Pa lik je veci od Milana haman e svaka mu cast.Cuj kapitenskaPogba je napisao/la:Potvrđeno je da će biti kapiten.S3lva je napisao/la:Hocel ovo dati kapitensku Bonnuciu? Kakav cirkus
Konačna cifra navodno je 42M.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
S obzirom da će Milan promijenti 9 igrača barem u prvoj postavi ove sezone, trenutno nema ko osim Bonija da bude kapiten, možda Biglia.Romagnoli i Donnaruma još nisu dorasli da nose traku, il će ti Montolivo s klupe bit kapiten, pa opet neće na njemu bit trakaSissoko je napisao/la:Pa lik je veci od Milana haman e svaka mu cast.Cuj kapitenskaPogba je napisao/la:Potvrđeno je da će biti kapiten.S3lva je napisao/la:Hocel ovo dati kapitensku Bonnuciu? Kakav cirkus
Konačna cifra navodno je 42M.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kako su samo smiješni pojedini navijači Juventusa, ne znam samo kako toga nisu svjesni
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mi smo smijesni ali na kraju sezone cemo opet imati razloga da se radujemo. Niko nije veci od kluba, FORZA JUVE!
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zamisli da je Juve dao Higuainu kapitenskuBuffonGigi je napisao/la:Mi smo smijesni ali na kraju sezone cemo opet imati razloga da se radujemo. Niko nije veci od kluba, FORZA JUVE!
Koja glupa usporedba, strasno

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jel ovo i broj Kessiu uzeo???
Inace dobar posao Milana. Trebao je lider ovako novoj ekipi a Leo to siguno jeste...
Inace dobar posao Milana. Trebao je lider ovako novoj ekipi a Leo to siguno jeste...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Pa to radi klub koji izgubi identitet, pa ga mora vracati na silu. Ja kazem da Bonucci nije dobra osoba ni pravi karakter koji moze biti lider u velikom klubu, on je obicni cirkusant. Da ne dodje do zabune, to sam govorio i prosle i pretprosle godine.Sissoko je napisao/la:Zamisli da je Juve dao Higuainu kapitenskuBuffonGigi je napisao/la:Mi smo smijesni ali na kraju sezone cemo opet imati razloga da se radujemo. Niko nije veci od kluba, FORZA JUVE!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ako ćemo realno i ramos je još veći cirkuzant pa evo predvodi real vec dvije godine za redom do najvećeg uspjeha.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Re: RE: Re: Serie A
Gledam dobice 8 miliona po sezoni.Lik je **** Juventus u mozak, al vidim i od Milana je izmuz'o dobre pare a et i kapitensku.Svaka mu cast.Odradio je genijalno za sebe.BuffonGigi je napisao/la:Pa to radi klub koji izgubi identitet, pa ga mora vracati na silu. Ja kazem da Bonucci nije dobra osoba ni pravi karakter koji moze biti lider u velikom klubu, on je obicni cirkusant. Da ne dodje do zabune, to sam govorio i prosle i pretprosle godine.Sissoko je napisao/la:Zamisli da je Juve dao Higuainu kapitenskuBuffonGigi je napisao/la:Mi smo smijesni ali na kraju sezone cemo opet imati razloga da se radujemo. Niko nije veci od kluba, FORZA JUVE!
Zar je problem shvatiti da Milan pravi potpuni remont, mijenja skoro cijelu postavu i onda se opet možete čuditi zašto Leu kapitenska.
Nova generacija momaka, novi Milan u planu, a Bonucci je najidealnija opcija da sve to predvodi kao jedan od najiskusnijih u toj ekipi. Drago mi je zbog Milana, odličan posao prave.
Nova generacija momaka, novi Milan u planu, a Bonucci je najidealnija opcija da sve to predvodi kao jedan od najiskusnijih u toj ekipi. Drago mi je zbog Milana, odličan posao prave.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Odradio je genijalno i za sebe i za Juve, mi smo dobili pare da se pojacamo na drugim pozicijama koje vise skripe, a vec imamo bolesno jaku odbranu.
Hocel Calhanoglu biti zamjenik kapetana? 
Nemojte djaba srat ni vi crnobijeli sad. Veliki je udarac odlazak Boleta. Nema sanse da bi on otisao da nije bilo tog nekog sukoba. Vjerovatno najvaziji kotacic u onako jakoj odbrani uz Gigia. Tesko da ce se nac zamjena za njega. Neko ko moze na onom nivou odmah igrat.
Al slazem se u jednom s vama. Nit je prvi nit zadnji. Zabij mu. Juve je uvijek prodavao igraca i uvijek ostajao jak.
Al slazem se u jednom s vama. Nit je prvi nit zadnji. Zabij mu. Juve je uvijek prodavao igraca i uvijek ostajao jak.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
ma Juventini se pojedose od muke, to vam je jedini istina o slucaju "Bonucci"
ne mogu podnijeti to sto je otisao u Milan, svaka druga prica je: trla baba lan...
ne mogu podnijeti to sto je otisao u Milan, svaka druga prica je: trla baba lan...
Odnijela ih oluja sa istoka.Samo je prvo crno-crvena udarila,a oni nepripremljeni očekivali onu drugu.A da vidiš sad kad izađu iz rupica pa kad i ona druga udariChinaglia je napisao/la:ma Juventini se pojedose od muke, to vam je jedini istina o slucaju "Bonucci"
jel Dybala sljedeci :kafa:SiamoNoi je napisao/la:Odnijela ih oluja sa istoka.Samo je prvo crno-crvena udarila,a oni nepripremljeni očekivali onu drugu.A da vidiš sad kad izađu iz rupica pa kad i ona druga udari :kafa:Chinaglia je napisao/la:ma Juventini se pojedose od muke, to vam je jedini istina o slucaju "Bonucci"
#strahjevelik
Sta je cini i kod vas se marisu na treningu 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Milanov prelazni rok me je natjerao da maloprije narucim HD Arene u Telemachu... nuff said.
Felipe Anderson dobio po labrnji od Hoedtajelle je napisao/la:Sta je cini i kod vas se marisu na treningu :urnebes:
na ledene bedeme rijetki uspiju, sta ti je lave ba, đes na Rusiju :kafa:
terminator :kafa:

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 14 jul 2017, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.