Mrš majmune, kako te stid nije ovo napisatjosipmusa je napisao/la:0-2 GOŠK
Ibro i hasic su divni ljudi
I ti neki navijač, jesi al u k
Mrš majmune, kako te stid nije ovo napisatjosipmusa je napisao/la:0-2 GOŠK
Ibro i hasic su divni ljudi
vise me bilo stid napisati da je 0-3 al eto. Nisam ocekivao da ce se gosk povampirit i pretvorit u igmanaBabatunde je napisao/la:Mrš majmune, kako te stid nije ovo napisatjosipmusa je napisao/la:0-2 GOŠK
Ibro i hasic su divni ljudi![]()
I ti neki navijač, jesi al u k
Do jucer je Velez bio pred gasenjem. Ljudi moji ne moze se preko noci nista postici. Gdje su danas Brotnjo, Posusje, Glasinac, Zepce...?harden je napisao/la:Ma zanemarite ove padobrance, nije ovo vidjelo navijaca. Sta bi klubova dalo sve da imaju lijepu pricu kao vi trenutno. Rezultati ce doci, oni ce biti plod ovog sto se sad radi
..Gradonacelnik je napisao/la:Brato Pastrmka, kolika je dnevnica kod vas da se hvali uprava?
u pravu si za ovaj prvi dio, steta sto se u drugom kompromitiras bezveze i ukljucujes selo, iako znamo da ozbiljne probleme sa pravopisom i gramatikom najvise imaju rodjeni mostarci, pogotovo oni iz skandinavijedrakensang je napisao/la:To nekim ljudima ne mozes objasnit, svako iole normalan i s mozgom ce odabrat klub koji gradi moderan stadion i koji ima olan na 4-5 godina prije ngo instant rezultate. Sto je rekao jedan momak na utakmici, dobro poznat u raji i veliki navijac Veleza: "Ovdje je doslo ljudi na utakmocu da vide jel tribina ukrivo i hoce li sevidjet korner zastavica s vrha tribine, pored brda selektora i strucnjaka imamo i brdo gradjevinskih inzinjera, bogat smo klub."
Navikli smo pljuvat, ne valja nama kad nemamo na sra hraknut. Pise u komentar jedan od mostarskih selektora, na stranicu kluba, naravno s laznog profila jer mu pravi profil zena kontrolis, i ima mu sifru, da treba mijenjat KOMPLET ekipu jer ne igraju srcem, treba DOVES(bez t naravno) prave igrace, da smo ko San marino, a loptu dirnuo jedino na skolskom turniru u rodnom selu kad je neko nabije pa ga posalju po nju. Uglavnom bolesni smo ljudi i nema kome necemo manu nac i razlog da ga pljujemo
Brato kod mene ti je dnevnica 5 apartmana po 80 eura dan koji su u ispunjenom kapacitetu od 15.06. do sredine avgusta (bar sto imam evidentirano i rezervisano) . Pri hvaljenju uprave volontiram ali otvorenih ociju jer su to ljudi koji vole Velez kao sto si ti sa mjesec volio sisu materinuGradonacelnik je napisao/la:Brato Pastrmka, kolika je dnevnica kod vas da se hvali uprava?
Kakve mi zapravo opcije imamo trenutno? Prestat ulagati u stadion i ostavit ga kakav jeste i preusmjeriti pare da pojačano igrački kadar? Ako je to opcija onda ja biram trenutno ulaganje u stadion. Ako mi hoćemo velik, moderan klub, treba nam i moderan stadion, tereni za omladinske škole itd. Nije sad ova uprava kriva što se prije 15 godina nije počelo ulagati u stadion. Boli i mene porazi ali radije ću trpit njih sad da završimo sve radove na stadionu pa onda poslje kad budemo mogli ulagati veći dio para u igrački kadar uživat u pobjedama, biti konstantno u vrhu bh fudbala itd. Ja vjerujem u plan ove uprave, ulaganjem u infrastrukturu će valjda privući i više sponzora, pojačat nas budžet i imat ćemo veće mogućnosti poslje ulagati u igrače a da ne opteretimo klupski budžet i da zbog toga poslujemo negativno kao što smo sve ove godine od rata pa do sad. Ako mi budemo strpljivi jos malo i izdržimo ovo vjerujem da ćemo na kraju dobit jak klub koji će svima moć parirati u bh, kako na financijskom planu (privlačit velike igrace) tako i na sportskom.
Bravo. To ponavljamo odkako smo dobili ovu novu upravu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Najbolje objašnjeno![]()
Kakve mi zapravo opcije imamo trenutno? Prestat ulagati u stadion i ostavit ga kakav jeste i preusmjeriti pare da pojačano igrački kadar? Ako je to opcija onda ja biram trenutno ulaganje u stadion. Ako mi hoćemo velik, moderan klub, treba nam i moderan stadion, tereni za omladinske škole itd. Nije sad ova uprava kriva što se prije 15 godina nije počelo ulagati u stadion. Boli i mene porazi ali radije ću trpit njih sad da završimo sve radove na stadionu pa onda poslje kad budemo mogli ulagati veći dio para u igrački kadar uživat u pobjedama, biti konstantno u vrhu bh fudbala itd. Ja vjerujem u plan ove uprave, ulaganjem u infrastrukturu će valjda privući i više sponzora, pojačat nas budžet i imat ćemo veće mogućnosti poslje ulagati u igrače a da ne opteretimo klupski budžet i da zbog toga poslujemo negativno kao što smo sve ove godine od rata pa do sad. Ako mi budemo strpljivi jos malo i izdržimo ovo vjerujem da ćemo na kraju dobit jak klub koji će svima moć parirati u bh, kako na financijskom planu (privlačit velike igrace) tako i na sportskom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.