na koga tacno mislisjelle je napisao/la:Vrijeme je da tog pizdeka malog otjerate...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Taj brazilski ped er cic
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 14 jul 2017, 18:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Meni licno ubleha. Cini mi se da je navijac Juventusa, a da mu je Real u srcuFeldmarschall je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/b ... 07320.html
Boris zna da piše. Preporuke.
Ne znam je li ikada pogodio ko sta osvaja EPL, UCL, primera, a redovno pise pred pocetak svake sezone
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Nadam se da nije ugovor na duze od 6mjSlevinKelevra je napisao/la:Milanov prelazni rok me je natjerao da maloprije narucim HD Arene u Telemachu... nuff said.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Generalno, mozda i najatraktivnija liga za gledati, plus, konkurencija Juventusu postaje barem ozbiljnija. Isplati se.JuventinoVero je napisao/la:Nadam se da nije ugovor na duze od 6mjSlevinKelevra je napisao/la:Milanov prelazni rok me je natjerao da maloprije narucim HD Arene u Telemachu... nuff said.
Dobar posao za Juventus utopili 30godišnjaka za 40 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hajd nek jednom i od tebe procitam nesto pametno na ovoj temi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jel moguce da Saurman stane na stranu Juventusa, ali ovo je samo iz razloga da dokaze da Bonucci nikad nije bio WCSaurman je napisao/la:Dobar posao za Juventus utopili 30godišnjaka za 40 mil.
Gasi svjetla, ode sve u helac...
ako allegri dovede onog ublehaša ukupna cifra će spasti na 30 miliona, što je u današnjem fudbalu krađa za wc stopera koji može odigrati još bar 3-4 sezone na vrhunskom nivou.
a i od velike važnosti je bilo dovesti jednog takvog igrača u milan, ne samo sa igračkog aspekta.
a i od velike važnosti je bilo dovesti jednog takvog igrača u milan, ne samo sa igračkog aspekta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
A sta cemo ako MdS pokaze nivo koji je pokazao dok je Allegri bio u Milanu. Hoce li onda biti kradja Bonucci ili De Sciglio?
Sada je Bonucci kradja a da li ce Siljo to biti ostaje da vidimo
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
ok, ali kakve to veze ima sa ovim što ja pričam? 
šiljo je mrtvi prosjek i već u određenim godinama kada se više ne može izvlačiti na mladost i neiskustvo tako da ima 1% šansi da vaskrsne u kvalitetnog igrača, ali za desetak miliona je ok posao jer može biti solidan za rotacije.
i da ti budem iskren zaboli me nježnik šta će od njega ispasti, milan sad ima dva beka koji su za par klasa bolji.
win win za sve strane.
šiljo je mrtvi prosjek i već u određenim godinama kada se više ne može izvlačiti na mladost i neiskustvo tako da ima 1% šansi da vaskrsne u kvalitetnog igrača, ali za desetak miliona je ok posao jer može biti solidan za rotacije.
i da ti budem iskren zaboli me nježnik šta će od njega ispasti, milan sad ima dva beka koji su za par klasa bolji.
win win za sve strane.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako je Conti za par klasa bolji od bilo koga onda stvarno...
MdS ne zeli produziti ugovor i to je jedan od razloga sto ga Milanezi ovoliko omalovazavaju. On ni u Juve ne dolazi biti prvi bek jer je to mjesto rezervisano za nekog novog Danija, samo mladjeg.

Namirisao LP.
Nego deff se seria a vraca tamo gdje joj je mjesto,opet pocinju dolaziti igraci i klubovi mogu ponuditi bolje ugovore,ako Roma uspije dovesto Mahreza bice to isto odlican transfer
Deff ce biti zanimljivo pratiti prvenstvo ove sezone
Deff ce biti zanimljivo pratiti prvenstvo ove sezone
conti i rodriguez su miljama ispred njega, po svakom aspektu.BuffonGigi je napisao/la:Ako je Conti za par klasa bolji od bilo koga onda stvarno...MdS ne zeli produziti ugovor i to je jedan od razloga sto ga Milanezi ovoliko omalovazavaju. On ni u Juve ne dolazi biti prvi bek jer je to mjesto rezervisano za nekog novog Danija, samo mladjeg.
jest, baš ga omalovažavamo jer neće potpisati ugovor, a ne zato što igra kao qurac zadnjih 5 godina.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
S kakvim letvama je igro u odbrani nije ni cudo sto je on posto letva....
Šiljo je uvijek bio letva. Dobro se sjećam onog momenta kad je stupio na scenu i nije se mogao ružan post napisati na ovom forumu ili bi se označili kao ljubomorni. I tada sam mislio o njemu da je mediokritet, u krajnjoj liniji novi Santon koji je bio Ronaldo za njega u tim godinama. Čovjek je 92 godište i nije nikada pravilno centrirao u karijeri.
Neki poseban level.
Isto tako, i mali Donnaruma se precjenjuje, ali o pustimo da vrijeme kaže. Mnogi se upecaju na godine.
Isto tako, i mali Donnaruma se precjenjuje, ali o pustimo da vrijeme kaže. Mnogi se upecaju na godine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mislio sam da sam jedini koji tako misli.Pogba je napisao/la:Isto tako, i mali Donnaruma se precjenjuje, ali o pustimo da vrijeme kaže. Mnogi se upecaju na godine.
embrace the chaos
on za 5 godina u milanu nema NIJEDNU čistu asistenciju, onih 4-5 koje je nakupio dosad su nafakaški pasovi prvom igraču do sebe koji je opalio van šesnaeterca.
pa činjenica je da je rastao u nezdravom i lošem okruženju, ali kvalitetan igrač se makar za zehricu izdvoji iznad ostalih i pokaže individualne kvalitete, konkrektno kao bek kod kojih se danas gleda defanziva, brzina, dribling, ubačaji itd.
on nema ništa od toga niti je kad pokazivao naznake istih, a koliko vidim po njegovom stavu ni ne trudi se unaprijediti igru.
gigi je vanserijski talenat, ali može biti wc igrač samo ako ostane čist u glavi.
pa činjenica je da je rastao u nezdravom i lošem okruženju, ali kvalitetan igrač se makar za zehricu izdvoji iznad ostalih i pokaže individualne kvalitete, konkrektno kao bek kod kojih se danas gleda defanziva, brzina, dribling, ubačaji itd.
on nema ništa od toga niti je kad pokazivao naznake istih, a koliko vidim po njegovom stavu ni ne trudi se unaprijediti igru.
gigi je vanserijski talenat, ali može biti wc igrač samo ako ostane čist u glavi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.