Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PiazzaGrande

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jul 2017, 21:19

Je li istina da je savez prolongirao odluku o smanjenju broja stranaca za sljedeću sezonu?
Ako jeste, svaka čast... :salut:
A bilo bi bolje da ni sljedece sezone ne primjenjuju ovo pravilo, ali hajde, i ovo je nesto...ako je istinita informacija.
Volim te bola'!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 jul 2017, 10:47

Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 11:37

RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Dok se ne proda Ordagić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jul 2017, 12:15

RollingPaper je napisao/la:Do kad zvanično traje prelazni rok naše lige? Ima li neko info?
Do sljedeceg petka.
Nakon toga se mogu dovesti samo igraci koji su do tada imali ciste papire. Ako je neko npr. raskinuo ugovor 25. jula, mora cekati zimu za registraciju.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 14 jul 2017, 14:35

MortemHz je napisao/la:
Signore je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Cetrdesetih brate.. :D ja ovo jos nisam vidio u svijetu fudbala nikada, mozda jedino Beograd.
Da te citiram 'najvece fasisticko orgijanje ikada zabiljezeno u historiji fudbala'. Znaci historiji. Nisi rekao od kad si se rodio nego historiji tako da pogledaj malo Njemacku ili Talijansku ligu tih godina (mada oni znaju cirkusirati i dan danas), pa cak i onu sto se igrala na nasim prostorima :mrgreen: Sirokobrijezani nisu napravili nista sto je najgore u historiji, ali na nasim terenima bi mozda moglo proci kao najveci ispad. Ne znam sad kakva je atmosfera vladala krajem devedesetih i pocetkom 00-tih u onim doigravanjima i slicno :mrgreen:
A dobro pa nisam uopste mislio na to tih godina jbt :D ja ti kazem da onako jos nesto nisam vidio u zadnjih 20-30 godina da ne budes bukvalac opet :urnebes: pratim citav svijet i ovo je najgore sto je ikada bilo po meni, mozda eventualno 1-2 primjera da navedem ako se sjetim ali nije nista na ovom nivou bilo a za manje stvari su se klubovi bodovima kaznjavali, naravno, u normalnim drzavama. Ako se sjetim javit cu ali sumnjam, jedino Beograd. Sve u svemu, širokobriježani su odlicno prosli.
Hajde ne mlati bez veze, na utakmicama Lacia u Rimu je bilo na desetine puta više sličnih incidenata.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jul 2017, 23:43

GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.
Sve će biti na Moja TV i BHT1.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 jul 2017, 09:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Sta na kraju bi sa ovim hocrli bit na Areni ista utakmica ?
Koliko sam ja informisan neće uopšte biti prijenosa utakmica na Areni.
Sve će biti na Moja TV i BHT1.
**** im moja tv mater...zato nam liga i jest cirkus,pola ljudi te prenose utakmica nece moci gledati ccc
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jul 2017, 12:12

Bh telecom hoće da uzvrati udarac Telemachu za SK i dogovor sa Arenama. Ne bi me cudilo da u budućnosti bude pravilo kao u CG gdje će u određenim intervalima termini za strani nogomet biti zatamnjeni, a prenosit će samo BHPL.
Sabrine mi moje!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 15 jul 2017, 12:56

Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 16 jul 2017, 01:04

GradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je to
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2017, 11:35

vivaILchelik je napisao/la:
GradKamena1 je napisao/la:Ma boli me **** za strani nogomet,ali ne k omoguce da gledam nase prvenstvo normalno.
Ma nek' uvedu 1-2KM prijenos na webu njihovom i to je to
To bi bilo predobro, ali je prejeftino da bi postalo istinito. U Hrvatskoj kad su uveli Pay-Per-View cijena je bilo 40 do 60 kuna, tj. 10 do 15KM. Mislim da bi bilo previse dati 20 do 30KM mjesecno da gledas samo gostujuce utakmicu svog kluba, a jos uzmi u obzir da bi netko pogledao i drugi klub pa se ta cifra dize mozda i preko 50KM mjesecno pa je puno isplativije uvesti MojaTV.

Nama gledateljima PL trebaju ponuditi mogucnost kupnje online paketa, da mozemo otkupiti cijelo kolo, pet kola, polusezonu ili sezonu uz mogucnost placanja na rate i slicno. Vecina ljudi bi pronasla neku racunicu i gledala ligu. Dio bi bio nezadovoljan, a to je sasvim logicno i normalno s obzirom da bi bilo nezadovoljnih i da sve moguce BH televizije prenose sve utakmice. I tad bi se netko nasao kome nije po volji.

Ja npr. nemam mogucnost da uvedem MojaTV, kao ni HomeTV ili bilo koju televiziju za koju treba telefonski priljucak, jer ga jednostavno nemam. I meni je jedina opcija da gledam Moja TV online.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 16 jul 2017, 14:38

Moja tv stagnira, to je ocito. Nemam pojma zasto, al' nije na dobrom putu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jul 2017, 16:01

Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 16 jul 2017, 16:14

Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 17:22

Beduin je napisao/la:Zbog obaveza nisam upratio, sta je sa Stevanovica I Duljevica, jesul produzili ugovore ili su ponovo nasi klubovi izvisili I izgubili ogromne pare od moguceg transfera?
Ne mijenjamo stare navike :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jul 2017, 06:31

Sabinho je napisao/la:
Ne mijenjamo stare navike :kafa:
Sta se onaj jazavac Belmin gore smije? Pitam jer nisam stalno na netu pa nisam upratio, znaci obojica idu bez obestecenja? Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jul 2017, 14:14

Bravo za takmicarsku komisiju .Susret Sarajevo-Zrinjski sa nedjelje prebačen na subotu.Trebali su na petak .U HNL-u timovima koji igeaju europu susrete prebace na ponedjeljak a kod nas na subotu.Znači odmah su nam dali do znanja da ce nas na sve načine yebavat ove godine,svaka im čast.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 jul 2017, 14:17

Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ALOBOLA » 17 jul 2017, 14:25

arelinho je napisao/la:Ko da ćete se umoriti protiv Maribora pa vam smeta što je meč u subotu.
Savez pretpostavlja da cemo proci Maribor pa onda nam daju dan vise pred trece pretkolo
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 jul 2017, 14:31

Ja kontao da će možda biti i odgoda utakmice za ove u europi ako se prodje dalje, al nakon ovoga, nein :lol:
NK Široki Brijeg

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.