FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 14 jul 2017, 23:31

kaladze je napisao/la:Prema trenutnom igrackom kadru nama bi vise odgovarao dolazak igraca tipa Ordagic nego Stojcev jer na Milosovoj poziciji mogu igrati Rahmanovic i Velkoski.
Ordagic ti nece u Sarajevo jer ne zeli.Kaze losi odnosi sa navijacima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2017, 23:43

Ma vala da hoće negdje otići da se priča o njemu završi, svaki prelazni rok negdje ide a na kraju ostane u Tuzli.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 14 jul 2017, 23:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Čitam ovi kamenjari iz lištice sutra odmah igraju prijateljsku sa ovim iščapljine, a sinoć u Škotskoj igrali, još imaju solidaj broj jačih utakmica u nogama, pa se sjetim ovih naših jadnika (Liivak, Herić, Lelić..) koji ni sami ne
znaju kad su zadnji put igrali neku utakmicu.

Mene zanima, da li će kad utakmica u "našem" kampu biti otvorena za javnost tj. da su navijači dobrodošli da pogledaju jednu od rijetkih utakmica gdje se ne čupa kosa sa glave i ne piju leksaurini na poluvremenu i zašto je uvijek prijateljska u kampu zatvorenog tipa, zašto su uvijek navijačima vrata zatvorena?
Pazi da ti neko ne odgovori. :rol:
Ovo je stvarno sranje sa zatvorenim utakmicama...pogotovo je ono u Travniku bila smijurija, na kraju je mogao doci ko je htio i jos objavljujemo isjecke sa zatvorene tekme. Fakat smo genijalni :mrgreen:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 23:59

Najvrijedniji igrači Premijer Lige BiH u ovom trenutku:

Nemanja Bilbija 850.000€
Kenan Pirić 800.000€
MARKO MIHOJEVIĆ 700.000€
Amer Ordagić 700.000€
Josip Ćorić 650.000€

Da smo imali normalne ljude u Klubu sad bi prva četvorica bili naši igrači!
Bilbija je bio naš, al' nam nije valjao jer jednostavno ne koristimo mozak!
Pirić nam je preskup, a nismo svjesni da se može uzeti preko 500.000€ za njegov transfer u budućnosti.
Ordagić bi bio prevaga na terenu, a Željo/Zrinjski nude bolje uslove, pa sramota.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 jul 2017, 00:13

Siguran sam da je zatvorena utakmica u Butmiru iz razloga da prisutni na onoj tribini ne bi dobacivali i postavljali Čali i Ziji neugodna pitanja kao npr. šta je sa kapitalnim pojačanjima na Koševu ili hočemo li se boriti za titulu, a strah me i pomisliti šta bi se govorilo i dobacivalo pojedinim igračima

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 jul 2017, 00:15

ovo sa spominjanjem ordagića postaje morbidno

VVVBK

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jul 2017, 00:19

fks74 je napisao/la:
kaladze je napisao/la:Prema trenutnom igrackom kadru nama bi vise odgovarao dolazak igraca tipa Ordagic nego Stojcev jer na Milosovoj poziciji mogu igrati Rahmanovic i Velkoski.
Ordagic ti nece u Sarajevo jer ne zeli.Kaze losi odnosi sa navijacima.
Ne.valja lagati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2017, 01:18

Historicar je napisao/la:Siguran sam da je zatvorena utakmica u Butmiru iz razloga da prisutni na onoj tribini ne bi dobacivali i postavljali Čali i Ziji neugodna pitanja kao npr. šta je sa kapitalnim pojačanjima na Koševu ili hočemo li se boriti za titulu, a strah me i pomisliti šta bi se govorilo i dobacivalo pojedinim igračima
Ma jok, uvijek je zatvoreno ovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jul 2017, 01:28

Koji su ciljevi za narednu sezonu, tj. ovu koja je vec pocela?
Jel cilj titula prvaka, finale kupa, osvajanje kupa. Cilj izlazak u Evropu? Pa kad izađemo u Evropu, reci ce okrecemo se prvenstvu...A mozda je i cilj pobjeda na derbiju, jer reče Cala ili Zijo da je pobjeda na derbiju kao da su titulu osvojili...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 15 jul 2017, 01:34

Cali je zadnji vezni sveta pozicija,pa i on je tu igrao,tako da on to mjesto dusom osjeca vise nego bilo koje drugo. Stvarno kad se covjek malo zamisli ne moze se oteti utisku da se radi o strogim amaterima koji su tu kao iz hobija kojeg opet jako dobro naplacuju za nase prilike.
Ja vece anemije se ne sjecam, da ne navodim sad neke teske trenutke i crne rupe po klub iz daleke proslosti.
Ovo je da te Bog mili sacuva na sta ovo sve vise lici,i prema cemu idemo. Evo samo ovaj detalj da je potpuno izgubljena sinergija izmedju kluba i navijaca. Pa sve vam j.ebem zivo i mrtvo jel to vas nekolicina u klubu vise voli taj isti klub od cijele navijacke armije,i od nas ga trebate spasavati da morate utakmice zatvarati??????
Ahh,da,ovo vise i nije nas klub!
Ljudi izbaceni smo iz kluba,samo toga jos svjesni nismo.

Ove ne racunam sto kontaju da jos uvijek imaju ono Sarajevo.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2017, 02:00

Kad Cala upise 13(15) bodova u prvih 5 kola bit ce druga prica. :mrgreen:
Ako izuzmemo njegovu tvrdoglavost u pojedinim tekmama i sagledamo komplet rezultate od njegovog dolaska (izuzev Zarije) i igracki kadar kojim je raspolagao mozemo reci da je dobro odradio svoj posao. Volio bih i ja da se Kodro vrati ali okaci to macku o rep. Ko drugi da nas vodi i za koliko para? Husrefa ne bih volio gledati.
Prva 2,3 kola ce odrediti Mehmedovu sudbinu.

Pustite Bekica na miru, boljeg lijevog beka u ligi nema...pravi borac i trkac. Centrirati se nauciti moze, samo to Cala treba isforsirati, ili ako ne moze, pa postoje i druge metode kako po boku biti opasan naprijed.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jul 2017, 02:26

hurem je napisao/la:Kad Cala upise 13(15) bodova u prvih 5 kola bit ce druga prica. :mrgreen:
Ako izuzmemo njegovu tvrdoglavost u pojedinim tekmama i sagledamo komplet rezultate od njegovog dolaska (izuzev Zarije) i igracki kadar kojim je raspolagao mozemo reci da je dobro odradio svoj posao. Volio bih i ja da se Kodro vrati ali okaci to macku o rep. Ko drugi da nas vodi i za koliko para? Husrefa ne bih volio gledati.
Prva 2,3 kola ce odrediti Mehmedovu sudbinu.

Pustite Bekica na miru, boljeg lijevog beka u ligi nema...pravi borac i trkac. Centrirati se nauciti moze, samo to Cala treba isforsirati, ili ako ne moze, pa postoje i druge metode kako po boku biti opasan naprijed.
Strah me druze da ne bi upropastio i ovu sezonu. Ja cu reci ponovo hvala mu za onaj niz, u kojem smo, ruku na srce, imali i srece, hvala mu i na pobjedi na derbiji, al brate treba biti realan i reci da je to vrhunac njegov. Izgubio je kup, izbacise nas iz evrope od nekih amatera...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jul 2017, 03:48

PitarBordo je napisao/la:Ja bih najviše volio sad da mi ovaj projekat proleti i da dignem keš i otkupim Klub. Realno se čini kao dobra investicija, ali pazi - problem je što je sad cijena FK Sarajeva 4-5 puta veća nego što doista vrijedi u ovom trenutku (koeficijent, uređenost, (ne)zakon o sportu)..
Hoces ostati na forumu i slusati nase savjete :pray:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jul 2017, 03:52

skoroalen je napisao/la:Može Čala ostat do kraja sezone i dignut titulu al šta će bit bolje? Koji je Murinjo krah sa Chelseajem doživio zbog forsiranja istih igrača i tvrdoglavosti? Čala je bio najbolji trener sezone jer je Čala došao u brod koji tone i zakrpio rupe, i doveslao do obale. E sad kad je trebalo da napravi svoj brod i pošalje ga na pučinu, on opet ovaj šuplji šalje i to mu je jarbol slomljen. Pa džaba nama i Stojčev, ma ne Stojčev, džaba nam i Iniesta da dođe kad će se lopte bacat na Bekića a on gađat Ahmetovića (a pogodit ložu na zapadu). Džaba Ordagić na zadnjem veznom kad se neće koristit kako treba, i kad će opet 90% napada ići na krila gdje će ili Crnkić pokušat kroz trojicu i izgubit loptu, ili Almir pogodit' ložu. Po meni je Čala loš trener jer nema plan B, nema neku drugu zamisao u glavi. Slijepo se drži svog sistema koji bi mogao proći u Vitezu al' ne i u Sarajevu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
nema, to je to :tokralju:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 jul 2017, 05:15

Gledam sad ovaj Borjan strasan golman, brani za Kanadu protiv Hondurasa, drugi golman Ludogoretsa, kosta 1,8 miliona eura, a kako mu je malo falilo da dodje sa Benkom u paketu. Kakvog bismo golmana imali.. Dogovorili sve uslove bili i doslovno na putu do Sarajeva mu ponude ugovor Bugari. :plac: :plac:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 jul 2017, 06:23

Fk Sarajevo je u proslosti imalo i mnogo losijih a i boljih ekipa.Medjutim atmosfera nikad losija. Za atmosferu smo dobrim dijelom krivi i mi navijaci, nikad se nije psovalo sa tribina kao sada. Ne mozemo biti navijaci samo kada ekipi ide dobro. Proslu sezonu smo zaredali 10 pobjeda opet raja nije bila zadovoljna, te ne valja ovo , te ne valja ono. Poslije niza pobjeda, prvi kiks pola raje ne dodje na utakmicu. Mozete mi sada pisati sto god hocete ali mi nismo pravi navijaci. Susic i ostala raja su imali losih utakmica ali im se nije psovalo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 jul 2017, 08:22

pravi navijaci vole SARAJEVO i bodre ga i kad mu lose ide..za SARAJEVO se navijalo i kad se borilo za opstanak..SARAJEVO nije tan, ilija, said ili bilo koji pojedinac, SARAJEVO je svetinja..zato svi na kosevo kad igra SARAJEVO..
Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 15 jul 2017, 08:24, ukupno mijenjano 1 put.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jul 2017, 08:22

Jos 6 dana za registraciju igraca .... Sve bi se trebalo iskristalisat u ovih 6 dana .... jos uvijek se nadam pojacanjima ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 15 jul 2017, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 jul 2017, 08:27

Logicno da nismo pravi navijaci. Pravi navijaci su Horde zla koje 90+ min pjevaju i daju podrsku. Druga vrsta navijaca su oni koji su prerasli Sjever i odu mirno na istok/zapad i gledaju. Treca vrsta navijaca (tacnije gledatelji) su obicni simpatizeri koji dodju s vremena na vrijeme, kad je atmosfera dobro i sl.
I na samom dnu su pljuvaci i hebaci koji dolaze da se istresu i da se frajerisu pljuvanjem i ismijavanjem (konstantnim) po svemu sto ima veze sa FKS. Nema granice.
Za ove zadnje nema lijeka, prosle godine su dokaz za to, od sampionske do danasnje garniture u Klubu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 15 jul 2017, 08:32

Nama su Edis i ekipa podobro pomjerili centar ravnoteže svojim izjvama o grupi LE, Bosanskom Dinamu i ostalim glupostima

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: prijeratni mangup i 21 gost.