Freiburg je po meni glavni kandidat za ispadanje, i moraju dovesti još par igrača ako želi ostati još u BL...bistrikboy je napisao/la:Treba im neko,protiv Paulija su bili ocajni.Hare_BvB je napisao/la:Olivier Kapo (29), bivši francuski reprezentativac, je na probi u Freiburgu, i vrlo je vjerovatno da će potpisati ugovor sa ovim bundesligašem..
Veceras Werder igra veliku utakmicu za njemacki fudbal u Đenovi protiv Sampdorie,da kojim slucajem nije primio onaj gol u 91-oj minuti ova utakmica bi bila cista rekreacija,ovako mora strahovati za prolaz.Sretno Werderu.
A, što se tiče WB, nisu me nimalo impresionirali u prvom kolu BL, naprotiv, bili su očajni u defanzivi, i ako večeras budu prikazali i 10% onakve katastrofalne igre, Samp će ih poslati u grupnu fazu EL...Samp je prava domaćinska ekipa, u grotlu Luigi Ferrarisa padale su i jače ekipe od Werdera, i domaćima nikakav problem nije zabiti par golova onakvoj odbrani Werdera, kakva je viđena u subotu...Ipak, mislim da su igrači WB u subotu, mislima već bili na ovoj večeršnjoj utakmici, pa je to bio razlog onakvog debakla protiv Hoffe-a....Imaju solidnu prednost i nadam se da je mogu zadržati..