Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Dobro je, evo break-a. Nije mi Roger bas usao u match kako treba, previse ta mreza zeza, ali zagrijava se 
babukina kujica 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakva igra 
Sta covjek radi, plese oko njega
ne znam kad je zadnji put na nekom turniru imao bolji return na servis. Strasno.
27.10.2020
mene bi zaista iznenadilo da covjek uopste set izgubi sa ovakvim riternom...imam osjecaj Isner ,Ivo i Raonic zajedno da serviraju mrka kapa 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U ovim uslovima protiv ovakvog Federera trenutno ne postoji igrac na svijetu koji moze uzeti vise od seta. Stvarno nevjerovatno, kretanje savrseno, baselina igra odlicna, ritern odlican, o servis gemovima da ne pricam. Ne znam kako uspjeva bit ovakav sa 35 i 11 mjeseci ali valjda zato sto je najbolji ikad daleko u ovom sportu, a sigurno top3 sportista svih vremena.
Berdych igra dobro, fino igra na travi ali nema sanse apsolutno nikakve da napravi nesto, kao sto ne bi imali ni Nadal, Djokovic, Murray ili bilo ko drugi danas.
Genius at work. Shhh.
Berdych igra dobro, fino igra na travi ali nema sanse apsolutno nikakve da napravi nesto, kao sto ne bi imali ni Nadal, Djokovic, Murray ili bilo ko drugi danas.
Genius at work. Shhh.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Strasan return. Cilicu je i jedan set ok rezultat
Problem je sto su godinama unazad svi gurali na njegov backhand i kad mu nije dan onda ga pobijede, sad kad BH radi kako treba nemaju nacin da ga dobijuEdin TM87 je napisao/la:U ovim uslovima protiv ovakvog Federera trenutno ne postoji igrac na svijetu koji moze uzeti vise od seta. Stvarno nevjerovatno, kretanje savrseno, baselina igra odlicna, ritern odlican, o servis gemovima da ne pricam. Ne znam kako uspjeva bit ovakav sa 35 i 11 mjeseci ali valjda zato sto je najbolji ikad daleko u ovom sportu, a sigurno top3 sportista svih vremena.
Genius at work. Shhh.
Najbolji wimbledon ikad. 
Federer napravi break, i onda se zajebava u narednim servis gemovima protivnika.
Otac ove igre.
Otac ove igre.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
tacno tako ....jednostavno BH je naspanovao ove sezone....ritern nikad bolji i ostali nemaju sta traziti....ja jedino zalim sto nije probao na RG ...ne znam imam osjecaj da bi napravio Rafi probleme tu i dobio ga sa ovakvom igrom...necemo eto nikad saznati ali ...sad mi krivoEdin TM87 je napisao/la:U ovim uslovima protiv ovakvog Federera trenutno ne postoji igrac na svijetu koji moze uzeti vise od seta. Stvarno nevjerovatno, kretanje savrseno, baselina igra odlicna, ritern odlican, o servis gemovima da ne pricam. Ne znam kako uspjeva bit ovakav sa 35 i 11 mjeseci ali valjda zato sto je najbolji ikad daleko u ovom sportu, a sigurno top3 sportista svih vremena.
Genius at work. Shhh.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bas kao u Halleu, kako turnir odmice dize igru.
Ovdje bi zdravi Nole i Andy uzeli set maximalno, ostatak tura do tie breaka vrhunac. Mislim na Raonica, Kverija i slicne kljusine.
Ovdje bi zdravi Nole i Andy uzeli set maximalno, ostatak tura do tie breaka vrhunac. Mislim na Raonica, Kverija i slicne kljusine.
Evo brejka nazad... kao sto sam govorio od uvoda - nesigurno za sada :S
Evo Bedych vraca brejk, stvarno dobro igra iako je Fed napravio 2 duple u ovom gemu forhend dijagonalu Berdych igra ko iz udzbenika, savrsen udarac.
ma jedan prvi servis pogodio ...i 2 duple ...desava se 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer nervozan zasad, djeluje tako
delinjo je napisao/la: ja jedino zalim sto nije probao na RG ...ne znam imam osjecaj da bi napravio Rafi probleme tu i dobio ga sa ovakvom igrom...necemo eto nikad saznati ali ...sad mi krivo
ne bi došao do 4 ni u jednom setu
Berdycha servis potopa spašava, kako je nesiguran čim ga se malo pritisne, a Roger se loše kreće
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nervozan je, to se definitivno vidi, žuri i srlja pomalo
Došao bi više nego što je Nadal na Wimbledonu, ali ga treba razumjeti boli ga zub. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.