FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 jul 2017, 15:45

SiouxLukavac je napisao/la:Crnkiću nigdje ne dati da ide, već ga posadit svaku drugu utakmicu na klupi, a kad igra da šuti i ne prigovara. On kad bi otišao, definitivno dosta lošiji ulazimo u sljedeću sezonu nego prošlu gdje smo bili smiješni i očajni. Nayebem se majke svima koji vode klub, igrate se sa ugledom najvećeg kluba u državi, slijepci!!
I što je možda još gore; poslali bi jasan znak svakome igraču (kako trenutnom tako i budućem) da ne igra ulogu na koliko godina potpisali ugovor sa FKS jer mogu otići kada god im se "digne" što je BRUKA I SRAMOTA ove retardirane uprave, u usta im se poserem nesposobna!!! :guz:

Očito jedini "uspjeh" koji će ostati za ovim amaterima jeste onih 5% za derbi, a samo ostaje pitanje koliko će dugo trajati naša patnja i agonija dok ih Tan konačno otjera gov.njivom motkom?! E ovo je iskušenje žestoko braćo, blago onome koji bude imao dovoljno sabura da ovo pregura sve bez posljedica na zdravlje! :puke:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 jul 2017, 16:24

Crvena zvezda dovodi štopera iz Premijer lige BiH?

Jedna od pozicija koja još uvijek nije 'riješena' na Marakani je pozicija štopera, a tražeći rješenja uprava kluba iz Beograda u 'uži izbor' je stavila dva igrača koji igraju Premijer ligu BiH. Kako smo uspjeli saznati na meti Vladana Milojevića nalaze se štoperi FK Sarajevo i FK Krupa, Marko Mihojević i Aleksandar Vukotić. Već odranije je postao interes za štopera Krupe Vukotića, dok se u posljednje vrijeme aktivirala priča o dovođenju kapitena Sarajeva Marka Mihojevića. Ono što je velika prepreka za angažman ova dva fudbalera su visoke odštete koje su za njih propisali vodeći ljudi ova dva bh. kluba. Da li će se desiti transfer jednog od ove dvojice fudbalera, bit će poznato naredne sedmice.

Ostanemo li i bez Marka necemo uci ni u ligu za prvaka .... Jedini je igrac koji ima kvalitete za "izvoza" trenutno al bez masnih para ovo nije trenutak :crazy:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 jul 2017, 16:30

BordoArmy88 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Crnkiću nigdje ne dati da ide, već ga posadit svaku drugu utakmicu na klupi, a kad igra da šuti i ne prigovara. On kad bi otišao, definitivno dosta lošiji ulazimo u sljedeću sezonu nego prošlu gdje smo bili smiješni i očajni. Nayebem se majke svima koji vode klub, igrate se sa ugledom najvećeg kluba u državi, slijepci!!
I što je možda još gore; poslali bi jasan znak svakome igraču (kako trenutnom tako i budućem) da ne igra ulogu na koliko godina potpisali ugovor sa FKS jer mogu otići kada god im se "digne" što je BRUKA I SRAMOTA ove retardirane uprave, u usta im se poserem nesposobna!!! :guz:

Očito jedini "uspjeh" koji će ostati za ovim amaterima jeste onih 5% za derbi, a samo ostaje pitanje koliko će dugo trajati naša patnja i agonija dok ih Tan konačno otjera gov.njivom motkom?! E ovo je iskušenje žestoko braćo, blago onome koji bude imao dovoljno sabura da ovo pregura sve bez posljedica na zdravlje! :puke:
Upravo o tome sam ja nedavno pisao kad smo Rustemovica pustili da ode dzaba. Nije stvar u Rustemovicu, svi smo zeljeli da ode, nije stvar ni u nekim sitnim parama koje bi eventualno uzeli, stvar je u tome sto na taj nacin dajes los primjer svim ostalim igracima.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 jul 2017, 16:32

Samo da napomenen da je FKS jedini klub koji je UVIJEK zavrsavao medu prvih 5 na tabeli, bez obzira na stanjr u klubu i bez obzira na igracki kadar.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 15 jul 2017, 16:41

Mokes je napisao/la:Samo da napomenen da je FKS jedini klub koji je UVIJEK zavrsavao medu prvih 5 na tabeli, bez obzira na stanjr u klubu i bez obzira na igracki kadar.
Losa logika i Arsenal je godinama izlazio u ligu prvaka i samo jednom stigo u finale, godinama cetvrto mjesto.
Bolje uzet 5 titula pa ostalo bit ispod petog mjesta.

Titule donose pare, navijace na tribine, blagostanje i sve sto ide uz to.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jul 2017, 16:52

Mokes je napisao/la:Samo da napomenen da je FKS jedini klub koji je UVIJEK zavrsavao medu prvih 5 na tabeli, bez obzira na stanjr u klubu i bez obzira na igracki kadar.
Koja je razlika biti peti ili osmi?
Mislim da je puno bolja napomena da je Zrinjski tri puta prvak bio u zadnje 4 godine, recimo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jul 2017, 16:54

belosevic23 je napisao/la:
Losa logika i Arsenal je godinama izlazio u ligu prvaka i samo jednom stigo u finale, godinama cetvrto mjesto.
Bolje uzet 5 titula pa ostalo bit ispod petog mjesta.

Titule donose pare, navijace na tribine, blagostanje i sve sto ide uz to.
+1000
Jesmo uvijek bili među prvih 5 al svega 3 put prvi, u 20 godina. Yebo drugo mjesto, srebro je uvijek bilo utjesna nagrada za gubitnika.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 jul 2017, 17:10

Moj komentar se odnosio na ove sto spominju da necemo uci u ligu za prvaka i da nas slijedi borba za opstanak :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 jul 2017, 17:12

Evo, zelim i ja statut da mi posalju da ga citam dok budem kupio sijeno na selu.
Kome trebam poslati zahtjev?

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 15 jul 2017, 17:13

Ako ne dovedu minimalno 2 pojačanja nek se kupe i Valentin i Sabrina i svi koji su zaduzeni za pojacanja. J.ebem im majku samo stede fol, rezu troskove pa to moze svako. Pa nisu ni odlaske nadomjestili ja ne znam jel ovo normalno vise kako ih nije stid treba ovo tjerat oni pojma nemaju o fudbalu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2017, 17:42

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Evo, zelim i ja statut da mi posalju da ga citam dok budem kupio sijeno na selu.
Kome trebam poslati zahtjev?
:rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jul 2017, 17:44

Taktika za slijedecu sezonu "nadamo se da ce konkurenti biti losiji nego mi sto smo".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 jul 2017, 17:46

Evander je napisao/la:Taktika za slijedecu sezonu "nadamo se da ce konkurenti biti losiji nego mi sto smo".

Već dvije sezone se više gleda gdje će konkurencija kiksati nego mi poentirati.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 jul 2017, 17:53

PitarBordo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Taktika za slijedecu sezonu "nadamo se da ce konkurenti biti losiji nego mi sto smo".

Već dvije sezone se više gleda gdje će konkurencija kiksati nego mi poentirati.
I onda se pitamo gdje je publika na stadionima u BiH.
Kunem se, da smo mi na onoj nekoj razini na kakvoj ja zamisljam da bi trebali, morali i mogli biti, da svake godine zavrsimo drugi, jer je neka druga ekipa bolja od nas, ne bi mi bilo krivo niti sekunde.
Sporstki bih cestitao.
Kao Rijeka recimo. Napredak je bio vidljiv iz godine u godinu, ali tu je bio Dinamo, objektivno jaca ekipa i niko Rijeci nije zamjerao sto su drugi godina.
Ovako, konkurencina katastrofalno losa, a u takvom konkurenciji ti si losiji od tih konkurenata.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jul 2017, 17:53

DBR1987 je napisao/la:Crvena zvezda dovodi štopera iz Premijer lige BiH?

Jedna od pozicija koja još uvijek nije 'riješena' na Marakani je pozicija štopera, a tražeći rješenja uprava kluba iz Beograda u 'uži izbor' je stavila dva igrača koji igraju Premijer ligu BiH. Kako smo uspjeli saznati na meti Vladana Milojevića nalaze se štoperi FK Sarajevo i FK Krupa, Marko Mihojević i Aleksandar Vukotić. Već odranije je postao interes za štopera Krupe Vukotića, dok se u posljednje vrijeme aktivirala priča o dovođenju kapitena Sarajeva Marka Mihojevića. Ono što je velika prepreka za angažman ova dva fudbalera su visoke odštete koje su za njih propisali vodeći ljudi ova dva bh. kluba. Da li će se desiti transfer jednog od ove dvojice fudbalera, bit će poznato naredne sedmice.

Ostanemo li i bez Marka necemo uci ni u ligu za prvaka .... Jedini je igrac koji ima kvalitete za "izvoza" trenutno al bez masnih para ovo nije trenutak :crazy:
Njima ne bi prodo igrača ni da za kifle nemamo. Nek se nosi gamad, imaju svoju avliju.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 15 jul 2017, 18:04

zlo87 je napisao/la:"Sve se vise nerviram, al volim ovo previse i zato sve tolerisem i zato imam ljubavi.."
:thumbup:
Samo da izađe na dobro :pray:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 jul 2017, 18:26

FK Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv FK Olimpic Sarajevo započinje u sljedećem sastavu: - Pavlović, Kadušić, Bekić, Ivetić, Novaković, Radovac, Sarić, Rahmanović, Hebibović, Anđušić, Kuzmanović.

Zbog lakših povreda utakmicu će propustiti Mihojević i Ahmetović.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jul 2017, 18:34

Na kakve grane je klub spao sa ovim retardi.ranim deb.ilima u upravi, majku li im yebem.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 jul 2017, 18:38

Jel Krste u rosteru?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2017, 18:39

Igra Pero sve sto treba.Danas je na stoperu. :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, misstianopenaldo, teamnorth1989, TETRAPAK, Venom i 39 gostiju.