FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2010, 20:01

ma da ti iskreno kazem ja sam tu operator bio dugo o puno se razmisljalo o tome da se ugasi skroz nas forum, jer forumi ne donose bas puno dobroga izuzev sto svaka grupa preko tih foruma ima svoju dijasporu koja recimo pomaze ove navijacke skupine u BiH...Ako mene pitas i vecinu, ja bi to ugasio skroz forumi su zlo... uglanvom pocetna strana nije tako aktivna, ali kako sam ti rekao zatvoreni dio jeste koji ti ne mozes da vidis, ali eto ne mozes se ni registrovati.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 avg 2010, 20:09

SaltCityAttack je napisao/la:ma da ti iskreno kazem ja sam tu operator bio dugo o puno se razmisljalo o tome da se ugasi skroz nas forum, jer forumi ne donose bas puno dobroga izuzev sto svaka grupa preko tih foruma ima svoju dijasporu koja recimo pomaze ove navijacke skupine u BiH...Ako mene pitas i vecinu, ja bi to ugasio skroz forumi su zlo... uglanvom pocetna strana nije tako aktivna, ali kako sam ti rekao zatvoreni dio jeste koji ti ne mozes da vidis, ali eto ne mozes se ni registrovati.
Mislim stvarno.Hebes forum ali da se pocewtna strana ne uredjuje...Slike, izvjestaji nakon dva zadnja derbija nista jednostavno. :shock:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2010, 20:13

care reko sam ti nema 50% momaka na tribini dok ne dobijemo nasu tribinu, pa tako i ljudi koji su radili na stranici.Ljudi koriste priliku zaraditi love, dok ne dodje taj dan .Nisu to ba djeca koja se skoluju ipak momci koji vec sada neki imaju i porodicu i moras malo da svatis to.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 avg 2010, 20:22

SaltCityAttack je napisao/la:care reko sam ti nema 50% momaka na tribini dok ne dobijemo nasu tribinu, pa tako i ljudi koji su radili na stranici.Ljudi koriste priliku zaraditi love, dok ne dodje taj dan .Nisu to ba djeca koja se skoluju ipak momci koji vec sada neki imaju i porodicu i moras malo da svatis to.
Rijesenje toga je pruzit priliku djeci kao sto sam ja (mislim srednja i to).Da uredjujemo stranicu moze se naci neko pouzdan.Valjda.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2010, 20:43

ma nije u tome fazon covjece, reko sam ti forumi su ba zlo i ne treba nam to koji ce ti qurac ba da pisu se gluposti ko i ovdje jeli?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 24 avg 2010, 21:16

Pozz ljudi,nisam tu zadnjih par dana,pa me zanima,da li ima sta novo u vezi Slobode,neka pojacanja i tako....
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 avg 2010, 21:19

s.s.lazio je napisao/la:Pozz ljudi,nisam tu zadnjih par dana,pa me zanima,da li ima sta novo u vezi Slobode,neka pojacanja i tako....
Vukomanovic na probi,dobar igrac,znat ce se vise dal ide ili ostaje u timu,nakon turnira u Pecuhu gdje ce SLoboda nastupat zbog pauze,koja slijedi zbog nastupa repke .. etooo ... :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 avg 2010, 22:08

SaltCityAttack je napisao/la:ma nije u tome fazon covjece, reko sam ti forumi su ba zlo i ne treba nam to koji ce ti qurac ba da pisu se gluposti ko i ovdje jeli?
Nije stvar u forumu vec u informacijama.Pocetna strana sajta FUKARE se ne uredjuje mjesec dana apsolutno slab info sto se tice nase grupe. :(

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2010, 00:49

stvarno si smor sto se tice toga majkemi... pa neces ni imati nikakve informacije o grupi na pocetnom dijelu sajta, sve vazne informacije su tamo gdje treba... ja sam naprimjer vidjeo slike protiv Zelje,a to sto one nisu ubacene na pocetnu stranicu to je nesto drugo.Nemoj se vise zamarati tim, jer meni se neda objasnjavati neke stvari.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 avg 2010, 01:02

i onda se cudom cude sto nas je 300 maximalno :roll: .....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 01:05

Aj jbt necemo sad citavu stranicu o sajtu .. Sloboda za 3 dana igra protiv Zrinjskog,da dadnemo neko svoje vidjenje meca itd.. :mrgreen: opusteno samoo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2010, 07:16

harry_90 je napisao/la:Aj jbt necemo sad citavu stranicu o sajtu .. Sloboda za 3 dana igra protiv Zrinjskog,da dadnemo neko svoje vidjenje meca itd.. :mrgreen: opusteno samoo.

u nedelju mi igramo protiv Zrinjskog
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 12:00

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Aj jbt necemo sad citavu stranicu o sajtu .. Sloboda za 3 dana igra protiv Zrinjskog,da dadnemo neko svoje vidjenje meca itd.. :mrgreen: opusteno samoo.

u nedelju mi igramo protiv Zrinjskog
Ja sam mislio da je subota,posto mi je neko to rekao,al haj nema veze,samo daj izvuci povoljan rezultat,oni danas igraju protiv Veleza i mozda cemo imati neke sanse,racunajuci na njihov umor nakon ovog meca .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 avg 2010, 13:08

Kada prestanu da u gostima igraju da ne prime gol nego da i zabiju onda se mozemo nadati sa gostovanja boljim rezultatima!
Mislim da se u gostima igra dosta kukavicki i da trba igrati ofanzivnije! :idea:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 avg 2010, 13:42

Probisvjet je napisao/la:Kada prestanu da u gostima igraju da ne prime gol nego da i zabiju onda se mozemo nadati sa gostovanja boljim rezultatima!
Mislim da se u gostima igra dosta kukavicki i da trba igrati ofanzivnije! :idea:
mani to ofanzivnije....kad god glavas kaze igramo ofanzivno mi izgubimo u gostima....ccccc.... :(

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 13:45

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Kada prestanu da u gostima igraju da ne prime gol nego da i zabiju onda se mozemo nadati sa gostovanja boljim rezultatima!
mani to ofanzivnije....kad god glavas kaze igramo ofanzivno mi izgubimo u gostima....ccccc.... :(
On uvijek govori idemo ofanzivno :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 avg 2010, 13:47

Frutek je napisao/la:
pa znam zato i kazem..ne pali vise to ofanzivno...treba kakva druga taktika...xD

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 14:04

Frutek je napisao/la:
Valjda nekad i to uspije,kad najavi ofanzivno prema golu protivnicke ekipe,a ne citavo vrijeme se branit,i napravit 1 sansu na mecu..Nasa mala prednost u ovom mecu moze biti i umor igraca Zrinjskog,posto oni danas igraju zaostali mec 1 kola protiv Veleza .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 avg 2010, 14:15

Ako ne znaju ofanzivno onda mora postojati recept kako se igra bunker! Nekada je Sloboda imala igrace za bunkera na strani u vrijeme Hatunica.
Za bunker treba stojati cvrso na sredini terena, a ne cekati samo pred sesnaest! Onda se uvijek desi da se pravi penal ili neki frljavi sut zavrsi u golu!
Sto se tice ofanzivnije igre ona ne dozvoljava onda ni protivniku dosta opustanja i srljanja prema golu.
Ipak bi se odlucio za napadacki fudbal, sa cvrstom i ostrom igrom u odbrani na granici dozvoljenog!
Da nisam igrao nekada ne bih znao koliko moze da cvrsta igra u odbrani da sputa protivnika.
Nije lako uci u duel sa igracem koji ne preza! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 avg 2010, 14:19

Probisvjet je napisao/la:Ako ne znaju ofanzivno onda mora postojati recept kako se igra bunker! Nekada je Sloboda imala igrace za bunkera na strani u vrijeme Hatunica.
Za bunker treba stojati cvrso na sredini terena, a ne cekati samo pred sesnaest! Onda se uvijek desi da se pravi penal ili neki frljavi sut zavrsi u golu!
Sto se tice ofanzivnije igre ona ne dozvoljava onda ni protivniku dosta opustanja i srljanja prema golu.
Ipak bi se odlucio za napadacki fudbal, sa cvrstom i ostrom igrom u odbrani na granici dozvoljenog!
Da nisam igrao nekada ne bih znao koliko moze da cvrsta igra u odbrani da sputa protivnika.
Nije lako uci u duel sa igracem koji ne preza! :mrgreen:
Ma slazem se jaku odbranu jos jacu, čvršću sa jednim brzim isturenim između napadača i veznog reda da "proleti" s loptom
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.