Safet Sušić - Pape

RiNo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RiNo » 24 avg 2010, 19:57

Sušić: Ne zovite me u goste, ni mene ni igrače
Znalo mi se desiti da zakasnim na sastanak jer me sretne neko ispred hotela od novinara

Nakon utakmice s Katarom na Grbavici neki bh. reprezentativci su našli opravdanja za vrlo lošu predstavu u činjenicu da je u bazi našeg A tima u hotelu Hercegovina bilo previše – gužve!

Gužvu u Hercegovni su pravili roditelji i rodbina igrača, prijatelji igrača, slučajni posjetioci i - novinari.

Iz tog je razloga selektor je danas obznanio kako na predstojećem okupljanju ima namjeru promijeniti pravila u bazi reprezentacije.

»Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ali ne želim više da dođem u situaciju da mi se igrači za lošu igru i loš rezultat pravdaju bilo čime, pa tako ni uslovima u kojima se pripremaju. Od utorka će se obraćanje medijima održavati isključivo prije treninga, dolazit čemo 15-tak minuta ranije. Poslije treninga igrači će se odmarati», kazao je Sušić.

Slektor je dodao i sljedeće:

»I, molim vas, ni mene ni igrače više nemojte zvati na gostovanje u emisijama poslije treninga i navečer. Znalo mi se desiti da zakasnim na sastanak jer me sretne neko ispred hotela od novinara. Nije uljudno da vas odbijem, vi radite svoj posao, pa sam tako nekada znao čekati i po 15 minuta da se uključim negdje na radio ili tv. Molim vas, poštujte to, tako će te nam puno pomoći», objasnio je Sušić.

Reprezentacija će treninge obavljati na stadionu Famosa u Hrasnici.
100% sportski i krajnje opušten potpis

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 20:05

Uuu, sad kad novinari opletu po Papetu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 20:08

VanBasten je napisao/la:Uuu, sad kad novinari opletu po Papetu.
Novinara koji gledaju svoj interes,govana,i ostalih smradova nikad nece nestati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 20:13

harishp je napisao/la:
Novinara koji gledaju svoj interes,govana,i ostalih smradova nikad nece nestati.
Problem je što mi takvih imamo na izvoz, čast rijetkim izuzecima.

Sjećam se za vrijeme Kodre i Bolića slične mjere su uvedene, prva sportska emisija koju sam gledao, mislim ona na Hayatu, odmah su ih oprali. Kao promašaj sedmice, minus sedmice, kako već im se zove ta rubrika.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 avg 2010, 20:20

sto se tica tih novinara i toga ,,zako i treba ,,nek se zna neki red u repci,, jednu stvar nesvacam kod Safeta,, ?? kaze nece zvati igrace koji neigraju npr. Muratovic i ako igra svaku utakmicu poluvrijeme,,,, a zove Rahimica koji igra na kapaljke,,ja cijenim Rahimica,,, ali mislim da se je trebao prije ovih kvalifikacija rijesiti obadvojice i traziti alternativu,,, ovako pobija sam sebe,,, :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 24 avg 2010, 20:22

Slazem se sa Susicem,kod nas to izgleda kao u cirkusu :)
Samo zelim poruciti kriticarima,da se cujemo nakon Luksemburga i Francuske,samo kritikujete a ne vidite koliko je mladih i novih igraca Pape doveo u reprezentaciju,vidjet cete pravu BH silu u kvalifikacijama!
Pozdrav ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 20:23

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Problem je što mi takvih imamo na izvoz, čast rijetkim izuzecima.

Sjećam se za vrijeme Kodre i Bolića slične mjere su uvedene, prva sportska emisija koju sam gledao, mislim ona na Hayatu, odmah su ih oprali. Kao promašaj sedmice, minus sedmice, kako već im se zove ta rubrika.
Mozes ti meni svirati cuni koliko hoces.I vikati da se od gljiva ludara dobro prca.Al ja cu radije onda argetu pastetu i jedan paradajz krhnuti,pa makar mora desanku sakic marnut.
Hocu reci ako tip dozvoli da se izmanipulise polupismenim i ocito zlobnim ljudima,nije ni vrijedan paznje isto kao i taj koji manipulise.
imamo takvih jadnika i na forumu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 20:24

Ja ne znam koji vam klinac Rahimić smeta. Jedini igrač uz Spahića koji nije podbacio ni u jednoj utakmici na kojoj je nastupao za reprezentaciju. Dok je tako, neka ga. makar i n eigro nikako u CSKA.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 20:27

harishp je napisao/la: Mozes ti meni svirati cuni koliko hoces.I vikati da se od gljiva ludara dobro prca.Al ja cu radije onda argetu pastetu i jedan paradajz krhnuti,pa makar mora desanku sakic marnut.
Hocu reci ako tip dozvoli da se izmanipulise polupismenim i ocito zlobnim ljudima,nije ni vrijedan paznje isto kao i taj koji manipulise.
imamo takvih jadnika i na forumu.
Ih, legendo :mrgreen:
Slažem se, kolega.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2010, 20:47

Napokon jedan normalan spisak !!!

Samo par razmiljsnja. Ovako je trebao izgledati spisak vec protiv Gane i onda bi ovi igraci bili istestirani i uuigravani u par utakmica.
Ovo mi se vise cini sada kao potez covjeka u panici i tapkanje u mraku nego dobro proracunat potez.
Ali nema veze , glavno je da su momci koji zasluzuju sansu pozvani....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 20:53

Scena 14/3 80 minut ulazi Rahimic pri rezultatu 1-0 za kiprane.
Za 10 minuta CSKA pozandara kiprane dadose dva gola i babo ruco.
Kao sto Pape rece,Rahimic je nesto neuporedivo.
Nije vam dosta sto nas je sa tim Baka handrio i stavljao Kerkeze i takve umjesto Rahimica,sad treba glumiti gumenu budalu,to jest satro pravednu.uostalom i Begovic nema minutaze pa bi po takvom trebali Sehica posto je u igri svih 90 minuta.
Sad sto jedan ide po londonu a drugi po Gradacu,Tuzli,Travniku na gostovanje.manje vise.
@kimbo a nisi kontao da sa onakvim odnosom nasih zvijezda bi ti testirani prvi otisli na led,i pali u zaborav vec davnih dana.bez obzira na njihov pokusaj zalaganja.to jest sagorili bi bez toga i da upalis vatru.
Znaci isprobalo se,sta je za skarta ide tamo,sta nije i opet se probaje.Jer ti niko ne garantuje da ce se svi pokazati u pravom svjetlu.Uostalom ova mladzarija je isprobavana cjelo vrijeme u mladoj repci,ili se to ko biva zaboravilo.
P.S tapkanje u mraku,covjeka u panici a pozvano najbolje sto se ima bas u pravom trenutku :shock: .Ko koga tu handri. :roll:
Moras se bolje organizirati,tanko ti to ide. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2010, 21:03

harishp je napisao/la:Scena 14/3 80 minut ulazi Rahimic pri rezultatu 1-0 za kiprane.
Nije vam dosta sto nas je sa tim Baka handrio i stavljao Kerkeze i takve umjesto Rahimica,sad treba glumiti gumenu budalu,to jest satro pravednu.uostalom i Begovic nema minutaze pa bi po takvom trebali Sehica posto je u igri svih 90 minuta.
Sad sto jedan ide po londonu a drugi po Gradacu,Tuzli,Travniku na gostovanje.manje vise.
@kimbo a nisi kontao da sa onakvim odnosom nasih zvijezda bi ti testirani prvi otisli na led,i pali u zaborav vec davnih dana.bez obzira na njihov pokusaj zalaganja.to jest sagorili bi bez toga i da upalis vatru.
Znaci isprobalo se,sta je za skarta ide tamo,sta nije i opet se probaje.Jer ti niko ne garantuje da ce se svi pokazati u pravom svjetlu.Uostalom ova mladzarija je isprobavana cjelo vrijeme u mladoj repci,ili se to ko biva zaboravilo.
P.S tapkanje u mraku,covjeka u panici a pozvano najbolje sto se ima bas u pravom trenutku :shock: .Ko koga tu handri. :roll:
De sroci sta si htio da kazes pa da ti mogu odgovoriti !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 21:06

Sroceno ti je vec odavno,po sto puta. :roll:
Ali nekom lakse ulazi metar nego centimetar ,u zavisnosti od organa..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2010, 21:11

harishp je napisao/la:Sroceno ti je vec odavno,po sto puta. :roll:
Get a life !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 21:13

kimbo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sroceno ti je vec odavno,po sto puta. :roll:
Get a life !!!
:lol:ofskroz
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2010, 21:35

PapeK ne papak nemoj tako :D
da hoce on pored reda pocet i rezultate i igru "uvodit".
Nadam se samo da pred Luxemburg nece bit guzva u hotelu inace nam se crno pise :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 avg 2010, 21:36

Nego kad smo vec kod papaka, nema ga izgleda na listi. :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 avg 2010, 21:48

"Papak" je moj vid tepanja nasem selektoru, tako da ne misle neki zaljubljenici u njegov lik i djelo da je nesto lose.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 avg 2010, 21:52

harishp je napisao/la:Scena 14/3 80 minut ulazi Rahimic pri rezultatu 1-0 za kiprane.
nevjerujem da je netko napisao nesto lose o Rahimicu,,, ovo sto si napisao za ovu utakmicu veceras,, to ama bas nista neznaci,,, jedno je samo jasno ovaj spisak je trebao napraviti jos protiv gane ili u krajnjem slucaju protiv njemacke,,,, a ne sad,,, da zamaze oci i tako ovi decki nece ici za Lux. Druga stvar sto me smeta je so jedno prica a drugo radi,,, kao Cirkan,,, kaze nece zvati igrace koji neigraju a zove Rahimica,, nije trebo to izjavljivati i stvar rijesena!!! ovako ispada neozbiljan a takve i slicne stvari mogu utjecati na ostale igrace,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 avg 2010, 21:57

Pa i ja tepam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: BigEM i 9 gostiju.