Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jelle
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la jelle » 14 jul 2017, 00:41

Sad ce i njihova oluja da krene ...ja jos ne smijem napolje radi sigurnosti

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jul 2017, 00:46

Žuti meteoalarm najavljuju

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 14 jul 2017, 03:49

Iskreno mislim da uprava Milana radi dobar posao, ali ne moze se sve rijesiti jednim transfer rokom, treba vremena da se to sve uklopi, pola od njih vjerovatno nece briljirati, nakon svega ovog mislim da Inter, Napoli pa cak i Roma imaju jaci tim od Milana.
Juventus je daleko iznad ostalih.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 jul 2017, 08:10

Sa nova dva igraca kojau trebaju danas aBd potpisati, osim Juventusa i Napolija niko nije jaci od Milana
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2017, 08:28

Ako cemo realno,ako danas potpisu ova dvojca i plus Auba ako dodje,onda jedino Juve i dalje je ispred nas najvise iz razloga sto su uigrani,ali da da cemo imati odlican tim itekako hocemo ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2017, 08:33

Chinaglia je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Dobar posao uradise lazni Kinezi sa 50M budzeta
slika
Inter će završit sezonu ispred Milana.Primam i oklade.Moze u ban od 3 mjeseca.

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jul 2017, 08:34

ronaldo99 je napisao/la:Ako cemo realno,ako danas potpisu ova dvojca i plus Auba ako dodje,onda jedino Juve i dalje je ispred nas najvise iz razloga sto su uigrani,ali da da cemo imati odlican tim itekako hocemo ;)
Ako ne uspijete dovesti obamejanga samo pitajte za dybalu, vjerujem da ce beppe izaći u susret.

#ALLEGRIOUT

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 jul 2017, 11:20

Romagnoli13 je napisao/la:Sa nova dva igraca kojau trebaju danas aBd potpisati, osim Juventusa i Napolija niko nije jaci od Milana
ok :yawn:
embrace the chaos

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 11:27

Ja i dalje tvrdim da Milanu nedostaje klasa naprijed, neko ko ce nositi ekipu kad taktike padnu u vodu, to jos niste doveli i bez toga svaka rasprava o top 3 nema smisla. Ovako sad uz poklapanje mnogih faktora mozete do 4 mjesta.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 jul 2017, 12:36

SiamoNoi je napisao/la: Inter će završit sezonu ispred Milana.Primam i oklade.Moze u ban od 3 mjeseca.
Prihvatam opkladu,ali ban na 12 mjeseci.
Znaci ako milan zavrsi ispred intera ti si u banu godinu dana,ako inter zavrsi ispred milana mene nema godinu.
Potvrdi i neka moderatori zapisu.

(Ps. Ulazem u sezonu 2018/2019, Marota style :opaopa: )

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 14 jul 2017, 12:47

Izgubit ces jer Milanu treba pola godine I vise da se uigra I da se ukljuce u sistem. Previse je novih igraca.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 14 jul 2017, 12:53

Dovoljno da budu ispred Intera.da li ce to biti borba za sesto mjesto ili trece u to ne ulazimo sada,je li tako

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 13:20

Trebaju svi od reda spustiti loptu na zemlju i biti realni, koliko god da neki klub volis a neki drugi ne volis ili cak mrzis.

Evo ja Inter ne mogu ocima smisliti, Milan mi fakat nije mrzak i navijam da se vrati u vrh i sada. Ali objektivno cu reci da je Inter prije ovog ljeta imao mnogo bolju ekipu od Milana, individualno gledajuci. Sad nakon svega 2 kluba su tu negdje, nijanse su u pitanju, naravno ako se i jedni i drugi jos radilakalno ne pojacaju. Medjutim Inter je doveo provjerenog, vrhunskog trenera, dok Montella jos treba da se dokaze u Serie A. Tako da bi blagu prednost za narednu sezonu dao Interu pod ovim okolnostima. Roma ne moze biti jednako dobra kao prosle sezone nema sanse, ali ako povuku prave poteze sa zamjenama za Salaha i Rudigera, mogu biti rame uz rame s Milanskim klubovima. Napoli je i dalje prvi pratilac Juventusa u Italiji.

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 14 jul 2017, 13:21

Milan osim eto bonucija nema niti jednog klasnog igraca u ekipi, golmana ne racunam. Tek sad su ok. Ali ovo je pocetak, potrebna im je liga prvaka za nesto vise. Ako ne odu dvije godine u lp, raspad sistema jer koje je pokrice njihovog vlasnika? Sve je ovo na goleme kredite. Drago mi je zbog milana sto sve ovo radi, jer ovo treba ligi a i takav klub treba da se vrati. Zelim im srecu i da ovaj projekat prate rezultati na terenu jer ce biti katastrofa ako to izostane.

Ali juventus roma i napoli ce biti top tri kluba i naredne sezone. Naravno, moze svasta biti i mozda milan opravda taj hajp kod njihovih navijaca, ali ja licno sumnjam

Sacekajte kraj prealznog roka prije nego donesete procjene i o juventusu ali i o romi. Napoli ce ostati kakav jeste, ali i to je prednost.

Ako milan dovede aubameyanga ili slicno ime u napadu, smatrat cu ih ekipom koja ce najozbiljnije napasti top 3 vec naredne sezone. Ovako ih vidim kako napadaju mjesto broj 4 tj najozbiljniji su kandidati za to. To ce im i biti dovoljno da naredno ljeto dovedu dva do tri igraca vrhunskog kvaliteta.

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 14 jul 2017, 13:25

BuffonGigi je napisao/la:Trebaju svi od reda spustiti loptu na zemlju i biti realni, koliko god da neki klub volis a neki drugi ne volis ili cak mrzis.

Evo ja Inter ne mogu ocima smisliti, Milan mi fakat nije mrzak i navijam da se vrati u vrh i sada. Ali objektivno cu reci da je Inter prije ovog ljeta imao mnogo bolju ekipu od Milana, individualno gledajuci. Sad nakon svega 2 kluba su tu negdje, nijanse su u pitanju, naravno ako se i jedni i drugi jos radilakalno ne pojacaju. Medjutim Inter je doveo provjerenog, vrhunskog trenera, dok Montella jos treba da se dokaze u Serie A. Tako da bi blagu prednost za narednu sezonu dao Interu pod ovim okolnostima. Roma ne moze biti jednako dobra kao prosle sezone nema sanse, ali ako povuku prave poteze sa zamjenama za Salaha i Rudigera, mogu biti rame uz rame s Milanskim klubovima. Napoli je i dalje prvi pratilac Juventusa u Italiji.

Po cemu je napoli i dalje prvi pratilac juventusa u italiji kada je u 4 zadnje sezone napoli bio jednom drugi a roma tri puta ukljucujuci i zadnju sezonu?

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 13:31

Roma je prodala teceg najboljeg igraca u ekipi i otisao im je trener kojeg vecina smatra najzasluznijim za historijsku proslu sezonu Rome (osvojeno najvise bodova u klupskoj historiji). S druge strane Napoli nije nista mijenjao, a ima cudo zvano Mauricio Sarri i igra trenutno najljepsi fudbal u Evropi.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 jul 2017, 13:39

Napoli jeste sad ispred, al ipak za ovakve procjene bi najbolje bilo sacekati 31/08. Romi sad fali samo kvalitetno krilo i pristojan stoper, vidjet cemo sta ce se napraviti.
embrace the chaos

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jul 2017, 13:39

Juventus i napoli sigurni za prve 4 pozicije..inter, roma i milan se bore za preostala 2

#ALLEGRIOUT

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 jul 2017, 13:45

Juve nedodirljiv. Napoli sigurno drugi.
Ispod toga borba za te dvije pozicije koje vode u LP.
Po meni je Inter u prednosti u odnosu na Milan. Iskusniji trener, ekipa koja je duze na okupu.
Roma je nepoznanica ali ako prodaju jos jednog bitnog igraca bez adekvatne zamjene, mislim da padaju na ljestvici.

Milan ima previse novih igraca i sigurno ce oscilirati, mnogo.
Rade ono sto moraju a to je upumpavanje talenta u ekipu. Neko ce biti promasaj, neko pogodak, sve je u Montelinim rukama.
Bonnuci je sigurno veliki "boost" za ambicije Milana.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 14 jul 2017, 13:46

Buffongigi

A jel ti zaista mislis da se roma nece pojacati, pogotovo jer igraju ligu sampiona? Da roma nece igracki biti jaca nego prosle sezone? Ajd molim te pogledaj im vec sad sredinu. De rosi, strotman i radja. Nadji mi igraca napolija,ili evo milana koji moze upasti u taj vezni red. Na klupi gonalon koji je poprilicno zeznut igrac, florenzi i pelegrini.

U napadu im dolaze jos tri igraca. Defrel vjerovatno, dosao im je onaj mali turcin sto ga je city trazio i ocekuju veliko pojacanje, a najizgledniji je mahrez. Uz to imaju dzeku koji je prosle sezone prekucao ligu. Saravija i perotija. Zar to nije jace od proslosezonskog napada? U odbrani desno imaju karsdorpa kojeg su platili 19 miliona. Na klupi peres. Stoperi su i dalje manolas i fazio. Doveli su morena kapitena mexika i ponajboljeg igraca psv-a. Doci ce im zamjena za rudigera i imaju onog jesusa za petog stopera. Ljevo imaju emersona i dovest ce jos jednog beka sigurno.

Iako te prodaje zvuce obeshrabrujuce, roma radi odlican posao i ako privede kraju merkato kako planiraju, bit ce osjetno jaci nego prosle sezone. Garantovano. Trener jeste odredjena nepoznanica, ali nesto mislimm da ce biti dobar jer ima sve predispozicije za to.

Ako neko hoce da se stavi ispred nekoga, mora tog nekoga prvo da skine. Kao sto svi oni moraju prvo da skinu juventus na terenu prije nego sto juventus prestane biti favorit. Tako i napoli mora da skine romu pa da postane prvi pratilac juventusa. A moje licno misljenje je da ce kroz par godina napoli ispasti iz prve cetvorke. No to je samo moje misljenje,

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.