Znamo i da vam je oda zvani vojvoda ledjenda ili kako vi to kazete velikanOsim13 je napisao/la:Nije tajna da bolje vladate historijom FK Zeljeznicar nego svog pokusaja od kluba no cujte, treba znati ja vam na tome cestitam zamisli blama pred rajom kad ne znas nesto iz historije velikog Zelje..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Apollon - Zaria Balti 2 : 0
Minuta 25.
Minuta 25.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sretno Širokom, a i AIKu bogami.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
Orlici jedva nulu sacuvase
Jel vam krivo uhljupi i ovaj AIK vodi neki šlagirani švedski Ćala
laganica 0:1 u Svedskoj.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ti si osime slagiran. Nije calaOsim13 je napisao/la:Jel vam krivo uhljupi i ovaj AIK vodi neki šlagirani švedski Ćalalaganica 0:1 u Svedskoj.
Koji si ti idiotTobeYarabi je napisao/la:Orlici jedva nulu sacuvase
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sto?shzna je napisao/la:Koji si ti idiotTobeYarabi je napisao/la:Orlici jedva nulu sacuvase
Onako, to je nešto najblaže što ti mogu napisati. Šatro zlatni ljiljan, stidi se šta pišeš posljednjih dana.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma tenkre obicni.shzna je napisao/la:Onako, to je nešto najblaže što ti mogu napisati. Šatro zlatni ljiljan, stidi se šta pišeš posljednjih dana.
Strasno je sta covjek sve sebi dozvoljava, zgadio mi se za sva vremena.shzna je napisao/la:Onako, to je nešto najblaže što ti mogu napisati. Šatro zlatni ljiljan, stidi se šta pišeš posljednjih dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitarska je tuga pregolema 
Kako si ti oduran i gadljiv na ovom PDF, pogotovo navijačima Sarajeva, ovi što vrijeđaju su ništa, normalni za tebe...Virtu4l je napisao/la:Strasno je sta covjek sve sebi dozvoljava, zgadio mi se za sva vremena.shzna je napisao/la:Onako, to je nešto najblaže što ti mogu napisati. Šatro zlatni ljiljan, stidi se šta pišeš posljednjih dana.
Na reprezentativnom ću te uvijek poštovati, ali ovdje, halali, ne mogu.
Ne zanima me hoces li me postovati, postovanje mi ne treba. Neke granice se ne smiju prelaziti, provokacije, teren, tabela, zezancija, sve je to ok, ali ima neka granica koju ja nikad nisam presao i niti cu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar vam nije orao na grbu? sta je tu lose??
ili ako cemo biti bas gowna-zar niste nekidan svi svrsavali ovdje kad je narkoman pisao o karadzicu?? tad vam je sve to bilo smijesno, a uvreda vam kad neko za odovica napise da je bio u cetnicima?? ma hajte molim vas
ili ako cemo biti bas gowna-zar niste nekidan svi svrsavali ovdje kad je narkoman pisao o karadzicu?? tad vam je sve to bilo smijesno, a uvreda vam kad neko za odovica napise da je bio u cetnicima?? ma hajte molim vas
Selam za
@ajzeu @rokoko69 @raonffa @shzna @high studiju i režiju.
@ajzeu @rokoko69 @raonffa @shzna @high studiju i režiju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Virtu4l je napisao/la:Ne zanima me hoces li me postovati, postovanje mi ne treba.
Kolko bi Jufke primile komada veceras da su prosle?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.