FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2017, 00:03

**** Slogu **** Simin Han
Simin Han nije Tuzla!

KikiM
Kontakt:

Post Postao/la KikiM » 14 jul 2017, 00:09

Chinaglia je napisao/la:**** Slogu **** Simin Han
Simin Han nije Tuzla!
Gdje li su onda Breske,Mramor,Dobrnja,Par Selo... Fakat Tuzla grad

Sent from mTalk

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 jul 2017, 00:13

@chini ne brukaj se.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jul 2017, 00:17

Slobodas je napisao/la:Stadion je bio Slobodin dok ga grad nije sebi uzeo od Slobode bez marke da je dao. Tako da ne serite grad je Sloboda Sloboda je grad stadion je Sloboda Sloboda smo mi !!!

Grad ga je uzeo sebi, da nebi ga zapljenili jer smo duzni i Bogu i narodu. Da ga grad nije uzeo desilo bi se onako ko Rudaru iz Ugljevika, kada su prodali stadion za 800 hiljada pa ga kupio vlasnik one Zvijezde Stanisic .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2017, 00:27

Ne dozvolit jednoj ekipi da igra tekme na Tusnju,a mozes uzeti pare za rentanje stadiona je glupo i bezobrazno.. pare od rentanja si mogao ubaciti u Slobodu ionako smo u dugovima do grla..

Sa ovim su dokazali da im je Husic nabio ogromne komplekse za kratko vrijeme.. :urnebes:

Predsjednik nam u par dana izjavi dvije razlicite izjave u vezi najboljeg igraca Ordagica..

Igrac prodje kompletne pripreme i prodaces ga za sitne novce jednoj od ekipa u PL,koja ce kasnije uzeti ogroman novac na njemu..

Razhebali onakvu ekipu u kratkom vremenskom roku,samo ostao Mehmedagic i vratili Krpica..aferim
:tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 jul 2017, 00:30

harry_90 je napisao/la:Ne dozvolit jednoj ekipi da igra tekme na Tusnju,a mozes uzeti pare za rentanje stadiona je glupo i bezobrazno.. pare od rentanja si mogao ubaciti u Slobodu ionako smo u dugovima do grla..

Sa ovim su dokazali da im je Husic nabio ogromne komplekse za kratko vrijeme.. :urnebes:

Predsjednik nam u par dana izjavi dvije razlicite izjave u vezi najboljeg igraca Ordagica..

Igrac prodje kompletne pripreme i prodaces ga za sitne novce jednoj od ekipa u PL,koja ce kasnije uzeti ogroman novac na njemu..

Razhebali onakvu ekipu u kratkom vremenskom roku,samo ostao Mehmedagic i vratili Krpica..aferim
:tokralju:
Bice to sve uredu, ali kazem ti ja iskreno mislim da nece ovaj ni u Zelju ni u Zrinjski.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 jul 2017, 00:31

Chinaglia je napisao/la:**** Slogu **** Simin Han
Simin Han nije Tuzla!
au jesi ti zagorio Bože dragi :crazy:

tebi je Azmir baš nabio komplekse :crazy: to se da primjetiti u tvom svakom trećem-četvrtom postu :mrgreen:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 14 jul 2017, 00:38

Jel neko moze rec sta se desava sa famoznom istocnom tribinom? dokle su radovi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2017, 00:44

tzmalisa je napisao/la:Jel neko moze rec sta se desava sa famoznom istocnom tribinom? dokle su radovi
Jesi ozbiljan druze :rol: koji si ti provokator..muckoo dzubre :mrgreen:

@Target

Druze ovo sa zabranom igranja Slogi na Tusnju je bezobrazno..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2017, 03:03

075

Ko to mi......meni govoris.........Ja druze svoje obavljam,zbog sebe,svoje ljubavi prema klubu,i svemu sto on meni pretstavlja....Neznam za desetke hiljada drugih sugradjana,neko bi to trebao pokrenuti,animirati raju,imate pretstavnika more,UG,fukare,kurci palci,izvolite raditi.
Ostatak nebih komentarisao,ciste gluposti,saberi se.
Ordagicu,Ordagicu........Zar i ti,sine Brute

Stadion je gradski,i bilo koji klub na podrucju grada,ili opstine,ima pravo da ga koristi,uz nadoknadu,ukoliko se termin utakmica,ne poklapa sa Slobodinim,jer ona ima prednost....Tako je definisan zakon,i imovinsko pravni odnosi.....Ako se ovaj opet zainati sa Jasminom,bice cirkusa...yebo nas ba,ciganluk....

Chinaglija,de ba malo ohladi buraz....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jul 2017, 03:25

covjek nalazi tekst na nekom zvornickom portalu :?: koji brate qurac :facepalm: sto se mene tice nek im iznajme Tusanj za iducu sezonu 100 milja godisnje i sve pare na Slobodu prebaci :!: samo da kazem da je Azmir vec zavrsio zemljiste gdje ce navodno praviti stadion i nije ni blizu grada (u njegovoj je mahali) :kafa:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2017, 03:41

fukaratz je napisao/la:covjek nalazi tekst na nekom zvornickom portalu :?: koji brate qurac :facepalm: sto se mene tice nek im iznajme Tusanj za iducu sezonu 100 milja godisnje i sve pare na Slobodu prebaci :!: samo da kazem da je Azmir vec zavrsio zemljiste gdje ce navodno praviti stadion i nije ni blizu grada (u njegovoj je mahali) :kafa:
Simpatican ti potpis.
Dobro opisuje ono o cemu se ustvari pise mjesecima,ali se uvjek izokrene tema,i diskusija,necemo SDA islamistu,pa makar nas jos 100 godina guz.io SDP sovinista...Cudan narod su postali moji tuzlaci.Necemo SDA poltrona,a citav grad kao u transu Jasminov poltron i igracke..
Inace sa postom se slazem,ako placa neka koristi,imace koristi,i Sloboda i JU Tusanj,barem u teoriji......namjerno pisem u teoriji,jer znamo svi ko ima korist od cega,i u kojem momentu,u ovom gradu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jul 2017, 03:58

solinas je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:covjek nalazi tekst na nekom zvornickom portalu :?: koji brate qurac :facepalm: sto se mene tice nek im iznajme Tusanj za iducu sezonu 100 milja godisnje i sve pare na Slobodu prebaci :!: samo da kazem da je Azmir vec zavrsio zemljiste gdje ce navodno praviti stadion i nije ni blizu grada (u njegovoj je mahali) :kafa:
Simpatican ti potpis.
Dobro opisuje ono o cemu se ustvari pise mjesecima,ali se uvjek izokrene tema,i diskusija,necemo SDA islamistu,pa makar nas jos 100 godina guz.io SDP sovinista...Cudan narod su postali moji tuzlaci.Necemo SDA poltrona,a citav grad kao u transu Jasminov poltron i igracke..
Inace sa postom se slazem,ako placa neka koristi,imace koristi,i Sloboda i JU Tusanj,barem u teoriji......namjerno pisem u teoriji,jer znamo svi ko ima korist od cega,i u kojem momentu,u ovom gradu.
ma opisuje ono sto covjek i jeste a nastao je radi bezobrazluka odredjenih forumasa :!: nikad nisam imao potpis, ni ovaj nece dugo trajati ali neka ga trenutno cisto da se udari neka protuteza. mene ne zanima ni Azmir ni Senad (koji je takodjer SDA samo malo prikriven), ni Jasko ni Bego ni Kuko, ni Denis, Mikica ili Spaha mene samo zanima SLOBODA i kao sto sam pruzao podrsku Azmiru pruzit cu i ovima :!: necu traziti nista vise nego je Azmir pruzio, necu hvaliti necu kuditi bespotrebno...... sezona je pred nama i nakon zadnjeg kola podvuci cu crtu pa kome opanci kome obojci :!: mislim da je tako najpostenije i tako cu i uraditi. mozda se neko ne slaze sa mnom ali libo me tuki :kafa:
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 jul 2017, 05:05

sviunapad1010 je napisao/la:Pitanje je koliko uncro daje. A na svim kioscima nas privlaci Slobodom. To treba pokusati zaštiti ako postoji način za to.
U to nemoj sumljat,veliki su to navijaci Slobode...veliki dio ide u klub,a ne njima(tako je bilo)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jul 2017, 07:38

To sto ja nalazim tekst na sajtu nekom zvornickom to nije problem tvoj, a ako te interesuje to sam preuzeo sa fb profila jednog istaknutog clana upravr FK Slobode. Zalisno je sto grobari sporta koji kukaju ne zele cisti novac
A za razliku od tebe koji dođes na dvije utakmice u sezoni i to kad je gratis ulaz ja sam ove sezone uzeo jednu vip i 3 sezonske i za razliku od tebe svaku utakmicu kupim kartu.

mario81
Kontakt:

Post Postao/la mario81 » 14 jul 2017, 08:40

xeksor je napisao/la:
To sto ja nalazim tekst na sajtu nekom zvornickom to nije problem tvoj, a ako te interesuje to sam preuzeo sa fb profila jednog istaknutog clana upravr FK Slobode. Zalisno je sto grobari sporta koji kukaju ne zele cisti novac
A za razliku od tebe koji dođes na dvije utakmice u sezoni i to kad je gratis ulaz ja sam ove sezone uzeo jednu vip i 3 sezonske i za razliku od tebe svaku utakmicu kupim kartu.
Druže ne znam ko si al si slagao da si kupio vip kartu ako postaviš sliku vip od mene imaš pivu kad god te vidim

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jul 2017, 09:26

Eto slago sam .

mario81
Kontakt:

Post Postao/la mario81 » 14 jul 2017, 09:32

xeksor je napisao/la:Eto slago sam .

Druže samo jedna do sad prodana i to evo prije minutu

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 jul 2017, 09:34

Chinaglia je napisao/la:Faraon legenda, udri Asmira kurcinom po celu :kafa:

slika
Koja debilna slika ccccc,bukvalno opisuje svu narcisoidnost lika iz Islamovaca,**** se njemu za Slobodom!
Najveći grobar Tz sporta !!!
Chini ti bas nekad pretjerujes
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 14 jul 2017, 09:40

mario81 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Eto slago sam .

Druže samo jedna do sad prodana i to evo prije minutu
Dobra je evifencija onda :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.