Pa eto ko voli da zna šta se dešava dok spava, neka se sam provjeri.

Ja sigurno neću više, barem ne da ovako ostane, a i ne znam da sprema.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
JutroMokes je napisao/la:Poyy za @legendu i ostale ranoranioce.
Što su se svađali i ko su oni uopšte? Šerif je pjevač zar ne?Medikament je napisao/la:nazif gljiva i šerif konjević se pomirili a vi trunite o politici i tako skrnavite ovaj svečani dan.
Ko god da su, ne zna se ko ima više para.DANTES je napisao/la:Što su se svađali i ko su oni uopšte? Šerif je pjevač zar ne?Medikament je napisao/la:nazif gljiva i šerif konjević se pomirili a vi trunite o politici i tako skrnavite ovaj svečani dan.
U roku odgovorlegenda reala je napisao/la:JutroMokes je napisao/la:Poyy za @legendu i ostale ranoranioce.
DANTES je napisao/la:Isto sranje drugo pakovanje. Svi bi oni nama govorili kako da živimo i šta da radimo. Ono da nam se seri u usta a mi da kažemo..sekerbay je napisao/la:A da nisu turci
DANTES je napisao/la:Što su se svađali i ko su oni uopšte? Šerif je pjevač zar ne?
Je l se ovo zajebava Nazif?The Game je napisao/la:DANTES je napisao/la:Što su se svađali i ko su oni uopšte? Šerif je pjevač zar ne?![]()
bioMokes je napisao/la:
U roku odgovorlegenda reala je napisao/la:JutroMokes je napisao/la:Poyy za @legendu i ostale ranoranioce.
Jesi to bio nocna ili si tek krenuo
Neki mali fudbal, predobro mi je ovo.Federer17 je napisao/la:Kakva je ovo tekma na areni 1, spanija-engleska na malom travnatom terenu? Sve stari asovi, pujol, garsija, nevil, braun... Milina ih gledati sta izvode
upravo tako. više pameti nam treba, ali..VolimTz je napisao/la:DANTES je napisao/la:Isto sranje drugo pakovanje. Svi bi oni nama govorili kako da živimo i šta da radimo. Ono da nam se seri u usta a mi da kažemo..sekerbay je napisao/la:A da nisu turci![]()
Da se okrenemo malo sebi, izgradimo te autoputeve, željeznički saobraćaj da se ojača, pokrene poljoprivreda itd. Mi se bavimo međunarodnom politikom kroz koju nas svi iskorištavaju. Vas Rusi kako bi im bili baza u Europi, a nas istočnjaci kako bi od nas napravili fundamentaliste u centru Europe. Kroz sve to nestaju sva tri naroda. Kada bi u Bosni srbi iskoristili sve ruske poticaje, mi istočne a hrvati zapadne, imali bi yebenu Švicarsku, i razlog oko čega da ratujemo a ovako se koljemo oko golog brda. Dakle da iskoristimo mi te "prijatelje" a ne oni nas.![]()
Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima za ekonomsku suradnju, inače ćemo svi nestati. Koncenzusa oko historije, nacije, identiteta ne mora ni biti, neka svako tjera svoje ali punih usta.