Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
@fera Ma da bude 50% od Drogbe bio bi upgrade u ovoj ekipi, nesto tipa Lukaku al jbg.
Dijk i Keita ce potpisati isti dan, odjednom samo kad iskoci vijest.
Ja sve manje vjerujem u njihov dolazak kako vrijeme odmiče a sve mi se cini da će opet bizi neki bijedan prelazni rok kao i vecina sto je bila od kad je klopp došao.Amsterdam1312 je napisao/la:@fera Ma da bude 50% od Drogbe bio bi upgrade u ovoj ekipi, nesto tipa Lukaku al jbg.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zadovoljan sam Robertsonom ako ce se dovesti jos jedan klasican bek.
Lijevi nece sigurno a i veci je prioritet ganjati veznjaka i stopera. Po meni je veci prioritet i neki napadac koji ce praviti razliku nego da dovodimo jos jednog lijevog beka. Milner je bio vise nego dobar prosle sezone na toj poziciji,top 3 u ligi sigurno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam po cemu. Veliku ulogu u igri Kloppovog tima imaju bekovi, a Milner uopste tu formu ne zadovoljava. Ukoliko ovako ostane, onda mislim da ce Robertson u prvih 11.
Ja sam gledao sinoć samo drugo poluvrijeme i shvatio sam da je Milner naš najspremniji igrač.
Šta li se dešava sa Stuom, pa lopte ne može uštopati a Grujić nepokretan. Hendo je samo jednom krenuo naprijed i odmah prilika za go.
Šta li se dešava sa Stuom, pa lopte ne može uštopati a Grujić nepokretan. Hendo je samo jednom krenuo naprijed i odmah prilika za go.
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Bojim se da ce se ekipa bez napadaca tog kalibra ponovo muciti protiv bunkerasa. Dolaskom Salaha i eventualno Keite i Dijka taj problem nije ni 1% rijesen. Jeste da bi bili jaci u sva 3 dijela terena za po jednog novog prvotimca i dobili bi s tim na sirini te jacu klupu ali najveci problem iz prosle sezone sezone bi ostao nerijesen.
Najveći problem Liverpoola nije loš napad protiv 'bunkeraša' već jako loša odbrana (dvica od Burnleya, WH-a, Sunderlanda, Hulla, Bournemoutha, CP-a, trica od Bournemoutha, Swansea i Leicestera - znači prosjek u ovim utakmicama preko 2 primljena gola). Mada se svakako slažem da je potreban jedan kvalitetan napadač, što zbog igre, što zbog samog postizanja golova jer je očigledno da Firmino nije golgeter.Amsterdam1312 je napisao/la:Bojim se da ce se ekipa bez napadaca tog kalibra ponovo muciti protiv bunkerasa. Dolaskom Salaha i eventualno Keite i Dijka taj problem nije ni 1% rijesen. Jeste da bi bili jaci u sva 3 dijela terena za po jednog novog prvotimca i dobili bi s tim na sirini te jacu klupu ali najveci problem iz prosle sezone sezone bi ostao nerijesen.
Liverpool prvo mora srediti odbranu, a napad je već dovoljno kvalitetan da se Liverpool može izboriti za top 4.

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znamo da se branimo protiv ekipa koje napadamo i to ce biti veliki problem ne dovedemo li radilicu kao Keita i stijenu kao Dijk.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nisam stigao pregledati čitavu utakmicu ali sam vidio highlightse i najviše mi je zaparalo oči kad je Firminjo unakazio one dvije prilike pred golom, prvi put kad je ružno primio na prsa a drugi put kad je loše dodao Lallani ispred gola. Misim jest prijateljska utakmica ali je malo zabrinjavajuće ako Klopp misli izgurati sezonu sa njim kao prvim napadačem, kao što i vi kažete nema te atribute golgetera kao što imaju napadači tipa Kanea, Lukakua, Lakazeta, Sancheza, Aguera, Koste itd..
Bez obzira koliko imali opcija u napadu mislim da se trebao dovesti neki napadač koji garantuje 15+ golova, svaka čast Origiju, Sturridgeu, Ingsu, Firminu ali oni nisu taj kalibar, ne znam volio bih da griješim.
I gol koji smo primili jučer od Wigana vidjeli su mnogo puta i prošle sezone, centaršut, frka u našem šesnaestercu i uđe frljoka u mrežu, čak se eto ni to nije riješilo. Nadam se da je jučerašnja utakmica dirnula Kloppa i da će svi zajedno riješiti tu sagu oko Virgila i Nabya.
Bez obzira koliko imali opcija u napadu mislim da se trebao dovesti neki napadač koji garantuje 15+ golova, svaka čast Origiju, Sturridgeu, Ingsu, Firminu ali oni nisu taj kalibar, ne znam volio bih da griješim.
I gol koji smo primili jučer od Wigana vidjeli su mnogo puta i prošle sezone, centaršut, frka u našem šesnaestercu i uđe frljoka u mrežu, čak se eto ni to nije riješilo. Nadam se da je jučerašnja utakmica dirnula Kloppa i da će svi zajedno riješiti tu sagu oko Virgila i Nabya.
Firmino je i prosle godine bio ocajan na pripremama opusteno ba :DDDDD
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Re: RE: Re: Liverpool FC
Pa Milner je bolje od Clynea odigrao proslu sezonu,pa nigdje ne vidim da se pise da trazimo desnog beka. Da si malo vise gledao utakmice znao bi da je Milner prosle godine bio defanzivac sa najvise stvorenih sansi,cak 57,a ne bi tu pisao gluposti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam po cemu. Veliku ulogu u igri Kloppovog tima imaju bekovi, a Milner uopste tu formu ne zadovoljava. Ukoliko ovako ostane, onda mislim da ce Robertson u prvih 11.
Fun fact : Walker je imao 20 manje,a placen je 50 miliona.
Bolje napadaca dovesti jer ono drvo u napadu samo zna presing vrsiti i trcati u prazno.
- kumkalesic
- Kontakt:
I šta misliš da li bi dovođenje van Dijka "sredilo" tu našu odbranu?reds je napisao/la:Najveći problem Liverpoola nije loš napad protiv 'bunkeraša' već jako loša odbrana (dvica od Burnleya, WH-a, Sunderlanda, Hulla, Bournemoutha, CP-a, trica od Bournemoutha, Swansea i Leicestera - znači prosjek u ovim utakmicama preko 2 primljena gola). Mada se svakako slažem da je potreban jedan kvalitetan napadač, što zbog igre, što zbog samog postizanja golova jer je očigledno da Firmino nije golgeter.Amsterdam1312 je napisao/la:Bojim se da ce se ekipa bez napadaca tog kalibra ponovo muciti protiv bunkerasa. Dolaskom Salaha i eventualno Keite i Dijka taj problem nije ni 1% rijesen. Jeste da bi bili jaci u sva 3 dijela terena za po jednog novog prvotimca i dobili bi s tim na sirini te jacu klupu ali najveci problem iz prosle sezone sezone bi ostao nerijesen.
Liverpool prvo mora srediti odbranu, a napad je već dovoljno kvalitetan da se Liverpool može izboriti za top 4.

Ja nešto i nisam siguran, jer sam mišljenja da nama prije svega treba bolji defanzivni trener, a potom sve ostalo. Mislim, ne može biti slučajnost da ama baš svaki štoper, pa i spoljni bek koje smo doveli prethodnih godina budu, pa bar za 30% lošiji, od onoga što su pružali u momčadima u kojima su prije nas nastupali.
Mi praktički od odlaska Ayesterana iz kluba igramo loše odbranu i to se proteže već deceniju. Samo je žalosno što izgleda nikome od ovih iz uprave to baš i ne smeta, jer je važnije igrati atraktivno i za gol više nego li nešto i osvojiti, a svi znamo da samo jedan klub na svijetu može igrati i lijepo i osvajati (ponekad) trofeje

Nažalost, naša realnost i narednih godina jeste ova borba za mjesta koja vode u ligu prvaka, a za nešto ozbiljnije ćemo morati pričekati neke druge vlasnike. Valjda to i dočekamo za života

Do tada samo

Joint_fc
To je to @kumkalesic. Dok je tu bio Pako,odbrana je licila na nesta pogotovo u eri Beniteza tokom 08/09 sezone...
Van Dijk ne bi rijesio problem ali prije cu njega gledati kako iznosi loptu mirno,nego hrvatsku kiksaru.
Van Dijk ne bi rijesio problem ali prije cu njega gledati kako iznosi loptu mirno,nego hrvatsku kiksaru.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Ne se jer je u buducnosti to mjesto rezervisano, rekao bih sa pravom, za TAA.S3lva je napisao/la:Pa Milner je bolje od Clynea odigrao proslu sezonu,pa nigdje ne vidim da se pise da trazimo desnog beka. Da si malo vise gledao utakmice znao bi da je Milner prosle godine bio defanzivac sa najvise stvorenih sansi,cak 57,a ne bi tu pisao gluposti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam po cemu. Veliku ulogu u igri Kloppovog tima imaju bekovi, a Milner uopste tu formu ne zadovoljava. Ukoliko ovako ostane, onda mislim da ce Robertson u prvih 11.
Fun fact : Walker je imao 20 manje,a placen je 50 miliona.
Bolje napadaca dovesti jer ono drvo u napadu samo zna presing vrsiti i trcati u prazno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko sto je bilo rezervisano za Rossitera,jah.
Pusti buducnost, mi nemamo pravo o tome misliti,nama je ocajnicki potreban trofej.
Pusti buducnost, mi nemamo pravo o tome misliti,nama je ocajnicki potreban trofej.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jok eto, nisam pregledao ni jednu utakmicu Liverpoola i gledao Milnera na boku, nagadjam. Apsolutno nisam za njegov ostanak na toj poziciji bez obzira koliko god bio spreman. Treba nam izraziti ljevak, a ne desnjak pa uz sve to i vezni igrac.
Ocigledno nije los kao sto pricas. Ne vidim da neko u ligi ima puno boljeg lijevog beka nego sto ga mi imamo. Mozda Tottenham samo. Veci je prioritet napadac visoke klase nego da trazis lijevog beka kada na trzistu nemas dostupnog igraca koji je bolji od Milnera.
Bezveze se prepirete kad neće doć ni napadač a ni LB. (Robertsona ne računam)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa znam da neće napadač, ali kažem da je bitnije dovesti napadača nego nekog lijevog beka ( s obzirom da su ovi najbolji već ''zauzeti''). Uostalom znamo koje dvije pozicije najviše škripe i nadam se da ce se sto prije to rijesiti sa VVD i Keitom da znamo na čemu smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.