Bit ce ovo 5,6 - 0Pantelija je napisao/la:2-0
Strasna Zaria
Bahata, bahata zaria
Ova Zaria ne zna pasa sastavit..
Cala picko !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce ovo 5,6 - 0Pantelija je napisao/la:2-0
Strasna Zaria
Bahata, bahata zaria
Petica minimalno ovdje, ovi su bas teski amateri. Apollon je solidna ekipica koja vec ima iskustva u grupnim fazama EL. Nisu ni oni Real Madrid ali ne bi trebalo biti vecih problema protiv ovakve ekipe.f0rest1946 je napisao/la:Bit ce ovo 5,6 - 0Pantelija je napisao/la:2-0
Strasna Zaria
Bahata, bahata zaria
Ova Zaria ne zna pasa sastavit..
Cala picko !
Problem je sto mi koji smo kao najorganizovani ,najbogatiji bez dugova ne mozemo dovesti igrace iz nase lige prije se odlucuju otici u zrinjski,zeljeznicar,slobodu . nismo produzili Duljevicu,Kovacevicu,bekicu tj djaba su otisli . problem je u Tanu i upravi !! Treneri igraci prolazna roba mi nemamo sistema ni ulaganja to je problem . Calu je smjeniti najmanji problem ,sto za Calu pricamo isto se za Jesica i Hurtica govorilo pa evo nema njih jel bolje sta ??PitarBordo je napisao/la:Nisu vala ni Uprava ni Tan imali mogućnost da zabrane Crnkiću da šutira penal za pobjedu. Ili recimo nisu Tan ili Uprava nakon pola sata igre na Koševu mahali igračima da se počnu vraćati čim Moldavci dođu do lopte.bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Ti si mi najjači, tebi su ubjedljivo svi krivi osim Čale.
Nije bolje jer ih je naslijedio Čala. Promjena ne garantuje uspjeh. Pogotovo ako mijenjaš nesposobnog trenera, sa trenerom koji je angažman prije preuzimanja FKS odrađivao u Općini Centar. Toliko o tome.bordobijeli je napisao/la:to za Calu pricamo isto se za Jesica i Hurtica govorilo pa evo nema njih jel bolje sta ??
Ljudi za pola sata pokazali više nego mi za TRI I PO' sata - protiv iste ekipe.SiouxLukavac je napisao/la:3:0, duša me boli
Ovi bi nas mislim čak i malo ozbiljnije od Zarije shvatili i onda i pretukli gore nego BMG onomad. Jedino što bi dobili taj keš za drugo pretkolo, ali bi deffo bilo au koja blamage.Osttribine je napisao/la:Gledajte to sa vedrije strane, Zarija nas je postedila slicne blamaze koju bi smo veceras dozivili protiv ovog Apollona
Ko dovodi trenere ?? Trener je prvi na udaru kod losih rezultata to je normalno . samo kod nas je veci problem ne zainteresovanost Tana , odnosno trenutna uprava je zadovoljna igrackim kadrom ,trenerom i rezultatima .PitarBordo je napisao/la:Nije bolje jer ih je naslijedio Čala. Promjena ne garantuje uspjeh. Pogotovo ako mijenjaš nesposobnog trenera, sa trenerom koji je angažman prije preuzimanja FKS odrađivao u Općini Centar. Toliko o tome.bordobijeli je napisao/la:to za Calu pricamo isto se za Jesica i Hurtica govorilo pa evo nema njih jel bolje sta ??
Uprava nije u stanju da dovede igrače, ali ni trenera. Može li tako?
Pa da, trenutna Uprava je zadovoljna igrčakim kadrom i trenerom i rezultatima. Da žele nešto više od blamaža protiv poluamatera i seoskih ekipa doveli bi pojačanja, našli trenera koji ima neku viziju i bilo kakav osjećaj za taktiku, a onda bi rezultati sami došli.bordobijeli je napisao/la:Ko dovodi trenere ?? Trener je prvi na udaru kod losih rezultata to je normalno . samo kod nas je veci problem ne zainteresovanost Tana , odnosno trenutna uprava je zadovoljna igrackim kadrom ,trenerom i rezultatima .PitarBordo je napisao/la:Nije bolje jer ih je naslijedio Čala. Promjena ne garantuje uspjeh. Pogotovo ako mijenjaš nesposobnog trenera, sa trenerom koji je angažman prije preuzimanja FKS odrađivao u Općini Centar. Toliko o tome.bordobijeli je napisao/la:to za Calu pricamo isto se za Jesica i Hurtica govorilo pa evo nema njih jel bolje sta ??
Uprava nije u stanju da dovede igrače, ali ni trenera. Može li tako?
Znači slažeš se da nam treba bolji trener?bordobijeli je napisao/la:Da pitar bordo to i ja kazem do uprave je ,sve je u njihovim rukama oni odlucuju . trenere i igrace je lako promjeniti kad imas sistem ,novce,ambiciju.
Trenutno korisnika/ca: Lik, nedimmmm1337, pierce i 40 gostiju.