FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Poslati ga na posudbu sezoneu dvije u klub u kojem.ce igrati i onda ga vratiti. Slično kao što se uradilo sa Kroos-om.
Momak ima samo 19godina, znacj imamo igraca za narednih 10godina...
Momak ima samo 19godina, znacj imamo igraca za narednih 10godina...
Stern des Südens
Posudbi imaš nekoliko vrsta i da vidimo gdje Sanches može upasti:
1. Posudba sa vraćanjem igrača
- Ovo je opcija za Bayern ako će Sanches moći igrati u prvoj postavi i gdje će se razvijati. To su ekipe ispod 10 mjesta u prvenstvu kojima je i ovaj Sanches upgrade i plus da mu Bayern daje platu. Nešto slično kao Lahm, Kroos ili Alaba.
2. Posudba sa prodajom ali sa buyback klauzulom
Ovo je opcija za ozbiljnije klubove koje ne žele da razvijaju za druge i koje mogu plaćati tog igrača. Opcija u Milan dolazi u obzir samo sa ovim izborom.
3. Posudba sa opcijom kupnje
- Ovo nije opcija za Bayern, nikako. Ako uspije biće prodat ako flopa eto ga. Ako se ovako uradi to je greška.
4. Posudba sa obavezom kupnje
- Ovo je opcija ako se želimo riješiti tog igrača. Ovo je opcija dobra za Sanchesa i za Bayern, ako neće opcija 1 ili 2 onda neka ova bude.
1. Posudba sa vraćanjem igrača
- Ovo je opcija za Bayern ako će Sanches moći igrati u prvoj postavi i gdje će se razvijati. To su ekipe ispod 10 mjesta u prvenstvu kojima je i ovaj Sanches upgrade i plus da mu Bayern daje platu. Nešto slično kao Lahm, Kroos ili Alaba.
2. Posudba sa prodajom ali sa buyback klauzulom
Ovo je opcija za ozbiljnije klubove koje ne žele da razvijaju za druge i koje mogu plaćati tog igrača. Opcija u Milan dolazi u obzir samo sa ovim izborom.
3. Posudba sa opcijom kupnje
- Ovo nije opcija za Bayern, nikako. Ako uspije biće prodat ako flopa eto ga. Ako se ovako uradi to je greška.
4. Posudba sa obavezom kupnje
- Ovo je opcija ako se želimo riješiti tog igrača. Ovo je opcija dobra za Sanchesa i za Bayern, ako neće opcija 1 ili 2 onda neka ova bude.
Znam ja sve te opcije, kao i koja je od tih dobra po Bayern, a koja nije. Stvar je u tome da Carlo radi samo na tome da se osvoji LP i kada i AKO to ucini onda ce otici, a Bayern ce ponovno se naci na nicijoj zemlji. Novi trener, nove zamisli, novi igraci... Dosta igraca ce tada vec biti blize zalasku karijere nego u mladosti. Coman, i Sanches su sigurno igraci koji mogu jos dosta dugo igrati i vjerujem da hoce.
Ne mogu vjerovati da uprava Bayerna ne razmislja na slican nacin, nikada ih nije krasila tako glupa transfer politika kao u zadnje 3-4 godine...
Ne mogu vjerovati da uprava Bayerna ne razmislja na slican nacin, nikada ih nije krasila tako glupa transfer politika kao u zadnje 3-4 godine...
Stern des Südens
Jednostavno ne možeš danas dovesti klasu a da je ne platiš bruku para. To naš klub još nije u stanju i/ili neće, dati za jednog igrača 70-80 mil pa da onda na drugim pozicijam ne možeš dovesti pravo pojačanje (pa drugoligaš iz Engleske dobije više para od Bayerna). Klub ide nekim balansom između budućnosti i trenutnih zahtjeva za trofejom u LP, pa šta bude. Uz pravi pristup, sa ovim igračima (uz možda koju korekciju) može se i to ostvariti.
Zavisi, ne mozes reci da Rodriguez nije klasa, a doci ce za pisljivih 45milki... Ali nije prica vezana za to, ja samo hocu da kazem, ma koliko Carlo ne racunao na R.S. ne mogu da vjerujem da neko u upravi moze razmisljati o njegovoj prodaji. Plata mu je blizu 3miliona € i tu platu svaki klub moze preuzeti ukoliko ga dovede na posudbu, a ni Bayernu sigurno ne bi bio problem nastaviti davati platu.
Koliko je prilika samo Badstuber dobio, a da ovog diamanta tek tako se odreknemo, nevjerovatno mi je da Uli i Rumeni tako razmisljaju...
Koliko je prilika samo Badstuber dobio, a da ovog diamanta tek tako se odreknemo, nevjerovatno mi je da Uli i Rumeni tako razmisljaju...
Stern des Südens
Ovi plavi dresovi su bolji jedno 10 puta od one prve garniture.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bijeli su jos ljepsi.sljivo je napisao/la:Ovi plavi dresovi su bolji jedno 10 puta od one prve garniture.
Hamo na klupi, valjda dobije par minuta na ovom meč.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hames će očigledno u finalu igrati, koje ja neću stići gledati..
- anelbavarac
- Kontakt:
Odbijena ponuda Milana.
Renato ostaje, zasad.
Renato ostaje, zasad.
Ovi plavi dresovi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tolisso pravi kostolomac. I ja neću stići drugu odgledat pa se nadam da ćemo ovu izgubiti pošto je za treće mjesto odmah iza ove.
Tolisso i Vidal na terenu ce biti tempirana bomba za crvene kartone
- anelbavarac
- Kontakt:
Zakljucise da je kostolomac, poslije cijelih 25 minuta.
Coman je Ferrari.
Coman je Ferrari.
Ovo kao da je ligaška tekma. Samo se krpe.
Opet Muller lopte nije primio na ovoj poziciji. Ova pozicija na ovoj formaciji nema smisla, sa Jamesom se neće ovo moći igrati ili će James ići na krilo.
Opet Muller lopte nije primio na ovoj poziciji. Ova pozicija na ovoj formaciji nema smisla, sa Jamesom se neće ovo moći igrati ili će James ići na krilo.
Kakvi zaključci nakon 35min neke lijeve utakmice 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni utakmica uopste nije lijeva. Bas je super, prvo igraci se ponasaju ko da je ligaska, drugo taktika se postuje i defanzivno i ofanzivno, Hoffenheim nam nije priso i tacno se vidi zasto je Costa prodan, a Coman nije.
-
schickeria
- Kontakt:
Meni je muller odigrao sasvim ok,bio je aktivan ,kretao se između linija....cak je i imao dvije lijepe sanse koje da je realizirao učinak bi bio potpunsljivo je napisao/la:Ovo kao da je ligaška tekma. Samo se krpe.
-
schickeria
- Kontakt:
James namista frizuru dok mu ekipa igra kao švicarski sat hahaha
Ono što hoću reći da on više nije bitan, on je samo tu da otrči par puta između linija i to je to. To može igrati svako. Svaki nam se napad bazirao na napad preko krila gdje Muller opet nije išao dole da pomaže već je to Lewa radio. Vidite li ikakvu poentu Jamesove ili Mullerove igre na 10ci ako će strategija i plan biti poput ovog? Ja ne vidim, al eto nek je smajli analitičarima i znalcima kad se sve završi i prođe jasno jer oni sve znaju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno.
U koliko je finale?
U koliko je finale?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.