Yucca je napisao/la:Upravu niko ne moze oprati da najbolje igrace prodajemo za sicu,a kad mi dovodimo upola losijeg igraca moramo ga masno platiti
Jednostavo ne znamo se postaviti prema igracu koji zeli ici tj mozes ici ali za masnu sumu,a ne cim neki igrac izrazi zelju da ide mi kazemo nije problem necemo se previse bazirati na cijenu bitno da igracu ugodimo da on rahat ode

Hajde baš bih volio konkretne primjere ovoga:"najbolje igrace prodajemo za sicu,a kad mi dovodimo upola losijeg igraca moramo ga masno platiti".
Italia je napisao/la:Ma sta imas kontat jarane, ako je iko ikad upravu branio to sam ja. Al dat NAJBOLJEG STOPERA SVIJETA ZA PISLJIVIH 40 MILIONA, CIRKUS. Nit nam sta znace te pare, nit bi sta izgubili da ga dogodine prodamo za 30-ak miliona (jer ima govor do '21). Nekakvi Stones i Luis vise placeni, a mi rivalu poklanjamo igrace.
Trebaš skontati za koga navijaš i da je takva politika uvijek bila i bit će. To je njihov način da uvijek održe motivaciju i svježu krv za nove pobjede. Poređenje sa drugim klubovima i situacijama ne ide. Ovo je njihov izbor i nije ovo prvi haber o tome, otkud odjednom šok za nešto što je uvijek bilo pravilo.
Najbolji stoper svijeta ima preko 30 godina, posvađao se ne samo sa trenerom nego i sa veteranima u svlačionici do tačke da su oni tražili da ode (Marchisio, Barzagli, Mandžo) i bukvalno je zaključao svaku drugu opciju osim jedne, koliko teško je to shvatiti?
Kako ne bi izgubili, frajer je počeo marisati djecu po svlačionici, niko osim Buffona ga nije pozdravio po odlasku, trener postavio ultimatum ja ili on.
Prestanite projicirati svoje lične želje i emocije na klub koji je uvijek vođen kao biznis.