Utakmice klubova iz BiH na TV-u

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 10:57

Schlager je napisao/la:Sad sam zvao ovaj broj BH Telecoma u Banjaluci +387 51 991 000

Pitao na koji način ja mogu imati Moja tv u Banjaluci,nebitno kako,može i na laptop ono Moja tv Web...da platim 15-tak maraka mjesečno sa radošću.
I momak mi objasni da ne mogu nikako...da je to ponuda samo za već postojeće korisnike,i tamo gdje imaju svoju žicu.

Krasno.

Poruka za FS BIH

J ebite si mater...
U Sarajevu ima 1000 razlicitih i mozes uzeti koji hoces kad hoces dok u Banja Luci ne mozes imati BH Telecom. Sumnjam da je to saveza nego do takve politike, mozda grijesim ali ne poznajem nikoga ko uopste ima mogucnost da uzme BH Telecom pakete tamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jul 2017, 11:09

Naravno da nije do Saveza...na Savez sam ljut zato što je uopšte prodao prava prenosa nekome koga ne možeš gledati na 3/4 teritorije zemlje...ili 1/2,lupam...ne znam može li se u čitavoj FBIH uzeti BH Telecom ili ne može...uglavnom,Moja tv u Banjaluci ne može nikako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 11:19

Schlager je napisao/la:Naravno da nije do Saveza...na Savez sam ljut zato što je uopšte prodao prava prenosa nekome koga ne možeš gledati na 3/4 teritorije zemlje...ili 1/2,lupam...ne znam može li se u čitavoj FBIH uzeti BH Telecom ili ne može...uglavnom,Moja tv u Banjaluci ne može nikako.
A **** ga brate, oni gledaju novac a posto BH Telecom daje ubjedljivo najveci kes oni se i pitaju. Zaboli njih sto neki Slager iz Banja Luke i Mortem iz Sarajeva nemaju BH Telecom..

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 11:27

Schlager je napisao/la:Naravno da nije do Saveza...na Savez sam ljut zato što je uopšte prodao prava prenosa nekome koga ne možeš gledati na 3/4 teritorije zemlje...ili 1/2,lupam...ne znam može li se u čitavoj FBIH uzeti BH Telecom ili ne može...uglavnom,Moja tv u Banjaluci ne može nikako.
Nemamo ni mi u Hercegovini mogucnost,ma smijurija. Da taj kanal naprave da valja i da ga prodaju Eronetu,Mtelu,Telemachu i ostalima to bi bilo nesto drugo
EKONNP

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 11:30

skripar96 je napisao/la:
Nemamo ni mi u Hercegovini mogucnost,ma smijurija. Da taj kanal naprave da valja i da ga prodaju Eronetu,Mtelu,Telemachu i ostalima to bi bilo nesto drugo
Jesi siguran da nema ni Mostar?

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 11:32

MortemHz je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:
Jesi siguran da nema ni Mostar?
Ne znam za Mostar,zapravo na istocnoj strani ima vjerovatno al sta mi to znaci kad u Sirokom nema
EKONNP

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 11:32

Jurite streamove... da vidite kako je meni :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2017, 11:47

Virtu4l je napisao/la:Jurite streamove... da vidite kako je meni :kafa:
Bujrum :lol: slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 11:51

MortemHz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jurite streamove... da vidite kako je meni :kafa:
Bujrum
A evo godinama molim Boga da uvedu neki avion iz Podgorice, Tivta ili Dubrovnika, ali dzaba... Imam tri aerodroma u radijusu 100 kilometara, a ni jedan nema liniju prema BiH :cry:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 16:46

Prijenos na SK je tanak. Prvo sto onaj komentator je totalno nezainteresovan ,tj. boli ga ona stvar za nekim BH klubom. Tako je to kad mi iz BiH nemamo svoju sportsku TV...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 16:48

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Prijenos na SK je tanak. Prvo sto onaj komentator je totalno nezainteresovan ,tj. boli ga ona stvar za nekim BH klubom. Tako je to kad mi iz BiH nemamo svoju sportsku TV...
Kolko sam vidio komentator na hrvatskom Sport klubu je bio vise nego ok,sad za srpskog ne znam.
Kako nemamo?
A mojatv?[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23]
EKONNP

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jul 2017, 17:06

Schlager je napisao/la:Sad sam zvao ovaj broj BH Telecoma u Banjaluci +387 51 991 000

Pitao na koji način ja mogu imati Moja tv u Banjaluci,nebitno kako,može i na laptop ono Moja tv Web...da platim 15-tak maraka mjesečno sa radošću.
I momak mi objasni da ne mogu nikako...da je to ponuda samo za već postojeće korisnike,i tamo gdje imaju svoju žicu.
Ja mogu ti potvrditi da ti je osoba dala pogresnu informaciju jer znam osobe iz dijaspore koje su uzeli ovaj paket i logicno nisu korisnici njihove mreze i uredno prate kanale dostupne na moja web tv ukljucujuci i kanal gdje se prenose utakmice Premijer lige BiH. Trebao si pitati za ime pa prijaviti osobu zbog pogresnih informacija koje saopstava kupcima :)

https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M53ab6fdb85d.html

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jul 2017, 17:12

zvaću ponovo isti broj u ponedjeljak,i napisati ovdje šta mi je odgovoreno.

hvala za info.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 17:21

Istina je ovo sto @Schlager govori,naš @Evolve se pokušao prijaviti neki dan i dobio je poruku kako samo korisnici BHt-ove mreze mogu dobiti uslugu,kao i dijaspora,ali nama koji imamo ostale IS provajdere MojaWeb je onemogucena
EKONNP

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jul 2017, 17:25

eto virtual,bar ti možeš a kukaš :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jul 2017, 17:27

skripar96 je napisao/la:Istina je ovo sto @Schlager govori,naš @Evolve se pokušao prijaviti neki dan i dobio je poruku kako samo korisnici BHt-ove mreze mogu dobiti uslugu,kao i dijaspora,ali nama koji imamo ostale IS provajdere MojaWeb je onemogucena
razmišljam po čemu on u BH Telecomu može razlikovat mene i virtuala,zašto mi neko iz dijaspore ne bi uzeo to i dao pass i username.

vjerovatno po IP adresi,uprate odakle se gleda pa blokiraju ako imam neki MTEL,Eronet,Telemach,Blic ili Elta?
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 14 jul 2017, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 jul 2017, 17:28

Schlager je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Istina je ovo sto @Schlager govori,naš @Evolve se pokušao prijaviti neki dan i dobio je poruku kako samo korisnici BHt-ove mreze mogu dobiti uslugu,kao i dijaspora,ali nama koji imamo ostale IS provajdere MojaWeb je onemogucena
razmišljam po čemu on u BH Telecomu može razlikovat mene i virtuala,zašto mi neko iz dijaspore ne bi uzeo to i dao pass i username.

vjerovatno po IP adresi?
Mozda bi tako i moglo,mada sumnjam. Da,razlikuju po IP adresi
EKONNP

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 jul 2017, 18:29

U tekstu jos fino pise i drugih ISP u BiH ili van nje. Neispravno odnosno lazno obavjestavanje nije dozvoljeno. Bas cu i licno pokusati provjeriti sta izvode jer mi ovo lici kao da primoraju ljude da predju na njihove usluge sto je OK ali onda jasno reci da se ne moze sa drugih ISP prisutpiti.

http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... repaid.pdf
http://www.mojatv.ba/mojatv-mojawebtv.html
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 14 jul 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 21:41

skripar96 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Prijenos na SK je tanak. Prvo sto onaj komentator je totalno nezainteresovan ,tj. boli ga ona stvar za nekim BH klubom. Tako je to kad mi iz BiH nemamo svoju sportsku TV...
Kolko sam vidio komentator na hrvatskom Sport klubu je bio vise nego ok,sad za srpskog ne znam.
Kako nemamo?
A mojatv?[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23]
Hahahahahah :thumbup: :clap:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2017, 23:20

AnelZ je napisao/la:U tekstu jos fino pise i drugih IPS u BiH ili van nje. Neispravno odnosno lazno obavjestavanje nije dozvoljeno. Bas cu i licno pokusati provjeriti sta izvode jer mi ovo lici kao da primoraju ljude da predju na njihove usluge sto je OK ali onda jasno reci da se ne moze sa drugih IPS prisutpiti.

http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... repaid.pdf
http://www.mojatv.ba/mojatv-mojawebtv.html
Ja sam na Telemachu uzimao ovaj web tv, i radio je, problem je u stabilnosti, jer u toku prenosa na kanalu MojaTV Sport dešava se milion prekida.

Ako bi to bilo malo normalnije kao npr. d3 go onda bih se odmah po početku lige pretplatio.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jaled7, mnon46 i 14 gostiju.