I dalje cekamo koga ce Sarajevo izvuci u drugom pretkolu EL
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cekaj ba! Apollon gazi vase dzelate
imaj bar malo respekta

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta ce biti, ja kad sam vidio kakvu pratnju imaju sa Ilide isfurao sam se. Takvo nesto samo placenici mogu odraditi.zlo87 je napisao/la:Je li bilo sta sa svedjanima sa vase strane, plavi?
Jedino ako nisu nekog tursistu nafatali.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- FK Željezničar obavještava navijače da će novčani priliv od ulaznica sa istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila - saopćio je Željezničar putem zvanične internet stranice.
Ovi ce je isplacivati dok su zivi.
Trebina od 20 miliona
Trebina od 20 miliona
Kakva god i koliko god nasa je, vi imate bordo arenu pa gledajte koliko vas je kostalaSarajlijica1946 je napisao/la:- FK Željezničar obavještava navijače da će novčani priliv od ulaznica sa istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila - saopćio je Željezničar putem zvanične internet stranice.
Trebina od 20 miliona
Pa kad mi moji kazu da sam tele onda cu njih pitatisviunapad1010 je napisao/la:
Pitaj ove svoje kroz pp reći će ti. Jbg nema par dana pitara sa prepucavanja jakih da te sahrane. Jedino torabi al i on usao u beskonačnu petlju ima 2 dana.
Izvinjavam se izgleda da sam vas trebao porediti sa dzelatima iz Srebrenice kako bi ispao kul i kako bi se to brojalo kao dobro prepucavanje
Budi mi pozdravljen.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
mirza_it je napisao/la:Kakva god i koliko god nasa je, vi imate bordo arenu pa gledajte koliko vas je kostalaSarajlijica1946 je napisao/la:- FK Željezničar obavještava navijače da će novčani priliv od ulaznica sa istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila - saopćio je Željezničar putem zvanične internet stranice.
Trebina od 20 miliona![]()
,a kako se zove onaj klub iz Moldavie?
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo djelić atmosfere sa tekme. Uživajte.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
siroki ce se osvetiti zarii za ispadanje sarajeva... evo sljedece pretkolo ocekuje krvnike "divova"
45515
- Medikament
- Kontakt:
može li mi neko reći kako se zove ovaj stadion, lijepo izgledaZenzo je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Raja izvinite. Tek sada primjetio da sam namjerno ovaj gif podijelio.Neandertalac je napisao/la:Evo djelić atmosfere sa tekme. Uživajte.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jučer su kinezi imali sastanak uprave, vidim da niko od njih nema pojma o tome, znaš li ti nešto?Neandertalac je napisao/la:Raja izvinite. Tek sada primjetio da sam namjerno ovaj gif podijelio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
trajne posljedice

Sve penale bi oni mijenjali za ovaj.TobeYarabi je napisao/la:trajne posljedice![]()
![]()
nisam prije vidio ovaj gifNeandertalac je napisao/la:Raja izvinite. Tek sada primjetio da sam namjerno ovaj gif podijelio.Neandertalac je napisao/la:Evo djelić atmosfere sa tekme. Uživajte.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad pominjemo penale, vazno je napomenuti i ovoBelminM23 je napisao/la:Sve penale bi oni mijenjali za ovaj.TobeYarabi je napisao/la:trajne posljedice![]()
![]()

- Neandertalac
- Kontakt:
Standardne stvari, većinom smjernice za dalje smanjenje budžeta. Možda bude i koja tužba zbog duplih ugovora, nakucavanja troškova oko kampa i dobavljača ali ništa strašno.Virtu4l je napisao/la:Jučer su kinezi imali sastanak uprave, vidim da niko od njih nema pojma o tome, znaš li ti nešto?Neandertalac je napisao/la:Raja izvinite. Tek sada primjetio da sam namjerno ovaj gif podijelio.
Edit.
Izvinite još jednom zbog gifa. Trolam namjerno.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
kako vi srbi znate sta se desava u kini?Neandertalac je napisao/la:Standardne stvari, većinom smjernice za dalje smanjenje budžeta. Možda bude i koja tužba zbog duplih ugovora, nakucavanja troškova oko kampa i dobavljača ali ništa strašno.Virtu4l je napisao/la:Jučer su kinezi imali sastanak uprave, vidim da niko od njih nema pojma o tome, znaš li ti nešto?Neandertalac je napisao/la:Raja izvinite. Tek sada primjetio da sam namjerno ovaj gif podijelio.
Edit.
Izvinite još jednom zbog gifa. Trolam namjerno.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve to je dovelo do otkazivanja nekih vaznih poslovaTobeYarabi je napisao/la:kad pominjemo penale, vazno je napomenuti i ovoBelminM23 je napisao/la:Sve penale bi oni mijenjali za ovaj.TobeYarabi je napisao/la:trajne posljedice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.