FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crnkiću nigdje ne dati da ide, već ga posadit svaku drugu utakmicu na klupi, a kad igra da šuti i ne prigovara. On kad bi otišao, definitivno dosta lošiji ulazimo u sljedeću sezonu nego prošlu gdje smo bili smiješni i očajni. Nayebem se majke svima koji vode klub, igrate se sa ugledom najvećeg kluba u državi, slijepci!!
Ilikevski je slagao navijace da ce dovesti najmanje 3 kapitalca,a najvecu bruku u historiji nasih nastupa u Evropi opravdao 'nedostatkom srece'. Tu se prica o njemu zavrsava!Zip je napisao/la:Pa sami ste rekli(prosle sezone) da je ovo skupina najvecih amatera..bordobijeli je napisao/la:Valentin Ilijevski jacamo tim za iducu sezonu .
6 igraca otislo
2 igraca dosla
![]()
![]()
Zar Ilievski ne radi dobru stvar tjeranjem tih najvecih amatera u hiatoriji FKS?
- PitarBordo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Kad covjek tebe slusa, ispade da smo mi navijaci na stadionu male mace.. Sutino i aplaudiramo...PitarBordo je napisao/la:O psovanju i pritisku najviše pričaju navijači koji su fizički daleko od Sarajeva. Epizodno navrate na koju tekmu, pa im se uklopi ta priča. To je možda i najveći mit na našem stadionu.skoroalen je napisao/la:Ma nek' priča ko šta hoće al i to psovanje s istoka je preuveličano. 90% domaćih utakmica sam išao, sve osim Zrinje i Viteza bio na istoku, i nikad nisam čuo neko grupno psovanje i zviždanje do utakmice sa Zariom. Raja na poluvremenu uglavnom zviždi i psuje sudijama (kao i u toku utakmice) dok igračima ponekad neko nešta dobaci al' više šaljivo, da nasmije raju, i to je to.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Daj bgti....
Na stadionu, pogtovo istoku, se itekako psuje i yebe sve sto se moze yebati...
Nema potrebe da pokusas to da osporis, jer neces moci...
Ja sam se na stadionu porjeckao jer je budala **** cali mater neposredno nakon sto je ostao bez iste...
Psuje se i ima pritiska, a to sto se prije shvati da ce ga uvijek biti prije cemo se pomiriti sa tim
Daleko od toga da se ne psuje, a još dalje od toga da je to nešto WOW da je toliko izraženo. Mnogo više papaka i psovki je recimo na Tušnju. Nešto nisam čuo osim Husrefa kada je odlazio da neko kuka gore svaki dan. Nego se ovdje već godinama pokušavaju navijači oslikati kao krivci za sve i najgori dio kluba. A navijači jedini u cijeloj priči plaćaju da učestvuju, ostali svi bivaju plaćeni.
Samo Saraj'vo.
Da bi imali stabilan klub a tu ne mislim na finansije, nego sportski segment, treba imati sportske radnike a ne privrednike. Nama ne trebaju privrednici, imamo vlasnika. Ti "privrednici" i "administrativci" su nas doveli do trenutne situacije. Što se tiče finansijskog dijela, imaju Tanovi ljudi koji vode brige o tome, i ako ćemo realno s pravom, vidjeli smo šta se desi kad se nama pare daju u ruke. Uložena su sredstva u nas dovoljna, samo osim kampa nismo ih dobro potrošili.
Nama trebaju u klubu sportski radnici, koji znaju kako da pregovaraju sa igračima, koji prate ligu i igrače, imaju kontakt s vana u okruženju, po evropi. Ne Sabrina neka balavica, Ihtijarević mrtvi muto mutavi, sa onom labrnjom ili nakav makedonac koji ne zna pravila fudbalska, i šta znači biti navijač. Jedan čovjek sa karizmom, koji voli klub, bezobrazan, mangup. Ovo što imamo sad je tuga ko nam je u klubu. Ljudi veze s vezom nemaju.
Ovo za Crnkića je najbolje da ide, sa njim nismo toliko ni jaki ni slabi. Lik nas je uyebo u kupu i evropi, držat ga na klupi, tribinama nema nekog hajra tjerat inat, to je problem više, a imamo ih dosta, bolje njega riješiti jer lik nije mentalno sazrio i nema od njega puno koristi realno. Bolje nekog mladog ubaciti Kuzmanovića, Lelića ili Liivaka.
Kako vrijeme odmiče izgleda da neće biti još pojačanja, možda jedan i to je to.
Nek nam je Bog na pomoći sa ovom upravom i igračima.
Nama trebaju u klubu sportski radnici, koji znaju kako da pregovaraju sa igračima, koji prate ligu i igrače, imaju kontakt s vana u okruženju, po evropi. Ne Sabrina neka balavica, Ihtijarević mrtvi muto mutavi, sa onom labrnjom ili nakav makedonac koji ne zna pravila fudbalska, i šta znači biti navijač. Jedan čovjek sa karizmom, koji voli klub, bezobrazan, mangup. Ovo što imamo sad je tuga ko nam je u klubu. Ljudi veze s vezom nemaju.
Ovo za Crnkića je najbolje da ide, sa njim nismo toliko ni jaki ni slabi. Lik nas je uyebo u kupu i evropi, držat ga na klupi, tribinama nema nekog hajra tjerat inat, to je problem više, a imamo ih dosta, bolje njega riješiti jer lik nije mentalno sazrio i nema od njega puno koristi realno. Bolje nekog mladog ubaciti Kuzmanovića, Lelića ili Liivaka.
Kako vrijeme odmiče izgleda da neće biti još pojačanja, možda jedan i to je to.
Nek nam je Bog na pomoći sa ovom upravom i igračima.
Al me nervira ova prica oko psovanja, pritiska i slicno. Na kojem stadionu na svijetu se ne psuje?
Ima razlike izmedju Koseva, Grbavice, Bijelog Brijega, Tusnja?
Ako nisi spreman da cujes zvizduke, onda nenoj se niti baviti fudbalom.
Kako bi onda reagovali da igraju za Zvezdu, Olimpijakos, Galatu? Da vide tek tad sta je pritisak.
Hrdjavom qrcu i dlaka smeta.
Nema sta nece jos izmisliti da opravdaju svoj amaterizam i neznanje.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ima razlike izmedju Koseva, Grbavice, Bijelog Brijega, Tusnja?
Ako nisi spreman da cujes zvizduke, onda nenoj se niti baviti fudbalom.
Kako bi onda reagovali da igraju za Zvezdu, Olimpijakos, Galatu? Da vide tek tad sta je pritisak.
Hrdjavom qrcu i dlaka smeta.
Nema sta nece jos izmisliti da opravdaju svoj amaterizam i neznanje.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ivetić je odličan momak, iskusan igrač i ako bude sreće i sposobnosti pa da zaigra čovjek svoju poziciju lijevog beka, svima će nam biti bolje...bordobijeli je napisao/la:Ma dobro mi uvijek tjramo to nista novo nije . al samo nasi strucnjaci mogu produziti s Iveticem ,duge ugovore dati Novakovicu ,Saidu a pustiti kovacevica,duljevica,catakovica,kapica . dovedu Livaka i Lelica u zimskom roku ko pojacanja odigraju 30 min zajedno . cirkus kolorado smoZip je napisao/la:Pa sami ste rekli(prosle setone) da je ovo skupina najvecih amatera..bordobijeli je napisao/la:Valentin Ilijevski jacamo tim za iducu sezonu .
6 igraca otislo
2 igraca dosla
![]()
![]()
Zar Ilievski ne radi dobru stvar tjeranjem??
Novaković je najbolji stoper što imamo...na njemu se mogu uzet pare...
Kova je bio ozljeđen većinu svog ugovora(u 2 navrata), ostalo nije bio standardan...dobar backup,mlad igrač ali ništa specijalno, i + on je htio igrati...
Čataković, nakon ozljede, neko je procjenio da je rizik i uzeo nuđeno...da je bogdo isti i za Saida odlučivao(a ne Dino kad je spašavao sopstvenu kožu)
za Kapića je šteta, Liivak ne košta klub ništa, Lelić je talentovan momak , nijedan od zadnje dvojice nisu nigdje opisani kao pojačanja....kako bi bili 2 juniora???
svi što su otišli i trebali su...Bekić i Crnkić još i onda samo jačati tim...ne znam kako to može biti loše, zar nije ovdje floskula bila dat djeci šansu mjesto ovih polovnjaka...itd???
Kuzmanović, Rahmanović i Krste su dobra pojačanja...bar 2 od 3 su kapitalci....još par defanzivnih igrača dovesti ili ako još nešto iskrsne....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitaj ti njih kakvo misljenje imaju za gospodina Janjosa,ustvari nemoras ni pitat ukucaj na youtube,pjesme mu pjevaju,tako daPitarBordo je napisao/la:
Ovako nešto nas vjerojatno očekuje. Zamjeniti samo ime kluba i lige.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije ovo hor bečkih dječaka. Ovo je fudbal. Znam tačno šta se dešavalo u sva tri njegova mandata gore.miky_hz je napisao/la:Pitaj ti njih kakvo misljenje imaju za gospodina Janjosa,ustvari nemoras ni pitat ukucaj na youtube,pjesme mu pjevaju,tako daPitarBordo je napisao/la:
Ovako nešto nas vjerojatno očekuje. Zamjeniti samo ime kluba i lige.
Samo Saraj'vo.
Veze ti nemas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
S kakvom ekipom ulazimo u sezonu, to je za plakat.....nevjerovatno
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde ne budali. Čala gore nije uspio ništa dok je imao Tigra i 10x veći budžet od prosjeka lige. Ta tugljiva faca i alibiji nakon svakog neuspjeha negdje prođu negdje ne.miky_hz je napisao/la:Veze ti nemas.
Stvarno ne kontam to tvoje "veze nemaš..." - Je l' ti toliko zaslijepi razum činjenica da je Čala igrao za FKS pa ne želiš neke stvari ni da čuješ ili jednostavno se inatiš jer kontaš da ja mrzim FKS ili slično. Svejedno, nije ti zdravo to, a nije ni neki način komunikacije.
Samo Saraj'vo.
Niko da odgovori.
Kolika je plata Ilievskog i sta je on do sad uradio da opravda tu platu?
Sta je on u opste uradio od kako je dosao?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reze troskove, sta hoces viseEvander je napisao/la:Niko da odgovori.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I za to dobije svaki mjesec toliko?MortemHz je napisao/la:Reze troskove, sta hoces vise [emoji38]Evander je napisao/la:Niko da odgovori.
Kunem se, isti posao cu i ja jednako djelotvorno raditi za pola njegove plate.
Zar njegova pozicija ne bi trebala znaciti da on preko svojih veza, svojom sposobnoscu, nadje dodatne izvore finansiranja?
Ne mrzis Sarajevo al mrzis Calu,to si meni rekao ,"ne volim ga",gura ga SDA,da mu nije stranke nebi bio trener Sarajeva.Sta cu ja dalje pricati,cuj stranka ga gura da bude trenerPitarBordo je napisao/la:Hajde ne budali. Čala gore nije uspio ništa dok je imao Tigra i 10x veći budžet od prosjeka lige. Ta tugljiva faca i alibiji nakon svakog neuspjeha negdje prođu negdje ne.miky_hz je napisao/la:Veze ti nemas.
Stvarno ne kontam to tvoje "veze nemaš..." - Je l' ti toliko zaslijepi razum činjenica da je Čala igrao za FKS pa ne želiš neke stvari ni da čuješ ili jednostavno se inatiš jer kontaš da ja mrzim FKS ili slično. Svejedno, nije ti zdravo to, a nije ni neki način komunikacije.
I koliko god se ti inatis sa tim da ga popljujes,toliko cu se j tebi inatiti.Ti ga mrzis ja ga volim i eto mozemo u nedogled nije mi problem.Ja ga ne branim trenerski,i sad mu zamjeram da je trenerski neke stvari lose odradio,i imam dosta kritika,ali sa ljudske strane cu se uvijek inatiti kad udarate tako,jel imate neke "licne" animozitete.
ja mislim da smo često tjeranje trenera položili...nikakvog pozitivnog efekta nije imalo, čak suprotno , svaki novi trener je htio novi set novih igrača po svojoj volji....to odgovara SAMO i ISKLJUČIVO menadžerima istih....
volite citirati Ajnštajna i onu njegovu definiciju ludila: "ponavljati iste postupke iznova i iznova, a nadati se drugačijem rezultatu"
dakle, zašto ne probati ostaviti trenera nekoliko sezona da pokaže šta može, da napravi svoj sistem i organizaciju i stil igre...
znam da im je teško jer su nam ove sezone prodali svega koliko?? 5-6 igrača(ako uračunamo i prošli zimski prelazni)...boli to, shvatite...
šta će menadžerska djeca jest za doručak
opet puter i nutellu
jer TO nismo pokušali dosad....
volite citirati Ajnštajna i onu njegovu definiciju ludila: "ponavljati iste postupke iznova i iznova, a nadati se drugačijem rezultatu"
dakle, zašto ne probati ostaviti trenera nekoliko sezona da pokaže šta može, da napravi svoj sistem i organizaciju i stil igre...
znam da im je teško jer su nam ove sezone prodali svega koliko?? 5-6 igrača(ako uračunamo i prošli zimski prelazni)...boli to, shvatite...
šta će menadžerska djeca jest za doručak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta će raditi !? Prodaje nam maglu. Prosipa šuplje. Makedonac nas levati. Nastavlja tamo gdje su ostali stali prije nego što su otišli.Evander je napisao/la:Niko da odgovori.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Takvo sto ne mozes raditi sa Calom. Cala nema blage veze kako bi to Sarajevo trebalo izgledati za tri godine.DenchiNL je napisao/la:ja mislim da smo često tjeranje trenera položili...nikakvog pozitivnog efekta nije imalo, čak suprotno , svaki novi trener je htio novi set novih igrača po svojoj volji....to odgovara SAMO i ISKLJUČIVO menadžerima istih....
znam da im je teško jer su nam ove sezone prodali svega koliko?? 5-6 igrača(ako uračunamo i prošli zimski prelazni)...boli to, shvatite...![]()
![]()
šta će menadžerska djeca jest za doručakopet puter i nutellu
![]()
![]()
Nije se moglo raditi niti sa Uscuplicem, niti sa Hurticem. Tako da, u pravu si za Ajnstajna. Samo nikako iz uprave da skontaju da ne mogu svake godine na klupi ostaviti trenera amatera, jer svi znamo da ce biti otjeran do oktobra.
Sistem i vrijeme da, ali sa pravim trenerom. Ne sa neznalicama.
Lik prozivo Dzenu jer nema licencu, tad mu trofeji nisu bili bitni, sad proziva Calu jer nema trofeja a ima licencu. Jel Cala pogledo u, stopericu, gdje cala stoji... to prati.
Jesicu davao sansu iako je rasrjerao pola ekipe
Jesicu davao sansu iako je rasrjerao pola ekipe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], moreno123, napoleon72 i 19 gostiju.