FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2017, 08:40

Sumnjam da I Cala ne bi bio sretan ,da mu dodje zadnji vezni,al ocito da se nema para.I sam je trazio od uprave il Tonics,Petraka ,Ordagica da mu se jedan dovede.Od napadaca Obradovica.
Ono sto mu ja zamjeram ,sto ne smije nista javno da kaze sta mu je uprava,a sta ne od zelja ispunila.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jul 2017, 08:44

Ma nek' priča ko šta hoće al i to psovanje s istoka je preuveličano. 90% domaćih utakmica sam išao, sve osim Zrinje i Viteza bio na istoku, i nikad nisam čuo neko grupno psovanje i zviždanje do utakmice sa Zariom. Raja na poluvremenu uglavnom zviždi i psuje sudijama (kao i u toku utakmice) dok igračima ponekad neko nešta dobaci al' više šaljivo, da nasmije raju, i to je to.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2017, 08:44

amypitar je napisao/la:Sumnjam da Cala ne bi bio sretan ,da mu dodje zadnji vezni,al ocito da se nema para.I sam je trazio od uprave il Tonics,Petraka ,Ordagica da mu se jedan od njih dovede.Od napadaca Obradovica.
Ono sto mu ja zamjeram ,sto ne smije nista javno da kaze sta mu je uprava,a sta ne od zelja ispunila.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jul 2017, 08:46

amypitar je napisao/la:Sumnjam da I Cala ne bi bio sretan ,da mu dodje zadnji vezni,al ocito da se nema para.I sam je trazio od uprave il Tonics,Petraka ,Ordagica da mu se jedan dovede.Od napadaca Obradovica.
Ovo jedino treba i niko mu A nebi rekao, ono cisto da se zna ko je pobacio ... Prosli prelazni rok je bio u najmanju ruku kriminalan i nismo zbog Cale popusili trofeje nego nikog brate nisi doveo ... i nemozes izjavit da si zadovoljan kad se na igri vidi da nisi i da nesto nije udure ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jul 2017, 08:48

Crnkić napušta Sarajevo?

Ovaj 24-godišnjak će karijeru nakon odlaska nastaviti van granica naše zemlje, a u toku dana se očekuje službena potvrda od strane kluba. Crnkić je u karijeri igrao za Michigan Bucks, Jablonec, Znojmo, te Slovan iz Bratislave. Prethodna sezona mu je bila jedna od najboljih u karijeri, te je u 34 utakmice za Sarajevo postigao 11 pogodaka uz pet asistencija.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2017, 09:07

Historicar je napisao/la:Siguran sam da je zatvorena utakmica u Butmiru iz razloga da prisutni na onoj tribini ne bi dobacivali i postavljali Čali i Ziji neugodna pitanja kao npr. šta je sa kapitalnim pojačanjima na Koševu ili hočemo li se boriti za titulu, a strah me i pomisliti šta bi se govorilo i dobacivalo pojedinim igračima
:lol: :lol: :lol:
E sta se sve nece procitati :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jul 2017, 09:38

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2017, 09:55

Svi u Butmir :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2017, 10:25

DBR1987 je napisao/la:Crnkić napušta Sarajevo?

Ovaj 24-godišnjak će karijeru nakon odlaska nastaviti van granica naše zemlje, a u toku dana se očekuje službena potvrda od strane kluba. Crnkić je u karijeri igrao za Michigan Bucks, Jablonec, Znojmo, te Slovan iz Bratislave. Prethodna sezona mu je bila jedna od najboljih u karijeri, te je u 34 utakmice za Sarajevo postigao 11 pogodaka uz pet asistencija.
Hajde idi vise nesreco bozija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 jul 2017, 10:48

skoroalen je napisao/la:Ma nek' priča ko šta hoće al i to psovanje s istoka je preuveličano. 90% domaćih utakmica sam išao, sve osim Zrinje i Viteza bio na istoku, i nikad nisam čuo neko grupno psovanje i zviždanje do utakmice sa Zariom. Raja na poluvremenu uglavnom zviždi i psuje sudijama (kao i u toku utakmice) dok igračima ponekad neko nešta dobaci al' više šaljivo, da nasmije raju, i to je to.

O psovanju i pritisku najviše pričaju navijači koji su fizički daleko od Sarajeva. Epizodno navrate na koju tekmu, pa im se uklopi ta priča. To je možda i najveći mit na našem stadionu.
Samo Saraj'vo.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 15 jul 2017, 10:52

On se isprovaljivo' sto jest jest, samo nije on ni prvi ni posljednji ko je imao takav period pa proigro' a ni toliko los igrac (posebno u kontekstu nase lige) da bi sad trebalo slavit sto ide... Konkretno , mi za njega nemamo zamjenu ni na mapi, i prakticno njegovim odlaskom postajemo igracki jos slabiji. Previse i prebrzo mi dizemo hajku i donosimo zakljucke o igracima a svi se busamo u prsa nekom navodnom zeljom za kontinuitetom i sistemskim radom. To sto ko bajagi zelimo i ovo sto radimo ne ide zajedno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 jul 2017, 10:57

PitarBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma nek' priča ko šta hoće al i to psovanje s istoka je preuveličano. 90% domaćih utakmica sam išao, sve osim Zrinje i Viteza bio na istoku, i nikad nisam čuo neko grupno psovanje i zviždanje do utakmice sa Zariom. Raja na poluvremenu uglavnom zviždi i psuje sudijama (kao i u toku utakmice) dok igračima ponekad neko nešta dobaci al' više šaljivo, da nasmije raju, i to je to.

O psovanju i pritisku najviše pričaju navijači koji su fizički daleko od Sarajeva. Epizodno navrate na koju tekmu, pa im se uklopi ta priča. To je možda i najveći mit na našem stadionu.
Ima nas mnogo sto zivimo van Sarajeva a bili smo na vise utakmica nego prave sarajlije. Neko ko nije na utakmici ne moze ni znati da se psuje, vjeruj da se psuje itekako se psuje.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jul 2017, 10:57

MortemHz je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Crnkić napušta Sarajevo?

Hajde idi vise nesreco bozija
Meni je nejasno kako ce ovo proc sad sve .... On je ugovorom vezan jos godinu dana ... i sto je najgore on je meni dobar igrac ....
Sad druga stvar nesto mi prebrzo "ode vani" jel fulio namjerno penal za slobodne papire ... ja ga bez ostete nebi pustio nikad ....

Leon Benko

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 jul 2017, 11:06

Nama igraci samo odlaze, a niko ne dolazi. Ovo je zivi cirkus.

I onda nekakva prica o tituli, o Evropi. Vidicemo mi qurac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2017, 11:12

fks74 je napisao/la:

Ima nas mnogo sto zivimo van Sarajeva a bili smo na vise utakmica nego prave sarajlije. Neko ko nije na utakmici ne moze ni znati da se psuje, vjeruj da se psuje itekako se psuje.
Vjerujem da ste bili na vise utakmica jer ovdje pravih sarajlija vise i nema, veoma mizeran broj. Sad zavisi kako ko gleda na to ali to je tako nazalost. Imam mnogo na ovu temu da kazem ali nema veze sad, nije ni bitno. Drugo, psuje se ali ne bas organizovano, uvijek ces naci 5-6 ljudi koji kaze e J*** ti ovo e J*** ti ono ali ne mozes to vala porediti sa necim vecim. Svako se iznervira nekad. Opsujes i kuci nesto, kad si vani.. ali to ne znaci da ti stvaras nekome pritisak jos pogotovo kad samo ti to radis ili par ljudi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 15 jul 2017, 11:22

cini mi se da crnkic ima duplo bolju statstiku od duljevica!?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2017, 11:23

Kad covjek tebe slusa, ispade da smo mi navijaci na stadionu male mace.. Sutino i aplaudiramo...
Daj bgti....

Na stadionu, pogtovo istoku, se itekako psuje i yebe sve sto se moze yebati...
Nema potrebe da pokusas to da osporis, jer neces moci...

Ja sam se na stadionu porjeckao jer je budala **** cali mater neposredno nakon sto je ostao bez iste...

Psuje se i ima pritiska, a to sto se prije shvati da ce ga uvijek biti prije cemo se pomiriti sa tim

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2017, 11:27

Valentin Ilijevski jacamo tim za iducu sezonu .
6 igraca otislo
2 igraca dosla
:beba: :hmmmmm: :crazy:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2017, 11:32

bordobijeli je napisao/la:Valentin Ilijevski jacamo tim za iducu sezonu .
6 igraca otislo
2 igraca dosla
Pa sami ste rekli(prosle sezone) da je ovo skupina najvecih amatera..
Zar Ilievski ne radi dobru stvar tjeranjem tih najvecih amatera u hiatoriji FKS? :beba:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jul 2017, 11:39

Zip je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Valentin Ilijevski jacamo tim za iducu sezonu .
6 igraca otislo
2 igraca dosla
Pa sami ste rekli(prosle setone) da je ovo skupina najvecih amatera..
Zar Ilievski ne radi dobru stvar tjeranjem?? :beba:
Ma dobro mi uvijek tjramo to nista novo nije . al samo nasi strucnjaci mogu produziti s Iveticem ,duge ugovore dati Novakovicu ,Saidu a pustiti kovacevica,duljevica,catakovica,kapica . dovedu Livaka i Lelica u zimskom roku ko pojacanja odigraju 30 min zajedno . cirkus kolorado smo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, AuroraBorealis, belosevic23, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, sekac, ubipara i 81 gost.