FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Meni najviše oči bodu Robben i Ribery. Hajde Robben može proći ali Ribery nikako. 80% ljudi sa foruma na njih gleda kao na prevagu, a izgleda da nisu pogledali na kalendar pa da vide da je 2017 godina a ne 2012/2013.
-
schickeria
- Kontakt:
Walker prodan za 56 miliona u city ,sad neka netko procjeni jeli bilo bolje dati 56 miliona za walkera ili razvijati kimmicha
Barca dovela sameda za 30 miliona Samedo vs kimmich
Arsenal ne prodaje bellerina pod nikakvu cijenu
Barca dovela sameda za 30 miliona Samedo vs kimmich
Arsenal ne prodaje bellerina pod nikakvu cijenu
Bellerin ne vrijedi Cunga Lunge. Kimmich ce biti bolji od njega nakon 3 utakmice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Walker je obična ubleha i precjenjen maksimalno (kao i svaki Englez) osim fizike ništa drugo ne posjeduje.Kimmich će za njega biti Lahm.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na jučerašnjem treningu je uočen veći broj ženskog gledateljstva sa nekom čudnom zastavom. Pitam li se ko su i odakle su

Sent from my Philips Smart TV.
Pa fino se vidi zastava Njemačke. Došli da gledaju Mullera ljepotana 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislit ce neko da si ozbiljan.harden je napisao/la:Pa fino se vidi zastava Njemačke. Došli da gledaju Mullera ljepotana
harden je napisao/la:Bellerin ne vrijedi Cunga Lunge. Kimmich ce biti bolji od njega nakon 3 utakmice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
hoce, kao sto je i Sergi Roberto novi Dani AlvesSaurman je napisao/la:Walker je obična ubleha i precjenjen maksimalno (kao i svaki Englez) osim fizike ništa drugo ne posjeduje.Kimmich će za njega biti Lahm.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Uh kad se sjetim ovogPogba je napisao/la:
Walker je za Bellerina Lahm iz primea. Fraer gram mozga nema.
Vidim postova ima, kontam doveli nekog, recimo beka, Belerina, kad ono pljašu. 
Dosta je tih tvojih španaca više. Toljan je našsljivo je napisao/la:Vidim postova ima, kontam doveli nekog, recimo beka, Belerina, kad ono pljašu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zar to Rafinha/Kimmich idu negdje kad dovodimo desnog beka?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sutra u 3.15h na AS ima prenos telekom cupa sa AA. Protiv hoffenheima igramo. Igra se mislim 45 min i kraj
Rekao bih prva ozbiljnija prijateljska, aBda treba pogledati 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Sutra je vrijeme da se pokaze Rodrigez brat..
Milan traži Sancheza na posudbu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Piše posudba 7 + 40 otkup, ako je tako odmah prodati.
Ja ne vjerujem da su toliki majmuni da puste Sanchesa, pa momak nije dobio niti jednu jedinu priliku....
Stern des Südens
Zašto da ostane kad ne može dobiti normalne minute? Zašto momku usporavati napredak? Nek ide. Ja sam za opciju prodaje jer ne vidim da može dobiti ozbiljne minute. Za njegov razvoj u timu kao što je Bayern treba više sitisnut damu a to izgleda nije politika kluba.
Vidal će produžiti, dobro je, iako sam mislio da ide nakon godinu-dvije.
Vidal će produžiti, dobro je, iako sam mislio da ide nakon godinu-dvije.
Trenutno korisnika/ca: Huske, kogmagie46 i 5 gostiju.