Prodace Milan drugom bogatasu.SonVolt je napisao/la:Vidio sam da se spominje mogucnost da Locateli ode u Juve, zajedno sa Siljkanom. Ne svidja mi se ta opcija nikako, sad konacno ima od nekoga da nauci ne treba ga prodavati, ni na posudbu slati. Locatelia naravno. Mada nisu neki ozbiljni izvori.
Nekako se namece ta opcija sa 3 u zadnjoj liniji ali nisam siguran da imaju sirinu za to. Odmah bi trebao jos jedan jako dobar defanzivac i neko ko moze pokriti lijevu stranu, kad nema Rodrigueza. Najvise bih volio sa 4 u zadnjoj liniji, Musaka da se rotira sa Romom i Bonnuciem. Gomez kao back-up.
Ne mogu do kraja da uzivam u ovom jer me malo brine ta finansijska strana cijele ove situacije. Ne mislim samo na FFP vec i na dugorocnu odrzivost ovakvih ulaganja. Koliko znam oni su uzeli pozajmnicu sa velikom kamatom od tog nekog americkog fonda. Sta ako ne mogu vratiti pare tj ako ne uspiju da povecaju prihode u onoj mjeri u kojoj su planirali i koja je dovoljna da bio ovaj projekat uspio. Nije isto trositi pare i imati pare. Na kraju ja sam totalni laik za to a ovi ljudi su biznismeni koji okrecu milione i sigurno znaju sta rade ali jednostavno imam neku sumnju kad je u pitanju dugorocna isplativost i odrzivost njihovog projekta.
Ja samo prizeljkujem Hakana na AMF, sve ostalo neka Montela radi kako zeli. Napokon imamo ofanzivnog veznjaka koji je to po vokaciji pa je grehota ne iskoristiti to. Bonuci I Rom = ludilooo.
Jedina mi je mrlja usrani Donaruma I nikad ga vise necu cijeniti ni gotiviti kao igraca, zato se iskreno nadam da cemo ga prodati naredno ljeto I uzeti masne pare, a dovesti dostojnu zamjenu dok nam onaj malac ne stasa u golmancinu. Odmah u startu bismo tu imali finih para za narednu sezonu, da kupimo opet nekog WC igraca I na njemu zaradimo I od prodaje dresova, I posjete na stadionu I svega ostalog.