jos ga boli dusa, vec punih 19 godina... golema je pitarska tuga ovih dana... brukaju se po sred neke pichke materine u moldaviji...sajo10 je napisao/la:OOooooj Zarioooo. He FC Zaria BaltiStroj1946 je napisao/la:Jao igrei dresova jadna majko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
45515
Yebote kad pomislis da je AIK iz dalekog Stokholma zadnja nada pitarima za malo radosti u zivotu hahaha. Joj Cala majstore, nikada ne napustaj klupu.
Puknite od muke pite! (cast izuzetcima)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Široki i Zrinjski ispred Želje i Sarajeva definitivno. Biće čudo ako titula opet ne ode u Hercegovinu.
Željo (Petrović inače), nema razrađenog napadačkog sistema uopšte, a odlaskom napadača koji je niotkud donosio golove mnogo su izgubili jer onakav u našoj ligi ne postoji više. Sarajevo sa knock out-om na početku sezone, teško će se snaći i izboriti sa zahtjevima iskompleksiranog prosječnog posjetitelja Koševa.
Željo (Petrović inače), nema razrađenog napadačkog sistema uopšte, a odlaskom napadača koji je niotkud donosio golove mnogo su izgubili jer onakav u našoj ligi ne postoji više. Sarajevo sa knock out-om na početku sezone, teško će se snaći i izboriti sa zahtjevima iskompleksiranog prosječnog posjetitelja Koševa.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zeljo konacno izgledao kao ozbiljna ekipa, samo "malkice" popraviti realizaciju i centarsuteve. Siroki

http://www.****/utakmica/ELHipZjp/#detaljisajo10 je napisao/la:Yebote kad pomislis da je AIK iz dalekog Stokholma zadnja nada pitarima za malo radosti u zivotu hahaha. Joj Cala majstore, nikada ne napustaj klupu.
![]()
![]()
Njima Kiprani utrpase tri komada.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 13 jul 2017, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Aberdeen - Siroki 1-1
Nisam gledao utakmicu, kao ni nitko ovdje, vjerojatno. Gledajuci statistiku i citajuci portale Siroki je odigrao odlicnu utakmicu, s mudima da tako kazem. Usli su bojazljivo, primili gol, ali su ga na kraju nadoknadili. Taj primljeni gol je mozda i dobro dosao jer im je dao poticaj da krenu naprijed, da ne brane 0-0 svih 90 minuta i na kraju je 1-1 puno bolji rezultat od onog pocetnog. Ovaj rezultat me nije ni 1% iznenadio, jer sam ovdje jos od zdrijeba raspravljao da Aberdeen nije nikakva ekipa dok su neki ocekivali masakriranje Sirokog. Sad u Sirokom ocekujem jednu odlicnu utakmicu, ali pametno postavljenu igru od strane Sablica, jer Siroki ne mora ganjati pobjedu. Vrijeme je da se naplate ona Austria i Sturm. Ocekujem prolaz i bio bih razocaran da ispadnu. Nadam se da ce zdrijeb sutra biti takav da bude dodatni motiv za pobjedu. Daj HJK-Shkendija ili AC Milan
Zeljeznicar - AIK 0-0
Ni ovo nisam gledao, nisam imao volje za streamovima, a izgleda da je i bolje tako. Upravo ono sto sam ocekivao, Zeljo nesto malo bolji, ali nedostatak pravog napadaca i izostanak pobjede. Mislim da Zeljo nije bez sansi u uzvratu. Treba otici gore, dati sve od sebe, pokusati zabiti taj gol i proci dalje. Zelji cak odgovara i 0-0, mogu penali na kraju odluciti tako da ne treba puno srljati. Ako se odigra utakmica identicna ovoj danas bit ce dobro.
Nisam gledao utakmicu, kao ni nitko ovdje, vjerojatno. Gledajuci statistiku i citajuci portale Siroki je odigrao odlicnu utakmicu, s mudima da tako kazem. Usli su bojazljivo, primili gol, ali su ga na kraju nadoknadili. Taj primljeni gol je mozda i dobro dosao jer im je dao poticaj da krenu naprijed, da ne brane 0-0 svih 90 minuta i na kraju je 1-1 puno bolji rezultat od onog pocetnog. Ovaj rezultat me nije ni 1% iznenadio, jer sam ovdje jos od zdrijeba raspravljao da Aberdeen nije nikakva ekipa dok su neki ocekivali masakriranje Sirokog. Sad u Sirokom ocekujem jednu odlicnu utakmicu, ali pametno postavljenu igru od strane Sablica, jer Siroki ne mora ganjati pobjedu. Vrijeme je da se naplate ona Austria i Sturm. Ocekujem prolaz i bio bih razocaran da ispadnu. Nadam se da ce zdrijeb sutra biti takav da bude dodatni motiv za pobjedu. Daj HJK-Shkendija ili AC Milan
Zeljeznicar - AIK 0-0
Ni ovo nisam gledao, nisam imao volje za streamovima, a izgleda da je i bolje tako. Upravo ono sto sam ocekivao, Zeljo nesto malo bolji, ali nedostatak pravog napadaca i izostanak pobjede. Mislim da Zeljo nije bez sansi u uzvratu. Treba otici gore, dati sve od sebe, pokusati zabiti taj gol i proci dalje. Zelji cak odgovara i 0-0, mogu penali na kraju odluciti tako da ne treba puno srljati. Ako se odigra utakmica identicna ovoj danas bit ce dobro.
Sirokom svaka cast.
Zeljo jedva da je dosao do neke prilike da ugrozi gol AIK-a, organizacija napada i zavrsnica je jako losa bila veceras, odbrana dobra - imao je AIK opasnih prilika.
Siroki na Pecari ima ogromnu sansu, Zeljo otvorenu utakmicu ali jako tesko gostovanje, bice skroz druga prica u odnosu na ovo veceras.
Zeljo jedva da je dosao do neke prilike da ugrozi gol AIK-a, organizacija napada i zavrsnica je jako losa bila veceras, odbrana dobra - imao je AIK opasnih prilika.
Siroki na Pecari ima ogromnu sansu, Zeljo otvorenu utakmicu ali jako tesko gostovanje, bice skroz druga prica u odnosu na ovo veceras.
- Zeljeznicar -
Kad je izvlacenje 3. Pretkola i kad se igra?
Daj taj Milan
Kakvi su koeficijenti sada?
Daj taj Milan
Kakvi su koeficijenti sada?
Imao je Zeljo dosta ozbiljnih prilika, nemoj da sere*e! Realizacija je rak rana ove ekipe
Hoće Široki bit nosioc ako prođe u treće pretkolo ?
Neharis004 je napisao/la:Hoće Široki bit nosioc ako prođe u treće pretkolo ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Boljih navijaca a losijeg tima i trenera nema na zemaljskoj kugli.Hvala ti Grbavice za sve.
Koga bi sutra? 
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Koje su to prilike? Onaj iz aika fuli prazan gol sa metar.
UPRAVA NAPOLJE!
Svaka cast Sirokom..Zeljo - Aik ocajna utakmica obe ekipe gotovo da nisu nista pokazale bit ce zanimljivo gore
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Slavko pravi Radnik od Želje, a Željo to nikad neće niti može biti.
Al eto ljudski je nadati se.
Navijači, svaka čast!
Navijači, svaka čast!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Joj hahahahha Siroki ko Everton.. 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nadati se jedno ostaje, mi na nasem terenu jedva da smo sanse stvorili, tamo ce da gore njihovi navijaci, vjestacka trava .... bice jako tesko.grbavicka1921 je napisao/la:Slavko pravi Radnik od Želje, a Željo to nikad neće niti može biti.
Navijači, svaka čast!
- Zeljeznicar -
Kako su ljudi nezadovoljni Petrovicem a frajer im jedina uzdanica. Da nema tog Petrovica veceras bi hladno bilo 0:2.
Siroki - svaka cast!
Ako prodju i izvuku Milan treba utakmicu prebaciti na Kosevo, haha.
Siroki - svaka cast!
Ako prodju i izvuku Milan treba utakmicu prebaciti na Kosevo, haha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.