AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2017, 19:00

ma leo je već gotovo maltene sve završio, pretpostavljam da sutra ujutru odrađuje drugi dio ljekarskog i zvanično potpisuje ugovor uz triple handshake naravno :mrgreen:

za to vrijeme, hudnik biglia nije čak ni poletio iz rima :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 14 jul 2017, 19:13

:lol: Sigurno ce Biglia zvati Lea da ga pita kako se zavrsi transfer u jednom danu
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2017, 20:26

opet je postao aktuelan morata :mrgreen:

imam dojam da nas čeka neka bomba na kraju u vidu aube ili morate, eventualno belotija.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 jul 2017, 20:36

Da, Morata. Navodno bi novi kapiten trebao imati kljucnu ulogu pri eventualnom transferu. Jer je u sjajnim odnosima sa Moratom. Koga god da dovedu u napad nije toliko ni važno, kad na ostalim pozicijama imas sjajne igrace. Cak i da Bacca ostane, zajedno sa Silvom i Cutroneom su dobra rješenja.

Kakvo ljeto, kakva pojačanja :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2017, 20:43

Sad lagano prodati jos kojeg igraca i mozda dovesti nekoha za klupe i lagano i na miru cekati pocetak sezone

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jul 2017, 20:55

Treba pratit ovog caldaru i rugani kako ce se razvit, pa uzet kad bonucci ostari :rol: :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2017, 21:19

:crazy:
slika

:rol: :rol:

FORZA MILAN !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jul 2017, 21:23

U Bundesligi ima hrpa jeftinih,a dobrih igrača, čudi me što ne idu po njih, kao po Rodrigueza npr.

Kramer, Klostermann, Geis, Toljan, Weiser, Stark, Gustavo, Demirbay,Tah itd.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2017, 22:31

ma ima bešiću istih takvih (pa i boljih) igrača bruka i po italiji, ali milan sad puca na malo više domete i takvi profili igrača u najbolju ruku mogu poslužiti kao back up opcije :mrgreen:

leo zvanično doveden za 42 miliona, ali kako skontah na tri rate tako da se super prošlo :thumbup:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 jul 2017, 00:11

Ja bih se želio zahvaliti papi Silviu sto je ovako mudro izabrao nove vlasnike, nije klub prodao prvom kupcu ili onome sto je najvise ponudio!! :D Forza Milan forza Silvio :P

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jul 2017, 00:45

Bigila sletio u Milano oko 23:15 sutra ujutro medicinski pregldi njega i Lea,hakd nek je i taj transfer napokon gotov

Auba defff odbio kineze tacno imam osjecaj da je on vec dogovoren i da dolazi kod nas, ma da ja ne bi imao nista protiv Morate :)

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 15 jul 2017, 04:17

ronaldo99 je napisao/la:Bigila sletio u Milano oko 23:15 sutra ujutro medicinski pregldi njega i Lea,hakd nek je i taj transfer napokon gotov

Auba defff odbio kineze tacno imam osjecaj da je on vec dogovoren i da dolazi kod nas, ma da ja ne bi imao nista protiv Morate :)
Nemate vi para za Aubu , mi trazimo BVB oko 80 milki a Auba trazi platu oko 15 milki godisnje.
Od toga nema nista , ako i bude isao to ce biti Chelsea oni mogu ispuniti uslove , platiti 80 milki BvB-u i godisnju platu Aubi 15 milki.
A isto i Alvaro Morata ne bi isao ispod 80 milki , tako da se slobodno mozete okrenuti nekim jeftinijim opcijama po vas.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2017, 06:57

Mi nemamo para? :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2017, 07:26

Dan BB :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jul 2017, 08:29

jamesrodriguez je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Bigila sletio u Milano oko 23:15 sutra ujutro medicinski pregldi njega i Lea,hakd nek je i taj transfer napokon gotov

Nemate vi para za Aubu , mi trazimo BVB oko 80 milki a Auba trazi platu oko 15 milki godisnje.
Od toga nema nista , ako i bude isao to ce biti Chelsea oni mogu ispuniti uslove , platiti 80 milki BvB-u i godisnju platu Aubi 15 milki.
A isto i Alvaro Morata ne bi isao ispod 80 milki , tako da se slobodno mozete okrenuti nekim jeftinijim opcijama po vas.
Pa da ti si u pravu nemamo mi para,samo smo doveli 10 igraca onako dzabe :)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jul 2017, 08:37

Btw Leo i Lucas obavljaju skupa ljekarske jutros.

I da se malo dotaknem transfera Lea i kako reaguju sad juventini kao nisu nista izg nit smo mi dobili. U sustini i ne zanima me jesu li oni izg ili ne,gledam sta smo mi dobili,uzelu smo jednog od najboljih stopera na svijetu glavnom konkurentu,dobili smo standardnog A reprezintativca u nasim redovima plus sto ce uz njega Rom i Mateo stasati i izgledati jos bolji igraci,a vezni red ce igrati dosta sig kad znaju da svaka njihova greska nece biti gol. Plus sto smo sa ovim transferom def pokazali svima da je ovo ozbiljan projekat i da se sto prije zelimo vratiti u vrh europskog fudbala i da zelimo igrati bitnu ulogu u LP vec do godine,i naravno ono najvaznije bice mnogo veca prosjecna posjeta na San Siru ove god ;)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 15 jul 2017, 09:19

Vidio sam da se spominje mogucnost da Locateli ode u Juve, zajedno sa Siljkanom. Ne svidja mi se ta opcija nikako, sad konacno ima od nekoga da nauci ne treba ga prodavati, ni na posudbu slati. Locatelia naravno. Mada nisu neki ozbiljni izvori.

Nekako se namece ta opcija sa 3 u zadnjoj liniji ali nisam siguran da imaju sirinu za to. Odmah bi trebao jos jedan jako dobar defanzivac i neko ko moze pokriti lijevu stranu, kad nema Rodrigueza. Najvise bih volio sa 4 u zadnjoj liniji, Musaka da se rotira sa Romom i Bonnuciem. Gomez kao back-up.

Ne mogu do kraja da uzivam u ovom jer me malo brine ta finansijska strana cijele ove situacije. Ne mislim samo na FFP vec i na dugorocnu odrzivost ovakvih ulaganja. Koliko znam oni su uzeli pozajmnicu sa velikom kamatom od tog nekog americkog fonda. Sta ako ne mogu vratiti pare tj ako ne uspiju da povecaju prihode u onoj mjeri u kojoj su planirali i koja je dovoljna da bio ovaj projekat uspio. Nije isto trositi pare i imati pare. Na kraju ja sam totalni laik za to a ovi ljudi su biznismeni koji okrecu milione i sigurno znaju sta rade ali jednostavno imam neku sumnju kad je u pitanju dugorocna isplativost i odrzivost njihovog projekta.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 15 jul 2017, 09:42

Nemoj se ti sekirat za projekat, prihode i rashode, ima ko je placen za to kontanje, nase je da uzivamo u svemu sto se trenutno događa :kafa: :tokralju:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 15 jul 2017, 09:44

Cito sam i ja nesto o tome....mnogi se brinu ako Milan ne uspije ostvarit instat rezultate s ovim ekipom....pod tim mislim da ne uspiju nekim cudom ufatit Lp....da su se vlasnici zaduzili i da na duze staze bi moglo biti problema....e sad opet to su samo price...koliko ima istine vrijeme ce pokazat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jul 2017, 09:45

SonVolt je napisao/la:Vidio sam da se spominje mogucnost da Locateli ode u Juve, zajedno sa Siljkanom. Ne svidja mi se ta opcija nikako, sad konacno ima od nekoga da nauci ne treba ga prodavati, ni na posudbu slati. Locatelia naravno. Mada nisu neki ozbiljni izvori.

Nekako se namece ta opcija sa 3 u zadnjoj liniji ali nisam siguran da imaju sirinu za to. Odmah bi trebao jos jedan jako dobar defanzivac i neko ko moze pokriti lijevu stranu, kad nema Rodrigueza. Najvise bih volio sa 4 u zadnjoj liniji, Musaka da se rotira sa Romom i Bonnuciem. Gomez kao back-up.

Ne mogu do kraja da uzivam u ovom jer me malo brine ta finansijska strana cijele ove situacije. Ne mislim samo na FFP vec i na dugorocnu odrzivost ovakvih ulaganja. Koliko znam oni su uzeli pozajmnicu sa velikom kamatom od tog nekog americkog fonda. Sta ako ne mogu vratiti pare tj ako ne uspiju da povecaju prihode u onoj mjeri u kojoj su planirali i koja je dovoljna da bio ovaj projekat uspio. Nije isto trositi pare i imati pare. Na kraju ja sam totalni laik za to a ovi ljudi su biznismeni koji okrecu milione i sigurno znaju sta rade ali jednostavno imam neku sumnju kad je u pitanju dugorocna isplativost i odrzivost njihovog projekta.
Prodace Milan drugom bogatasu. :D

Ja samo prizeljkujem Hakana na AMF, sve ostalo neka Montela radi kako zeli. Napokon imamo ofanzivnog veznjaka koji je to po vokaciji pa je grehota ne iskoristiti to. Bonuci I Rom = ludilooo.
Jedina mi je mrlja usrani Donaruma I nikad ga vise necu cijeniti ni gotiviti kao igraca, zato se iskreno nadam da cemo ga prodati naredno ljeto I uzeti masne pare, a dovesti dostojnu zamjenu dok nam onaj malac ne stasa u golmancinu. Odmah u startu bismo tu imali finih para za narednu sezonu, da kupimo opet nekog WC igraca I na njemu zaradimo I od prodaje dresova, I posjete na stadionu I svega ostalog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 4 gosta.