Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Ne možemo bit slijepi i sami sebe lagati i misliti da je sve bajno i krasno..kamo srećeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Legnem spavati, probudim se fino, sve lijepo - kako treba, uđem na forum da vidim ima li šta novo, kad ono NEGATIVA, svaki dan NEGATIVA... Hoću li ikad išta pozitivno pročitati?
Sve nam treba bolje . mi smo godinu prozivali Rustemovica sad nam igra Radovac i Ivetic koji su njemu bile rezerve . tako je i za Calu pitanje sta ako ga smjenimo da li je to stvarno problem Sarajeva ili idolentni vlasnik i uprava koja nema pojma o fudbalu .PitarBordo je napisao/la:Znači slažeš se da nam treba bolji trener?bordobijeli je napisao/la:Da pitar bordo to i ja kazem do uprave je ,sve je u njihovim rukama oni odlucuju . trenere i igrace je lako promjeniti kad imas sistem ,novce,ambiciju.
Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
Nisam sigurno na to mislio, nego na neki kiks u ligi, eventualnim njegovim dolaskom, ali nažalost nema od toga ništa, barem ne dok Tan opet ne bude voljan uložiti veću paru u klub.PitarBordo je napisao/la:Je l' to impliciraš da ova polusezona, krunisana partijama koje su kulminirale ispadanjem od poluamatera iz Moldavije "mali neuspjeh?"BelminM23 je napisao/la:Yebo te kakvi smo, Papeta bi tjerali nakon malog neuspjeha...
Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
I naši klubovi nekad odigraju dobro i savladaju favoriziranog protivnika.
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.
Ovaj regiona je u gov.nima i to je to.
Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga.![]()
Ovo je ona makijavelistička. Cilj opravdava sredstvo. Kako su oni došli do rezultata nije bitno. Pa ni to što sad ispaštaš zbog poteza prethodno uprave u kontekstu upravljanja financijama. Tan je dao pare da se stane na noge i da pametnom politikom imaš dominaciju. A mi smo to sve iznevjerili. Evo pitam te koliko je Ćetković imao platu? Pa na kraju krajeva kako je Said potpisao iako ne znam može li se čovjek rekreativno baviti fudbalom, Ješić, Brazilci iz Mijanmara, Protić itd da ti ne nabrajam. Afera Punac!? Hahahaha. Iskreno vidim koliko smo nezahvalni, dali je to stvar našeg mentaliteta ne znam. Ali nije u redu. Zamisli ti frajeru da si dužan. Dođe lik dati pare da vratiš dug i ostane ti još da pokreneš biznis. I ti, sve to popišaš pa onda pljuješ po onom što te pomogao. Pljuj Bošnjo svi su krivi samo mi ne.bordobijeli je napisao/la:![]()
Bgm bolje smo rezultate pravili s Bosnjama Dinom i Kusturicom nego sad s Kencoom ,valentinom i ovim sto se ne ugradjuju . suplja prica !! Jedina istina je da Tan nema specijalni ambicija i on je trenutno zadovoljan s stanjem u klubu .heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Lige za opstanak.Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
PitarBordo je napisao/la:Pa da si prošao ove amatere ne bi ti trebao taj milion od Tana.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne možeš generalizovati, svakom se posreći.zagor1987 je napisao/la:Ma iz nase lige protiv nikog nisi favorit,evo maledonski predstavnici super igraju i albanski fanas 1-1 sa Kairatom koji bi nama 10 uvalio
I naši klubovi nekad odigraju dobro i savladaju favoriziranog protivnika.
Htjeli mi priznati ili ne generalno prostor čitave bivše Jugoslavije će biti sretan ako u konačnici 2 kluba budu igrali grupnu fazu nekog takmičenja.
Ovaj regiona je u gov.nima i to je to.
Ja i dalje ostajem pri svom stavu da se sa 1 mil. € koje bi Tan ovo ljeto uložio u igrački kadar mogla osvojiti liga.![]()
Puši malo Čali, ovako pokušavaš opravdati njegovu ;idiotarijuSarajlijica1946 je napisao/la:Sreca pa nismo igrali protiv Apolona, ovako nam je izvlakusa nismo imali srece. Bilo bi nam sex momb.
ElCartel11 je napisao/la:Procitat ces kad se pocnu u klubu desavati pozitivne stvari i ozbiljno raditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li se prestati više pričati o Zariji?
Ovdje samo negativa.
E jbgPitarBordo je napisao/la:Lige za opstanak.Zagor je napisao/la:Bice pozitiva kad pobijedimo u prvom kolu.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 34 gosta.