patrick_9 je napisao/la:Oooo mesari iz tuzle sta ima kod vas...kako ide????
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Idi jadan zeljo nije imao reflektora 100 godina a ti ness pricas tu cccc .Edvin_manijak je napisao/la:pa u njihovom ste rangu po kvalitetu tribine!
- slani grad
- Kontakt:
jel vam i to reko stariji siouxEdvin_manijak je napisao/la:pa u njihovom ste rangu po kvalitetu tribine!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jbg,ako momci navijaju za Slobodu zasto da ne naprave trans,neko ce njima zabranit ,pogotov taj iz Siouxamislim nidje veze.
ma kakav brate trans da prave staje vama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
malo je poglupo pričati i raspravljati se na ovom forumu šta će grupa da radi i njeni članovi zato ima službeni forum i ja tamo više pišem nego ovdje jer je ovdje tema Sloboda ali može se naravno spomenuti i ono što čini Slobodu navijači, stadion na kojem igra ali bezze je da se o ovome raspravlja hoće li ko šta praviti i da hoće i da neće ne treba se to ovdje pisati 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:malo je poglupo pričati i raspravljati se na ovom forumu šta će grupa da radi i njeni članovi zato ima službeni forum i ja tamo više pišem nego ovdje jer je ovdje tema Sloboda ali može se naravno spomenuti i ono što čini Slobodu navijači, stadion na kojem igra ali bezze je da se o ovome raspravlja hoće li ko šta praviti i da hoće i da neće ne treba se to ovdje pisati
ma kakva ba rasprava i nista se ne pise o grupi vec eto o tim momcima iz Lukavca koji navijaju za Slobodu...normalno da neces ovdje pisati neke stvari ....za to je samo nas zatvoreni dio foruma na fukare.ba naravno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:brazzo je napisao/la:malo je poglupo pričati i raspravljati se na ovom forumu šta će grupa da radi i njeni članovi zato ima službeni forum i ja tamo više pišem nego ovdje jer je ovdje tema Sloboda ali može se naravno spomenuti i ono što čini Slobodu navijači, stadion na kojem igra ali bezze je da se o ovome raspravlja hoće li ko šta praviti i da hoće i da neće ne treba se to ovdje pisati
ma kakva ba rasprava i nista se ne pise o grupi vec eto o tim momcima iz Lukavca koji navijaju za Slobodu...normalno da neces ovdje pisati neke stvari ....za to je samo nas zatvoreni dio foruma na fukare.ba naravno
Sloboda ce 4 i 5 septembra ucestvovat na internacionalnom turniru u Pecuhu.Pored Slobode na tom turniru ucestvuju Cluj (Rumunija) Senta (Srbija), NK Kaptol (Hrvatska), Pesc (Mađarska domaćin turnira) i dok bi danas učešće trebao potvrditi Ferencvaroš. Glavas je se zahvalio prijateljima kluba koji su pomogli oko realizacije ucesca Slobode na ovom turniru.Prvenstvena pauza ce ekipi dobro doci da se uigraju,jer neki igraci nisu prosli sve pripreme za pocetak sezone,vec su neki sedmicu dana prije starta lige prikljucili Slobodi.Sloboda putuje 2 dana ranije u Pecuh na mini pripreme zbog nastupa repke i odigrat ce nekoliko meceva.Treba pohvalit organizatore ovog turnira da snose troskove smjestaja,viza i prijevoza.Glavas je jos rekao da ce imati sve uslove za rad,teren,bazene,teretanu itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Blago njima, i ja bih u Pečuh.harry_90 je napisao/la:Sloboda ce 4 i 5 septembra ucestvovat na internacionalnom turniru u Pecuhu.Pored Slobode na tom turniru ucestvuju Cluj (Rumunija) Senta (Srbija), NK Kaptol (Hrvatska), Pesc (Mađarska domaćin turnira) i dok bi danas učešće trebao potvrditi Ferencvaroš. Glavas je se zahvalio prijateljima kluba koji su pomogli oko realizacije ucesca Slobode na ovom turniru.Prvenstvena pauza ce ekipi dobro doci da se uigraju,jer neki igraci nisu prosli sve pripreme za pocetak sezone,vec su neki sedmicu dana prije starta lige prikljucili Slobodi.Sloboda putuje 2 dana ranije u Pecuh na mini pripreme zbog nastupa repke i odigrat ce nekoliko meceva.Treba pohvalit organizatore ovog turnira da snose troskove smjestaja,viza i prijevoza.Glavas je jos rekao da ce imati sve uslove za rad,teren,bazene,teretanu itd.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Urban Batalion
- Kontakt:
Heboga ledara i taj forum, moj zahtjav za clanstvo stoji tamo vec mjesec i svaki dan ulazim i provjeravam al nista.Nit ko uredjuje pocetnu stranicu ni koji qurac.Stvarno neoprostivo.SaltCityAttack je napisao/la:brazzo je napisao/la:malo je poglupo pričati i raspravljati se na ovom forumu šta će grupa da radi i njeni članovi zato ima službeni forum i ja tamo više pišem nego ovdje jer je ovdje tema Sloboda ali može se naravno spomenuti i ono što čini Slobodu navijači, stadion na kojem igra ali bezze je da se o ovome raspravlja hoće li ko šta praviti i da hoće i da neće ne treba se to ovdje pisati
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Pitaj da te poveduAulleTa je napisao/la:Blago njima, i ja bih u Pečuh.harry_90 je napisao/la:Sloboda ce 4 i 5 septembra ucestvovat na internacionalnom turniru u Pecuhu.Pored Slobode na tom turniru ucestvuju Cluj (Rumunija) Senta (Srbija), NK Kaptol (Hrvatska), Pesc (Mađarska domaćin turnira) i dok bi danas učešće trebao potvrditi Ferencvaroš. Glavas je se zahvalio prijateljima kluba koji su pomogli oko realizacije ucesca Slobode na ovom turniru.Prvenstvena pauza ce ekipi dobro doci da se uigraju,jer neki igraci nisu prosli sve pripreme za pocetak sezone,vec su neki sedmicu dana prije starta lige prikljucili Slobodi.Sloboda putuje 2 dana ranije u Pecuh na mini pripreme zbog nastupa repke i odigrat ce nekoliko meceva.Treba pohvalit organizatore ovog turnira da snose troskove smjestaja,viza i prijevoza.Glavas je jos rekao da ce imati sve uslove za rad,teren,bazene,teretanu itd.
-
GOSPODIN_1921
- Kontakt:
Pricaj ti shta hocesh ali ste redovno dobijali po guzovima od tih istih siouxa, vjerovatno ti se se tad igro klikera. :lolslani grad je napisao/la:cuj,stariji mu sioux prico....oj hljebe![]()
...kakvih ovdje dijabola neces nac....i sta jos kaze taj nakav stariji sioux..sviju ti...jel ima neki spisak sta se moze a sta ne
....a vrhunac.....oni nasi stari RIVALI
![]()
![]()
....u cemu
...bocanju
...i fakat sam konto da su se ti siouxi davno raspali...a vidi sad...i stariju ekipu imaju
@patric_9
Pa vi nemate pola tribine da se moze reci da je to tribina, i ti neshto govorish za GRBAVICU da nema reflektora
pogledaj samo dje gostujuci navjaci kod vas su smjeshteni pa RADNICKI Lukavac ima bolji od vas stadion jadovi jedni.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Urban Batalion je napisao/la:Heboga ledara i taj forum, moj zahtjav za clanstvo stoji tamo vec mjesec i svaki dan ulazim i provjeravam al nista.Nit ko uredjuje pocetnu stranicu ni koji qurac.Stvarno neoprostivo.SaltCityAttack je napisao/la:brazzo je napisao/la:malo je poglupo pričati i raspravljati se na ovom forumu šta će grupa da radi i njeni članovi zato ima službeni forum i ja tamo više pišem nego ovdje jer je ovdje tema Sloboda ali može se naravno spomenuti i ono što čini Slobodu navijači, stadion na kojem igra ali bezze je da se o ovome raspravlja hoće li ko šta praviti i da hoće i da neće ne treba se to ovdje pisati
care na taj forum ne moze uci svako i to na obicni dio foruma, a na zatvoreni dio foruma da ne govorim
evo nas malo i u tom Lukavcu
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 avg 2010, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nek si se ti nama fino regitrovao na forum da malo k.enjaš tek došao i odma' počeo gluposti da pišeš ako si se radi ovakvih postova prijavio na ovaj forum zapitaj se malo vrijedi li da na njemu i ostanešGOSPODIN_1921 je napisao/la:Pricaj ti shta hocesh ali ste redovno dobijali po guzovima od tih istih siouxa, vjerovatno ti se se tad igro klikera. :lolslani grad je napisao/la:cuj,stariji mu sioux prico....oj hljebe![]()
...kakvih ovdje dijabola neces nac....i sta jos kaze taj nakav stariji sioux..sviju ti...jel ima neki spisak sta se moze a sta ne
![]()
![]()
....u cemu
...bocanju
...i fakat sam konto da su se ti siouxi davno raspali...a vidi sad...i stariju ekipu imaju
@patric_9
Pa vi nemate pola tribine da se moze reci da je to tribina, i ti neshto govorish za GRBAVICU da nema reflektora
pogledaj samo dje gostujuci navjaci kod vas su smjeshteni pa RADNICKI Lukavac ima bolji od vas stadion jadovi jedni.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
GOSPODIN_1921 je napisao/la:Pricaj ti shta hocesh ali ste redovno dobijali po guzovima od tih istih siouxa, vjerovatno ti se se tad igro klikera. :lolslani grad je napisao/la:cuj,stariji mu sioux prico....oj hljebe![]()
![]()
![]()
....u cemu
...bocanju
@patric_9
sta bolan ti pricas?
Pa te Siouxe sam prvi put vidio na odbojci u univerzitetaskoj dvorani.... tada je njihov Lukavac FCL igrao protiv Zmaja od Bosne... dosli ljudi dole, a mi se vracali sa stadiona i dole im prvi put dali maru gataru, gdje su se jedva izasli iz onog kruga nakon toga
Evo nas malo i u tom Lukavcu u to vrijeme kada se pjehe dolazilo

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 avg 2010, 18:39, ukupno mijenjano 3 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Izgleda da ce se o Vukomanovicu vise znati nakon ovog turnira u Pecuhu,dal ostaje ili ide,mada bi nama dobro dosao .
Ljepši prije bio tušanj nego sad, šta nam uradiše od kluba za ne vjerovat e.SaltCityAttack je napisao/la:GOSPODIN_1921 je napisao/la:Pricaj ti shta hocesh ali ste redovno dobijali po guzovima od tih istih siouxa, vjerovatno ti se se tad igro klikera. :lolslani grad je napisao/la:cuj,stariji mu sioux prico....oj hljebe![]()
![]()
![]()
....u cemu
...bocanju
@patric_9
sta bolan ti pricas?
Pa te Siouxe sam prvi put vidio na odbojci u univerzitetaskoj dvorani.... tada je njihov Lukavac FCL igrao protiv Zmaja od Bosne... dosli ljudi dole, a mi se vracali sa stadiona i dole im prvi put dali maru gataru, gdje su se jedva izasli iz onog kruga nakon toga... ebigga bilo je to idealno mjesto gdje cete doci, a nerazmisljat, da je tesko pobjeci sa onog stadiona lose po vas
.... to sto ti pricas je glupost... hoces da kazes za ono nase gostovanje kada smo dosli u lukavac pjeske jeli?.. pa ond akada smo vam demolirali svlacionice i onda kada je rahmetli Pasa uletio u teren ganjao sudiju Meckica nozem jeli na taj dan mislis?... pa momak ba nas je murija napala sa 20 suzavaca taj dan
...ja sam gledao svojim ocima kada policajac covjeka udara pendrekom u glavu .Covjek ba se srusi i oni ga jos pocese sutat.Sve od vas je bilo ono kada su dva momka otisli da pisaju kod zgrada i neki su ih dole momci malo potjerali i to je to.....Pa ne spominje niko kada smo vas u putu zatekli malo poslije bistarca na nekom igralistu kada ste se skupili prije utakmice da igrate fudbala i tu ste dobili maru gataru.Niste vi znali da cemo mi pjeske iz Tuzle krenuti ebiga
....pa cak i vi Manijaci ste im demolirali grad i jos ste ih napali protiv Grcke na Kosevu.... ahaha cuj nas udarali Siouxi hahaha oplakah
... oni su meni bili krvavi... pa samo se sjetim da su zapalili kontener iza stadiona i donjeli neku lampu stlai vec na svoju tribinu lafa baklju zapalili...Ako ovo lazem ja dabogda se ne probudio slijedece jutro, ali sto je istina istina
... ali da ste nam bili rivali to jeste, jer meni su uvjek bila draga gostovanja u Lukavac... ebiga tad se sve prodavnice do lukavca zatvaraju na dan utakmice ipak znalo se tad da su fukare bile sastavljene od najludje carsiske djece
....da su Siouxi vrsili napada na nase momke na jezeru Modrac i Bistarac to jesu svakako, ali na pojedince, a za to sto si ti napisao okaci macku orep i toj tvom starom Siouxu, jer i ja sam starija grupa fukara tako da meni te stvari ne mozes laprdat ko ovoj djeci ovdje..ipak taj ti stari navijac nije rekao, da smo vam skoro pa ulazili i u slvlacionice eto sta smo vam pravili u tom Lukaavcu zato nas i niste volili, pa ste se skupljali sa Apachima zajedno navijali protiv nas
Evo nas malo i u tom Lukavcu u to vrijeme kada se pjehe dolazilo... meni iskreno Lukavac je bio drago gostovanje, gdje mi je uvjek bilo fino
Spammer
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije ovo tusanj ove slike su iz Lukavca... ma naravno da je Tusanj ranije bio lijepsi dok smo imali ovaj istok u to vrijeme... ma ovdje se moglo raditi, mada nismo imali tada uslova, barem finansiski da radimo neke stvari koje se danas mogu uraditi.... ja sam danvo rekao, da bi sad potpisao da nam samo vrate nazad ovaj istok i nista mi vise ne treba
... a ovo je sa tusnja i naseg istoka naravno 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Urban Batalion
- Kontakt:
Velika je bila ta tribina.SaltCityAttack je napisao/la:ma nije ovo tusanj ove slike su iz Lukavca... ma naravno da je Tusanj ranije bio lijepsi dok smo imali ovaj istok u to vrijeme... ma ovdje se moglo raditi, mada nismo imali tada uslova, barem finansiski da radimo neke stvari koje se danas mogu uraditi.... ja sam danvo rekao, da bi sad potpisao da nam samo vrate nazad ovaj istok i nista mi vise ne treba... a ovo je sa tusnja i naseg istoka naravno
- Urban Batalion
- Kontakt:
ma kakva ba rasprava i nista se ne pise o grupi vec eto o tim momcima iz Lukavca koji navijaju za Slobodu...normalno da neces ovdje pisati neke stvari ....za to je samo nas zatvoreni dio foruma na fukare.ba naravno[/quote]
Heboga ledara i taj forum, moj zahtjav za clanstvo stoji tamo vec mjesec i svaki dan ulazim i provjeravam al nista.Nit ko uredjuje pocetnu stranicu ni koji qurac.Stvarno neoprostivo.[/quote]
care na taj forum ne moze uci svako i to na obicni dio foruma, a na zatvoreni dio foruma da ne govorim
.. pa ip adresa ti je nejasna i zato ti nisu odobrili da se prikljcis forumu.Bez obzira i da se registrujes i da udjes na obicnom dijelu foruma slabo ko sta i pise.Sve sto se pise to ti je vamo na zatvorenom, tako da ti mogu reci da se i ne trudis previse, jer tu neces dobiti pristup 100%
..[/quote]
E heboga ledara.Pa stvarno vec mjesec dana niko ne uredjuje stranicu ni nista.Ja sam tu zelio uci prvenstveno radi vise informacija.Glaerija od prosle sezone prezna od ove nema naravno nista.I to ti je taj sajt.De Boga ti ako si ti tamo poCeraj (
) da se to malo uredjuje.
Heboga ledara i taj forum, moj zahtjav za clanstvo stoji tamo vec mjesec i svaki dan ulazim i provjeravam al nista.Nit ko uredjuje pocetnu stranicu ni koji qurac.Stvarno neoprostivo.[/quote]
E heboga ledara.Pa stvarno vec mjesec dana niko ne uredjuje stranicu ni nista.Ja sam tu zelio uci prvenstveno radi vise informacija.Glaerija od prosle sezone prezna od ove nema naravno nista.I to ti je taj sajt.De Boga ti ako si ti tamo poCeraj (