Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Opet on shvata na sebi svojstven način. Ko je i gdje napisao da nas dolazak Bonuccia vraca u elitu?
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedini butt hurt je izgubljeno finale radi ovog majmuna, a sad nam je ucinio uslugu prvo jer je napustio svlacionicu, a drugo jer je otisao u ekipu koja nam nije konkurencija ni u cemu. Tako da mislim kako su stvari kristalno jasne.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Milan će biti sigurno mnogo jači takmac u ligi i drago mi je zbog toga. Uvijek su igrači prelazili i tu nema ništa čudno, ako je istina ono za poluvrijeme finala ja bih ga ostavio odmah u svlačionici za svađu sa trenerom.
Nekako se Napoli najmanje spominje a gro ekipe im ostao na okupu, stariji, luđi, iskusniji, jači, gladniji...
Sarri je odličan trener. Neće biti iznenađenje ako budu u fotofinišu sa Milanom i Juveom.
Nekako se Napoli najmanje spominje a gro ekipe im ostao na okupu, stariji, luđi, iskusniji, jači, gladniji...
Sarri je odličan trener. Neće biti iznenađenje ako budu u fotofinišu sa Milanom i Juveom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja trenutno jedino i vidim vas i Napoli kao jace ekipe. Kako ce to Montela posložiti i kako ce izgledati na terenu ostaje da vidimo.
Najgore od svega sto Juve svake godine gubi WC igraca,iduci je Dybala itd itd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Niko neće 100 miliona u 10 rata, ne lupetaj, tako da ne možete svakog igrača dovestBuffonGigi je napisao/la:Vi Milanezi nikako da shvatite poentu da vas dolazak Bonuccija nije vratio u elitu. Morate da shvatite i to da ako Juventus zaista zeli nekog igraca, da nema te odstete koju ne moze platiti i nema tog obestecenja kojeg nismo u stanju da isplatimo (na 10 rata) Fazon je u tome, ako Donnaruma bude zelio ici, i mi ga budemo zeljeli dovesti, to ce biti na kraju najrealnija opcija.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I najgore sto smo opet jaci od vas duploFormat je napisao/la:Najgore od svega sto Juve svake godine gubi WC igraca,iduci je Dybala itd itd
Drago mi je da se Milan pojačava ipak je to velik klub, ali sve su to igrači koji tek u narednim godinama trebaju pokazati klasu. Osim Bonucija koji je vec WC. Tu je i odlični Hakan i Rodriguez. Nadam se da ce uspijeti izboriti LP ove sezone a o tituli kao sto neki govore je ipak previse ocekivati od ove ekipe.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kako mrzim ove sto se vrate iz rupe i krenu srat nakon jednog transfer roka, stvari su ocigledne da se Juventus htio rijesiti Bonucija jer je narusavao atmosferu u klubu a politika kluba je takva kakva jeste, inace Milan nema sanse da moze dovesti nekog igraca iz rivala a da nije takva situacija kakva je sa ovim kretenom. S druge strane Milan je uradio dobar posao i iskoristio situaciju i doveo dobrog igraca da li je zapravo WC pokazat ce se naredne sezone jer je dokazan medju jakom ekipom a po meni WC treba da predvodi svaku ekipu i da je konstanta. Ovo je njegova realna cijena.
Nemoj da pomislite da mrzim Milan ili nesto slicno ovo je samo realna situacija Milan nikad ne bi mogao dovesti igraca iz prvih 11 ljutih rivala da nije ovakva situacija i o tom skudetu trenutno samo mozete sanjati jer ste doveli samo dva dokazana igraca u Italiji, par mladih nada i par polovnjaka, s eventualno jos jednim pribliznim WC imate sansu za ligu prvaka.
Po meni Juve prvi favorit, drugi Napoli pa Roma iza njih Milanski klubovi iako ih bas gotivim i drago mi je sto se vracaju u vrh fudbala ali treba biti realan
Nemoj da pomislite da mrzim Milan ili nesto slicno ovo je samo realna situacija Milan nikad ne bi mogao dovesti igraca iz prvih 11 ljutih rivala da nije ovakva situacija i o tom skudetu trenutno samo mozete sanjati jer ste doveli samo dva dokazana igraca u Italiji, par mladih nada i par polovnjaka, s eventualno jos jednim pribliznim WC imate sansu za ligu prvaka.
Po meni Juve prvi favorit, drugi Napoli pa Roma iza njih Milanski klubovi iako ih bas gotivim i drago mi je sto se vracaju u vrh fudbala ali treba biti realan
upadne kao padobranac na temu i kaže "sanjaju skudeto"
ko bolan šta sanja, uđi na temu i reci mi ime forumaša koji je ikad spomenuo skudeto. milanu je u planu upasti u top 4 i konačno izboriti LŠ, kakav mrtvi skudeto.
identično tvrde trener i uprava, nikome ni u malom mozgu ne postoji ideja o skudetu iako naravno treba težiti što boljem plasmanu.
ko bolan šta sanja, uđi na temu i reci mi ime forumaša koji je ikad spomenuo skudeto. milanu je u planu upasti u top 4 i konačno izboriti LŠ, kakav mrtvi skudeto.
identično tvrde trener i uprava, nikome ni u malom mozgu ne postoji ideja o skudetu iako naravno treba težiti što boljem plasmanu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To nikako ne kontam. Nisam pročitao ni jedan komentar nekog našeg navijača koji očekuje Scudetto
svi znamo da ocekujete Scudetto i da ste sigurni u osvajanje istog
sto bi se reklo, nosom nebo parate
sto bi se reklo, nosom nebo parate
- nextterrain
- Kontakt:
Čovjek kaže ni je da mrzim Milan, ali ih ne volim, ma hajde blage su nijanse to 
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
O cemu ti valjas? Real i Barsa kupuju jedni drugim nosioce igre? United i pool? Nikad juve, inter, milan nisu puno trgovali među sobom osim u posebnim situacijama.dark44 je napisao/la:Kako mrzim ove sto se vrate iz rupe i krenu srat nakon jednog transfer roka, stvari su ocigledne da se Juventus htio rijesiti Bonucija jer je narusavao atmosferu u klubu a politika kluba je takva kakva jeste, inace Milan nema sanse da moze dovesti nekog igraca iz rivala a da nije takva situacija kakva je sa ovim kretenom. S druge strane Milan je uradio dobar posao i iskoristio situaciju i doveo dobrog igraca da li je zapravo WC pokazat ce se naredne sezone jer je dokazan medju jakom ekipom a po meni WC treba da predvodi svaku ekipu i da je konstanta. Ovo je njegova realna cijena.![]()
Napoli i juve su glavni konkurenti naredne sezone bez sumnje.
Polovanjci? Conti najbolji desni bek lige, leo wc igrač, biglia kapiten lacija i najbolji regista lige, kessija ganjali chelsi i kompanija( pravio smjesnim recimo sredinu rome u međusobnim duelima), mustang predvodio drugu najbolju odbranu la lige, RR ganjala barsa, hakan sjajan playmaker i najbolji izvođač slobodnih na svijetu, CR7 proglasio silvu svojim nasljednikom u repci. Polovnjaci? Ekipa je tanka u napadu u odnosu na juve i napoli pa i inter. Glavni problem ekipe je sto ce trebati vremena da se uigraju. Uz donarumu, romagnolija, bonaventuru...više nego dobar tim.
U transfer Bonnucia je ukljucena klauzula po kojoj ce Juve dovesti Donnarumu za 3-4 godine kada ga ovi razviju. 
Nisam ni upratio da je Milan doveo Musacchija.
Za smiješnu cijenu kupiše najboljeg stopera Villarreala.
Jel istinita ova izjava Mandze u vezi Alvesa i Bonnucia? Ako jeste, Allegri 
Kao prvo ja tu nista ne valjam, prelistaj malo temu vi ste prvi pricali o finansijskoj moci Milana, kako samo Milan moze to da uradi, na sta sam ja napisao jednu realnost, ali evo ti primjeri City, UTD su par godina pljackali rivale zbog razlicitih situacija i direktno su ti igraci bili razlog raznih titula.TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:O cemu ti valjas? Real i Barsa kupuju jedni drugim nosioce igre? United i pool? Nikad juve, inter, milan nisu puno trgovali među sobom osim u posebnim situacijama.dark44 je napisao/la:Kako mrzim ove sto se vrate iz rupe i krenu srat nakon jednog transfer roka, stvari su ocigledne da se Juventus htio rijesiti Bonucija jer je narusavao atmosferu u klubu a politika kluba je takva kakva jeste, inace Milan nema sanse da moze dovesti nekog igraca iz rivala a da nije takva situacija kakva je sa ovim kretenom. S druge strane Milan je uradio dobar posao i iskoristio situaciju i doveo dobrog igraca da li je zapravo WC pokazat ce se naredne sezone jer je dokazan medju jakom ekipom a po meni WC treba da predvodi svaku ekipu i da je konstanta. Ovo je njegova realna cijena.![]()
Napoli i juve su glavni konkurenti naredne sezone bez sumnje.
Polovanjci? Conti najbolji desni bek lige, leo wc igrač, biglia kapiten lacija i najbolji regista lige, kessija ganjali chelsi i kompanija( pravio smjesnim recimo sredinu rome u međusobnim duelima), mustang predvodio drugu najbolju odbranu la lige, RR ganjala barsa, hakan sjajan playmaker i najbolji izvođač slobodnih na svijetu, CR7 proglasio silvu svojim nasljednikom u repci. Polovnjaci? Ekipa je tanka u napadu u odnosu na juve i napoli pa i inter. Glavni problem ekipe je sto ce trebati vremena da se uigraju. Uz donarumu, romagnolija, bonaventuru...više nego dobar tim.
Conti je inace igrac za kojeg se borilo pola velikana, velika je konstanta, prijatelju imas milion primjera takvih igraca koji imaju jednu, dvije sjajne sezone u malim klubovima ali se ne znaju nositi pod pritiskom, za dvije sezone ako odigra na tom nivou ili cak bolje mozes reci da je najbolji bek lige.
Za lea sam napisao WC u juventusu u okruzenju WC igraca, kako ce se snaci u okruzenju ne tako dobrih igraca u Juventusu i kluba koji se ne brani sa 11 igraca i to u zoni vidjet cemo, na njega i kapitena Lazija sam mislio da su jedini dokazani u Italiji a ovaj drugi je zlatna sredina, nista posebno jos ima 30+ godina, niti je u najboljim godinama za nogmet niti je wc.
Kessie nista specijalno kako ga ti predstavljas, vidjet cemo kako se pokaze pa mozemo komentarisati.
Musakio je tek treci izbor za stopera, nije se dokazao protiv velikih klubova(ono sto sam ja pogledao) za mene je polovnjak i nista vise, mozda grijesim ali je to moje misljenje volio bih da me demantuje.
RR je otpadak osim par svijetlih trenutaka i EP 2016 nista nije pokazao, to je i dokazao cak nije ni na nivou polovnjaka, prosle godine se neki interesovali kad su vidjeli kakav je macak u vreci svi odustali.
Cakanoglu treba da se pokaze jos, velika nada, nije dugo igrao to me brine jer treba mu vremena da se vrati u fudbal + druga liga.
Prijatelju ako se vodis tim za novog Ronalda i Messija su proglasili svakakve likove a taj mladic je igrao u Portugalu, nikakvo mjerilo nije, solidan u repki jer je okruzen dobrim igracima, vidjet cemo za duge staze.
Da zakljucim dobra pojacanja bonuci, mozda najbolji transfer ovog ljeta.
Polovnjaci RR, Musakio, Biglia(s obzirom na godine da ima 27-28 bilo bi strasno pojacanje)
Mladi talenti andre silva, conti
Kessie i Cakanoglu ce se jos pokazati.
Prijatelju ne gledaj stvari povrsno, kada mi argumentujes stvari koje si napisao mozda i promjenim svoje misljenje
-
Evil Genius II
let3 je napisao/la:Nisam ni upratio da je Milan doveo Musacchija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.