reketa o klin a onda kralju ostaje 5-6 godina da ga laganice ali laganice prestigne i vjerujem da ce ga sustici samo sa RG plus ostali GS ihaha ima da ode jos na najmanje 2 razlike...

Sta mi je jos smijesnije spominje se ladecima na WB :lol: zaboravite optimisti jer jedan je kralj teniske igre,to ne moze svako da uradi... :wave:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 jul 2017, 18:09

Ta 4orica ce nadyebat Isnera i Mahuta. Ovaj Marrach imam pajdu ovdje koji ga zna od kako je u pelenama bio. Otac mu drzi pola elitnog naselja gdje sve guzonje zive ovdje u Grazu.

Nece izvuc te pare koje su unjeg ustekali ni da osvoji! :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 18:49

RafaGarros9 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke :)
Jos je zanimljivije bilo citati kako se umanjuje Rafin uspjeh na RG gdje je konkurencije bila strasna a ovaj WB pola igraca doslo povrijedjeno i kako da kazes da je dobar turnir... :damn:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgori su mi ovi "najbolji svih vremena" sto se ne smiju pojaviti na nekom od GS iako su potpuno spremni al jbg niko nije tako siguran u sebe kao kralj teniske igre ma kakva podloga bila...Koliko su samo ovi Rogerovci poplaseni i kako mole boga da uzme ovaj WB jer znaju da su mu ovo zadnji trzaji...Bice jos malo pa reketa o klin a onda kralju ostaje 5-6 godina da ga laganice ali laganice prestigne i vjerujem da ce ga sustici samo sa RG plus ostali GS ihaha ima da ode jos na najmanje 2 razlike...

Sta mi je jos smijesnije spominje se ladecima na WB :lol: zaboravite optimisti jer jedan je kralj teniske igre,to ne moze svako da uradi... :wave:
Kakva konkurencija je to bila na RG, a da nije na Wimblu ? Koliko znam Rafa je uzeo titulu, a nije ipak igrao sa Federerom, Djokovicem i Murrayem ove godine u Parizu, kao sto ni Federer nece na Wimblu. Tako da, to su gluposti. Dok, s druge strane Federer je fino 3 puta pocistio Rafu ove godine i preko njega uzeo AO. To da ce ga stici, pa i prestici ne vjeruje ni on sam :zviz:

Prije ce bolan gaconja sa onim koljenima u peMziju, nego babuka, vidjet ces :lol:
27.10.2020

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 13 jul 2017, 18:57

leorey je napisao/la:

Kakva konkurencija je to bila na RG, a da nije na Wimblu ? Koliko znam Rafa je uzeo titulu, a nije ipak igrao sa Federerom, Djokovicem i Murrayem ove godine u Parizu, kao sto ni Federer nece na Wimblu. Tako da, to su gluposti. Dok, s druge strane Federer je fino 3 puta pocistio Rafu ove godine i preko njega uzeo AO. To da ce ga stici, pa i prestici ne vjeruje ni on sam :zviz:

Prije ce bolan gaconja sa onim koljenima u peMziju, nego babuka, vidjet ces :lol:
Ma Nadal da ga i stigne, to ce biti sa 15 titula na RG - sto ne vjerujem da ce Rafael fizicki da postigne :)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jul 2017, 18:58

Naravno da molimo Boga jer navijamo za Federera, da prestigne Samprasa i Renshawa po broju titula na Wimbledonu, da babuka napuni 19-tu na ovim terenima Wimbledona :kafa:

Ja se smijem kladiti da RafaGarros, bodi i ostali Rafini momčići više navijaju za Federerove protivnike nego za Nadala :lol:

Toliko se osjeti ta vaša ljubomora, toliko kiselo pišete o Federeru, znam da ga ne volite, nisam ni ja fan Rafe, zbog vas takvih ga i ne volim, zbog vas kiselih navijača koji mole Boga više nego mi da neko pobijedi Federera na ovogodišnjem Wimbledonu jer ćete da se pojedete ukoliko Federer osvoji isti.

Ako vam je toliko kiselo i teško što je Roger tu gdje jeste, da sebi olakšate i samo se sklonite sa teme dok nemate nekog favorita, a ustvari imate, to su Berdih, Čilić i Kveri.

Idemo Roger za sebe i sve tvoje navijače do osme Wimbledonske titule, sutra protiv Berdiha akoBogda, a zatim protiv Kverija ili Čilića za trofej.

Uz tebe smo babuka.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 13 jul 2017, 19:00

Tako to ide, za Rafu se navija baš kao i za Sarajevo iz istog razloga, da se kontrira, Babuki i Željezničaru.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 13 jul 2017, 19:06

leorey je napisao/la:

Nevjerovatno ko je sad spominjao AO,napokon i "najveci svih vremena" priustio navijacima bar pola godine od nekih 10ak da mogu reci navijacima Rafe da ih je dobio u nekom "duzem" nizu... :D
Sto se tice RG Rafa je bar pobijedio trenutno drugog najboljeg sljakera svijeta koji je protutnjao pored djoksa a koga je dobio Roger koga ???
Pa rekoh ti ja stice ga samo sa RG titulama jer ce igrati najmanje 5-6 godina asa ostalim turnirima ce ga prestici...samo boze zdravlja a vi se molite za drugo... :pray:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 19:10

Hahaha trollera covjeka. Dokle je to doslo, sad covjek broji ko je protiv koga igrao :crazy: Pa taj drugi igrac svijeta se nije skoro ni pojavio na travi ove godine...treba prvo doci babuki na megdan. Kad se sjetim prije Wimbla, Rafa favorit :rol: :tokralju: Presluso bi ga i Raonic ili bilo koje drvo, samo tako. :lol:
27.10.2020

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 13 jul 2017, 19:13

delko je napisao/la: Ma Nadal da ga i stigne, to ce biti sa 15 titula na RG - sto ne vjerujem da ce Rafael fizicki da postigne :)
Ma da pa vecina je strucnjaka prognou+zirala da je negova snaga potrosena i da fizicki nece moci zdrzati sljaku ni ove godine prvi od njih je bio @uno a on igrao i AO finale i RG titula sa 3-0 sve...
AA23 je napisao/la:Naravno da molimo Boga jer navijamo za Federera, da prestigne Samprasa i Renshawa po broju titula na Wimbledonu, da babuka napuni 19-tu na ovim terenima Wimbledona :kafa:

Ja se smijem kladiti da RafaGarros, bodi i ostali Rafini momčići više navijaju za Federerove protivnike nego za Nadala :lol:

Toliko se osjeti ta vaša ljubomora, toliko kiselo pišete o Federeru, znam da ga ne volite, nisam ni ja fan Rafe, zbog vas takvih ga i ne volim, zbog vas kiselih navijača koji mole Boga više nego mi da neko pobijedi Federera na ovogodišnjem Wimbledonu jer ćete da se pojedete ukoliko Federer osvoji isti.

Ako vam je toliko kiselo i teško što je Roger tu gdje jeste, da sebi olakšate i samo se sklonite sa teme dok nemate nekog favorita, a ustvari imate, to su Berdih, Čilić i Kveri.

Idemo Roger za sebe i sve tvoje navijače do osme Wimbledonske titule, sutra protiv Berdiha akoBogda, a zatim protiv Kverija ili Čilića za trofej.

Uz tebe smo babuka.
:lol: Nasa ljubomora se osjeti,ma daj nemoj me zasmijavati pa nismo @bodi i ja cijelo vrijeme tokom RG da gubi svaki naredni mec nego vi Rogerovci,pa isto tako tokom WB...I to sto spominjes da mi vise molimo boga da Roger izgubi nego da Rafa dobije je potpuno obrnuto krenuvsi od "velikog fana" @effe koji je molio boga da bilo ko uzme samo ne Rafa RG pa isto tako i WB...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 19:15

Sutra laganica u 16:00 gledajte i ucite. 3 seta, nekih sat i p'o i to je to. Ono sto raduje je to da je Roger mentalno na vrlo visokom nivou, glava je tu , ne propusta ni najmanje sanse, pojaca kad treba. To je i Raonic rekao nakon poraza jucer. Kad je nadoknadio 0:3 u tie-breaku i dobio mec. Slicno je uradio u tjesnom mecu s Kyrgiosom ove godine. O tome je pricao i Roger. Otkad je okrenuo Nadala u petom setu i uzeo AO ( sto ni ja tad nisam vjerovao da ce uspjeti) sjajan je na psihickom nivou. Zbog toga mislim da nece ispustiti ovaj GS. Nema vise zabijanja loptica u mrezu i slicno, pogotovo kod breakova, napada se snazno i uzimaju se poeni, sto meni zvuci nestvarno u ovim godinama.
27.10.2020

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 13 jul 2017, 19:19

leorey je napisao/la:Hahaha trollera covjeka. Dokle je to doslo, sad covjek broji ko je protiv koga igrao :crazy: Pa taj drugi igrac svijeta se nije skoro ni pojavio na travi ove godine...treba prvo doci babuki na megdan. Kad se sjetim prije Wimbla, Rafa favorit :rol: :tokralju: Presluso bi ga i Raonic ili bilo koje drvo, samo tako. :lol:
Samo malo kakav trol pa pitas me koja je konkurencija bila ja ti kazem Rafa je izbacio drugog najboljeg sljakera u ovom trenutku koji je deklasirao Novaka...Pa ja tebe pitam kakva je konkurencija Rogeru na WB koga je to on izbacio?
Pa naravno da je bio favorit,velika cetvorka je uvijek favorit na bilo kojem turniru u bilo kakvoj formi ukoliko dodju na turnir... :salut:
Jbg preslusao ili ne bar je imao muda da se pojavi a ne kao "najveci" sakriti se u rupicu jer je znao da bi bio preslusan... :rol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2017, 19:23

Nadal neka moli Boga da se Nole ne vrati u staru formu jer inače Nadal neće vidjeti titule ni na šljaci. :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 19:26

leorey je napisao/la:Hahaha trollera covjeka. Dokle je to doslo, sad covjek broji ko je protiv koga igrao :crazy: Pa taj drugi igrac svijeta se nije skoro ni pojavio na travi ove godine...treba prvo doci babuki na megdan. Kad se sjetim prije Wimbla, Rafa favorit :rol: :tokralju: Presluso bi ga i Raonic ili bilo koje drvo, samo tako. :lol:
Samo malo kakav trol pa pitas me koja je konkurencija bila ja ti kazem Rafa je izbacio drugog najboljeg sljakera u ovom trenutku koji je deklasirao Novaka...Pa ja tebe pitam kakva je konkurencija Rogeru na WB koga je to on izbacio?
Pa naravno da je bio favorit,velika cetvorka je uvijek favorit na bilo kojem turniru u bilo kakvoj formi ukoliko dodju na turnir... :salut:
Jbg preslusao ili ne bar je imao muda da se pojavi a ne kao "najveci" sakriti se u rupicu jer je znao da bi bio preslusan... :rol:
Pa Roger je imao ove godine uvjerljivo najtezi zrijeb na Wimblu. Kao i na AO. Pa evo Zverev, Dimitrov i Raonic. Mnogo tezi protivnici od Younga, Millera i Khachanova slozit ces se. Ko je ovima kriv sto ne mogu ni seta uzet najvecem.

Jer zrijeb Lajovic, Zverev, Dimitrov/Zverev mladji, Raonic pa onda na Berdych/Novak je sigurno najtezi do finala. Ko je kriv Novaku sto se povrijedio i otisao kuci. Ili Andyu pa ne moze finale s njim igrati. Pa kakve je smijesne protivnike imao Djokovic, cim je imao malo jaceg odmah kuci otisao. Dok tvoj pulen nije mogao ni protiv Millera.

Isto i na AO imao uvjerljivo najtezi zrijeb.
27.10.2020

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 jul 2017, 19:30

slika

Federer nije ni osvojio Wimbledon, ovi već kise i to da valja :rol:

Nemojte prokisnuti do kraja Wimbledona, al fakat.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2017, 19:40

AA23 je napisao/la:Naravno da molimo Boga jer navijamo za Federera, da prestigne Samprasa i Renshawa po broju titula na Wimbledonu, da babuka napuni 19-tu na ovim terenima Wimbledona :kafa:

Uz tebe smo babuka.
Naporan si druže, preozbiljno shvataš ovo i bezveze pereš raju takvim postovima, ne znaš se zajebavat

Čuj meni teško što je Roger tu gdje jeste, pa nije zar do tog došlo :lol: :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 13 jul 2017, 19:41

Unofficialpage je napisao/la:Nadal neka moli Boga da se Nole ne vrati u staru formu jer inače Nadal neće vidjeti titule ni na šljaci. :kafa:
Kao Roger hoce :lol: Al ok ti si govorio da Rafu ce izdati snaga i da ne moze on pratiti ritam sljake ni na ovom RG pa mi je jasno sta ti prognoziras da ide u kontru...A ne vidim kakve veze ima sljaka sa Novakovom formom pa dok je Rafa bio u tom fomi Novak ga nikad nije dobio na RG vec one godine kad je dosao potpuno nespreman... :kafa:
leorey je napisao/la: Pa Roger je imao ove godine uvjerljivo najtezi zrijeb na Wimblu. Kao i na AO. Pa evo Zverev, Dimitrov i Raonic. Mnogo tezi protivnici od Younga, Millera i Khachanova slozit ces se. Ko je ovima kriv sto ne mogu ni seta uzet najvecem.

Jer zrijeb Lajovic, Zverev, Dimitrov/Zverev mladji, Raonic pa onda na Berdych/Novak je sigurno najtezi do finala. Ko je kriv Novaku sto se povrijedio i otisao kuci. Ili Andyu pa ne moze finale s njim igrati. Pa kakve je smijesne protivnike imao Djokovic, cim je imao malo jaceg odmah kuci otisao. Dok tvoj pulen nije mogao ni protiv Millera.

Isto i na AO imao uvjerljivo najtezi zrijeb.
Ma da uvjerljivo kako da ne,koga je imao na AO Berdych,Nishikori,Wawrinka a Misu necu racunati jer je on "smijesan" igrac za ove vrhunske igrace a Rafa imao Dimitrova,Raonica,Zvereva,Gaela i po cemu je ovaj gore uvjerljiviji od ovog dole zrijeba ako nije i slabiji to su prosto nijanse...A sto se tice WB izbaci Raonica jer Rafa nije bio u toj fazi a i on bi imao Cilica koji je opasniji trenutno nego Milos a siguran sam da bi Miller dobio i Dimitrova a o Zverevu da ne pricam,njega ne treba svrstavati kao ozbiljnog protivnika...

I nemoj spominjati uopste ovo uvjerljivo najtezi zrijeb jer je mozda imao i losiji od Rafinog kazem nijanse odlucuju...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jul 2017, 19:46

Napisao sam uvjerljivo najtezi zrijeb jer to jest. Sjecas li se kad je neko nakon 6 mjeseci pauze uzeo GS preko cetvorice igraca iz TOP 10 i onda dobio Nadala u finalu ? Zbog toga jeste najtezi. Sto je bilo i razumljivo, s obzirom na poziciju na kojoj se nalazio zbog pauze.
27.10.2020

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2017, 19:50

Unofficialpage je napisao/la:Nadal neka moli Boga da se Nole ne vrati u staru formu jer inače Nadal neće vidjeti titule ni na šljaci. :kafa:
Kao Roger hoce :lol: Al ok ti si govorio da Rafu ce izdati snaga i da ne moze on pratiti ritam sljake ni na ovom RG pa mi je jasno sta ti prognoziras da ide u kontru...A ne vidim kakve veze ima sljaka sa Novakovom formom pa dok je Rafa bio u tom fomi Novak ga nikad nije dobio na RG vec one godine kad je dosao potpuno nespreman... :kafa:
Realno veće šanse Roger ima da dobije Novaka nego Rafa, čisto zbog match upa. A obojici nisu velike šanse. :mrgreen:
To sam govorio jer nisam mislio da Rafa može fizički izdržati sezonu šljake, jer je mečeve do tada gubio zbog fizičke spreme, nije bio u stanju da pokriva teren kao prija a to je Rafi vrlo važno. Izdržao, pogriješio sam i Bože moj, idemo dalje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []