AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma kakvi. 4-4.5 u vrh glave.Pogba je napisao/la:6.5M je imao, lani je mislim produzio.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
U Juventusu samo Dybala i Higuain imaju preko 4.5.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa ovim pojačanjima ( a bit' će ih još) Milan ne samo da će profitirati na terenu nego i van njega, što je od velikog značaja. Vjerujem da će u rekordnom roku prodati sve godišnje ulaznice i da će ove sezone na San Siru biti u prosjeku više gledatelje nego u jednoj sezonu u posljednjih 10 godina. Zatim prodaja dresova će vrtoglavo se povećati, što znači da će Milan imati razlog tražiti unosniji ugovor od Adidasa, a ne treba smetnuti s uma da su predstavnici AON-a bili u Casa Milan prije par dana. Po onom planu kojeg su novi vlasnici napravili, cilj je prihode u sezoni koja je pred nama povećati na 275M eura, to su neka minimalna očekivanja ali moglo bi se lako desiti da ta cifra odmah pređe 300M. Zatim sezonu poslije, plan je probiti granicu od 400M, a za 3 godine to bi već prešlo pola milijarde. Ali korak po korak, zasad ljudi ispunjavaju sve što su obećali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja bih rekao i preko onoga sto su obecali. Imao sam dosta lose misljenje o Mirabeliu i Fasoneu al strasne stvari su vec sada uradili a cini mi se da su tek poceli.Romagnoli13 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima ( a bit' će ih još) Milan ne samo da će profitirati na terenu nego i van njega, što je od velikog značaja. Vjerujem da će u rekordnom roku prodati sve godišnje ulaznice i da će ove sezone na San Siru biti u prosjeku više gledatelje nego u jednoj sezonu u posljednjih 10 godina. Zatim prodaja dresova će vrtoglavo se povećati, što znači da će Milan imati razlog tražiti unosniji ugovor od Adidasa, a ne treba smetnuti s uma da su predstavnici AON-a bili u Casa Milan prije par dana. Po onom planu kojeg su novi vlasnici napravili, cilj je prihode u sezoni koja je pred nama povećati na 275M eura, to su neka minimalna očekivanja ali moglo bi se lako desiti da ta cifra odmah pređe 300M. Zatim sezonu poslije, plan je probiti granicu od 400M, a za 3 godine to bi već prešlo pola milijarde. Ali korak po korak, zasad ljudi ispunjavaju sve što su obećali.
FORZA MILAN
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: AC Milan
Isao sam po sjecanju, nesto sam bio uvjeren da ima preko 6. Sada provjerih, produzio je u Decembru 16 i plata je bila 5,5M.IlCapitano je napisao/la:Ma kakvi. 4-4.5 u vrh glave.Pogba je napisao/la:6.5M je imao, lani je mislim produzio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mislim da Boni i Alegri nikad nisu izgladili odnose, tako da je to vjerovatno razlog zbog kojeg se odlucio da napusti Juventus. Osim, što je shvatio da ce u crno-crvenom dresu prije osvojiti LP
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Nakon godinu dana da napisem i ja sta na ovom forumu.
Pozdrav i selam za sve. Bit ce milina gledati ovaj novi milan, bez nekih igraca tipa constant, matri... Jest da ovi pridosli igraci nisu neka ekstra klasa ala Bonucci, James, Costa itd., ali bit ce uzitak gledati mlade, talentovane igrace... I da vise nikoga ne potpisemo ja sam prezadovoljan.
Jesu li popunjena non EU mjesta? Citao sam da bi Urugvajac Nicoláas De La Cruz mogao u Milan... Ima li sta o njemu?
Mada vjerujem da su sada sve oci uprte u Bonucci, ali neka i ovih mladjahnih Juznoamerikanaca. 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Oba mjesta za non EU igrače su slobodna, ali imam neki išaret da neće tako dugo ostati.SoooE7 je napisao/la:Nakon godinu dana da napisem i ja sta na ovom forumu.Pozdrav i selam za sve. Bit ce milina gledati ovaj novi milan, bez nekih igraca tipa constant, matri... Jest da ovi pridosli igraci nisu neka ekstra klasa ala Bonucci, James, Costa itd., ali bit ce uzitak gledati mlade, talentovane igrace... I da vise nikoga ne potpisemo ja sam prezadovoljan.
Jesu li popunjena non EU mjesta? Citao sam da bi Urugvajac Nicoláas De La Cruz mogao u Milan... Ima li sta o njemu?
Mada vjerujem da su sada sve oci uprte u Bonucci, ali neka i ovih mladjahnih Juznoamerikanaca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja sam negdje naletio da vrebaju malog brazilca Maiu..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
stvarno sve miriše na to da bi se formacija mogla obrnuti na 352, čak je to jedina formacija koju je montela koristio u karijeru pored svoje uobičajene 433 i ne bi me čudilo da pokušavaju to izvesti od samog starta.
zamislite još aubu da dovedu, koje bi to zakucavanje bilo
al' opet s druge strane neki dan je rodriguez pričao kako montela isprobava formaciju sa isključivo 4 nazad, jbg da mu je u planu isprobavati trojicu nazad onda bi to radio sad, kad će ako ne na ljetnim pripremama?
ili je prilika za bonucijem odjednom iskrsnula pa su iskoristili mogućnost da ga dovedu, tako da sad ne isključujem mogućnost da njemu podrede formaciju.
dobra stvar je što su slobodnaoba non EU mjesta, taman nekog brazilca dovesti koji zna sa loptom
zamislite još aubu da dovedu, koje bi to zakucavanje bilo
al' opet s druge strane neki dan je rodriguez pričao kako montela isprobava formaciju sa isključivo 4 nazad, jbg da mu je u planu isprobavati trojicu nazad onda bi to radio sad, kad će ako ne na ljetnim pripremama?
ili je prilika za bonucijem odjednom iskrsnula pa su iskoristili mogućnost da ga dovedu, tako da sad ne isključujem mogućnost da njemu podrede formaciju.
dobra stvar je što su slobodnaoba non EU mjesta, taman nekog brazilca dovesti koji zna sa loptom
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako Boni prede kod vas braco Milanisti sretno mu bilo,drago mi je da ste vi u pitanju tj da je odabrao vas,jos draza mi je stvar sto oba kluba dogovore postizu džentlmenski kako i dolikuje velikanima

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa zbog bekova tipa Conti i Rodriguez i stoper tipa i klase Bonucci, otvara se mogućnost da Milan bez problema može igrati 4-3-3 ili 3-5-2 a da igrači neće imati toliko problema za prilagođavanje i transformaciju.Tu su još igrači kao što su Hakan i Bonaventura koji su dosta polivalentni.rope11 je napisao/la:stvarno sve miriše na to da bi se formacija mogla obrnuti na 352, čak je to jedina formacija koju je montela koristio u karijeru pored svoje uobičajene 433 i ne bi me čudilo da pokušavaju to izvesti od samog starta.
zamislite još aubu da dovedu, koje bi to zakucavanje bilo![]()
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
SportMediaset: Bonucci and his wife are already looking for a house in Milan. His wife has already enlisted the services of a real estate agent.
Kao i svaka žena san joj je Milano, Pariz, London ili New York.
Kao i svaka žena san joj je Milano, Pariz, London ili New York.
pa ako uspiju kojim čudom dovesti aubu ili belotija (mada nisam za njega) onda se formacija obavezno mora mjenjati, pogotovo jer su rodriguez i conti na poziciji wingback za 30% jači igrači.
mada nešto sumnjam da će se montela odreći svoje 433
i da će jack i suso na klupu, većina bi se složila da su oni jedni od okosnica ovog tima i sad mi je malo nerealno da obojica izvise.
mada kako god obrneš, ova ekipa ulazi u top 3 pa u kakvoj god formaciji igrali, sve je lakše kad imaš kvalitetne igrače
mada nešto sumnjam da će se montela odreći svoje 433
mada kako god obrneš, ova ekipa ulazi u top 3 pa u kakvoj god formaciji igrali, sve je lakše kad imaš kvalitetne igrače
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa pametan bonucci, zna da ce prije osvojit sa Milanom LP nego sa juventusom, moze se neko ljutit al tako je to
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ode i Lapadula, Genoa se obavezala da ga otkupi sljedece ljeto.
Znaci ljudi ja ne vjerujem u ovu dobrotu da smo doveli Bonnucija,uhh sad napokon mozemo reci da imamo odlicnu odbranu sta nas je oduvijek krasilo
Halal im pita u upravi sta uradise za jedan prelazni rok
Halal im pita u upravi sta uradise za jedan prelazni rok
-
gambler1899
- Kontakt:
Ma ja dok ga ne vidim u dresu Milana ne vjerujem ništa
Ovaj potez bi bio odlican jer nama treba i par tih iskusnijih koji će skinuti teret sa ovih mladjih, iz istok razloga mislim da se i Biglia dovodi jer se očekuju odma rezultati jer nemamo vremena za čekanje nego prve sezone se moramo vratiti u lp i sve osim toga je debakl
Ovaj potez bi bio odlican jer nama treba i par tih iskusnijih koji će skinuti teret sa ovih mladjih, iz istok razloga mislim da se i Biglia dovodi jer se očekuju odma rezultati jer nemamo vremena za čekanje nego prve sezone se moramo vratiti u lp i sve osim toga je debakl
- muha milanez
- Kontakt:
Nevjerovatne stvari su uradili, najveci fanatici se ovome nisu nadali. Siguran sam da ce i napdac top pojacanje, nadam se Aubi. Hvala Bogu Lapadula ode, jos jedna briga manje, on i Bertolaci za isti dan, lakse se dise
Hajde Bonnuci pa da gledamo bedem u odbrani

Hajde Bonnuci pa da gledamo bedem u odbrani
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.